שאלה לגבי גורי רחוב

שאלה לגבי גורי רחוב

יש לנו מתחת לבית חתולה שהמליטה בחצר, אני דואגת להביא לה מידי יום אוכל חתולים יבש ומים (חלק מהשכנים מביאים לה אוכל רטוב והיא לא מסיימת את זה ויש שם מלא זבובים, זה בטח לא מועיל למצב) הגורים בערך בני חודשיים, יש גור אחד שהעיניים עצומות, הוא ממש לא מצליח לפתוח אותן ועוד גור עם מלא מוגלה בעיניים האם יש משהו שאני יכולה לעשות? אולי להביא לאמא אוכל עם אנטיביוטיקה שתעבור דרך ההנקה לגורים? אולי לחכות שהם יאכלו בעצמם ולהביא להם אוכל רטוב עם אנטיביוטיקה? אני לא רוצה לקחת אותם מאימם מה אפשר לעשות?

טוב הלכתי לרופא והוא הביא לי מרשם

אני כבר יומיים מנקה לגור עם העיניים הסגורות את העיניים ושמה לו משחה. הוא ממש רזה, נראה כאילו כל שאר הגורים ישרדו חוץ ממנו אני רוצה להציל אותו אני מטפטפת לו לפה מים כל פעם שאני מנקה לו את העיניים אבל הוא לא מוכן לאכול אני צריכה לקנות טפטפת כזו? ותחליף חלב ולהאכיל אותו? אין לי בעיה לקחת אותו הביתה ולטפל בו, השאלה אם החתולה והכלב שלי בבית יכולים להדבק מכל מיני דברים? האם אפשר לעשות לו טיפול נגד פרעושים? הוא מלא בהם (הוא בן חודשיים +-) איך מאכילים גור שלא רוצה לאכול? הוא ממש צנום וסובל ואני לא אתפלא אם הוא גם מיובש מה עושים? תודה

for no one

New member
את יכולה לקנות אצל וטרינר a/d

זה אוכל רפואי רטוב, מאוד מרוכז ומאוד מאוד טעים. חתולים בד"כ אוכלים את זה בעצמם, ואם לא - אפשר לשאוב למזרק ולהזריק לו לפה - על הלשון, ולא לנסות לדחוף את זה יותר מדי פנימה - הוא עלול לשאוף את זה לריאות וזה לא טוב. אם את לא בטוחה בן כמה הוא בדיוק - תלכי על בטוח: ספריי פרונטליין בטוח לשימוש בגורים מגיל 3 ימים, תשפריצי את הספריי על צמר גפן ותלטפי את הגור עם הצמר גפן - לא באזור הפנים, עיניים, פה אף. אם הוא מלא פרעושים אז הוא גם מלא תולעים, כדאי לקחת מהרופא כדורים נגד תולעים, במיוחד כשאת אומרת שהוא ממש רזה. בהצלחה!

מצאתי אותו מת היום ../images/Emo7.gif

מסכן כולו רטוב חסר רוח חיים אז לקחתי את אחותו שגם היא במצב לא טוב לוטרינר, הוא נתן לה זריקה שם לה פרונטליין וניקה לה קצת את העיניים, יש לה פגיעה בקרנית, קניתי לה את האוכל שאמרת והיא פשוט לא מסכימה לאכול. אני חוששת שגם היא לא תשרוד.. הוטרינר אמר לי להחזיר אותה לסביבתה הטבעית נקווה לטוב תודה על העזרה

למעלה