שאלה לגבי בת'!

שאלה לגבי בת'!

האם העובדה שבת' חזרה בפתאומיות לחיוו של לואיס מבשרת אוייבות ניצחית בינה לבין שרידן?!

° w a v e °

New member
*מגינה עלייך בגופי החסון*

[הוא לא באמת חסון כן? הוא קטן כזה אז אל תצפי להגנה מי יודע מה... :p]

נצל"ש. אווווווווווווווווווווווווווף

טוב בגלל שאני לא מצליחה לפרסם פוסטים בבלוג שלי, אז אתם תאלצו לשמוע הההההההההההההההההההההההההההההההכל. קודם כל ידיד שלי מעצבן אותי
אבל לא חשוב. קרה היום משהו נורא נורא טראגי. כבר אמרתי שהחיים שלי טראגיים? ;[ קיצר, כזה הייתי היום בתנועה ודיברתי עם הרכז שלי במשרד והמחשב היה פתוח והיה עליו משהו וכזה סתם הצצתי לראות מה זה וזה היה רשימות ההדרכה שנה הבאה!!!
ועד שהבנתי מה אני קוראת כבר ראיתי את השם שלי
ולא רציתי לדעת את זה!!! זה היה אמור להיות הפתעה שמגלים בסמינר פתיחה!! אוווווווווווף!! כאילו אני מרוצה מהשיבוץ כן? אבל זה לא הקטע, זה סתם מעצבן

זה קצת מעצבן,

אבל תסתכלי על הצד החיובי: התקבלת להדרכה! ולא רק זה, יש לך פה הזדמנות פז לשפשף את כשרון המשחק שלך ולהעמיד פנים שאת מופתעת בהכרזה הרשמית
נראה אם תצליחי לעבוד עליהם.

soapsfan

New member
כמה עצות

1.לא להגזים.כשיאמרו את השם שלך,מומלץ לא לצרוח בהתרגשות "OMG,אני לא מאמינה!" ולהתעלף בדרמטיות כמו פי לאר בזמן שחברותייך תופסות אותך מאחור כאילו היית דיאנה רוס 2.אל תתחילי לשמוח לפני שאמרו את השם המלא שלך,כולל פרטים,כתובת ומס' תעודת זהות. 3.מומלץ לא להתרברב בפני כולם כבר החודש,או בואי נאמר לכתוב הודעות בפורומים על כך שעברת. 4.במידה ומחקו את שמך מהרשימה,התעלמי.מאוחר יותר,בשעת לילה מאוחרת,חיטפי את המדריך ואיימי להראות לו סצינות של מיגל וצ'ריטי אלא אם כן תחזרי לרשימה.

סופי../images/Emo6.gif

כבר אמרו לך שאתה מצחיקקק?! אם כן- אז עכשיו עוד מישו אומר לך- אתה מצחיק
אם לא- תמיד יש פעם ראשונה ואם אתה לא יודע- חבל..

לא הבנתם מה קרה...

ידעתי שאני מדריכה, הקטע הוא שלא ידעתי איפה ועם מי, זה החלק שהיה אמור להיות הפתעה...

למעלה