שאלה לגבי גור חתולים

שאלה לגבי גור חתולים

שלום לכולם! יש לי שאלה קצת טיפשית אך מיכייון שאין לי שמץ של מושג אני מקווה שתוכלו לעזור לי: אמש קיבלתי גור חתולים בערך בן 3 שבועות. רציתי לדעת האם זה מוקדם מידי להחזיק בו? מי שמסרה לידי את הגור אמרה שהוא כבר אוכל אוכל לא מוצק.. הוא פשוט נראה קטן כל כך..
תודה!

for no one

New member
מאוד מוקדם

גור חתולים אמור להיות עם אמא שלו לפחות עד גיל 6 שבועות, מומלץ 8. אם אפשר להחזיר אותו לאמא שלו לעוד 3 שבועות זה עדיף. אם לא - אפשר לנסות לתת לו a/d - זה אוכל רטוב מאוד מרוכז, ולגורים מאוד קל ללקק את זה (אם הוא יודע ללקק). מומלץ לקחת אותו לבדיקה ראשונית אצל וטרינר ולהמלצות טיפול. בכל מקרה, מכיוון שאי אפשר לחסן אותו עד גיל 6 שבועות, צריך לדאוג שלא יבוא במגע עם חתולים לא מחוסנים, כמו כן, לדאוג לחמם אותו בלילה, לוודא שעושה צרכים, ואם לא - לעודד אותו לעשות צרכים. חבל שהפרידו אותו מאמא שלו בגיל כ"כ צעיר

אני אנסה להחזיר אותו

לכמה שבועות..כי אני רוצה לאמץ גור שמח ובריא ..אני כנראה אוכל להחזיר אותו ביום שישי בכל אופן היום הוא כן שתה חלב (מהול במים),מים,עשה פיפי.. משחק וקופץ לו...
הבנתי שניתן גם לתת לו מטרנה? כן/לא?

for no one

New member
אפשר לתת תחליף

חלב המיועד לחתולים, ניתן לקנות אצל וטרינרים. מטרנה של בני אדם לא מתאימה לחתולים, אין שם מספיק אחוזי שומן ועוד רכיבים תזונתיים החיוניים לחתולים

C H 4

New member
חלב ממש לא טוב

כמו שכתבו לך עדיף בהרבה מטרנה מיוחדת לחתולים, אם יש לך כרגע זמין בבית מטרנה של אנשים, אפשר להשתמש במינון כפול מזה שכתוב על העטיפה (פי 2 אבקה) אבל זה לא פתרון טוב לטווח ארוך. אם כבר יש לו שיניים אפשר לנסות לתת לו אוכל יבש מרוכך (ע"י הרטבה במים), או אוכל 'רטוב' מקופסת שימורים, לפעמים הם מסכימים לאכול.

למעלה