שאלה לגבי בעיה בנגן creative zen vision:m

yulishit

New member
שאלה לגבי בעיה בנגן creative zen vision:m

מה קורה? יש לי בעיה בנגן קריאטיב זן ויז'ן אם, פתאום נמחקו לי רוב השירים, ושבאתי לחבר את המכשיר למחשב ולהעלות את השירים מחדש, המחשב כאילו לא הכיר בעובדה שהמכשיר מחובר אליו.היה רשום במכשיר שהוא מחובר, והמחשב עשה צליל שהוא התחבר, אבל לא ראו את זה במחשב, לא בwindows media pleyer, לא בתוכנת הפעלה של המכשיר, ולא במחשב שלי..ניסיתי לחבר אותו עם כבלים שונים, אבל זה לא עבד... אודה מאוד [!] אם תוכלו לעזור לי

tweeg

New member
יש לי בדיחה בשבילך

הארי:"אר יו א ואר וולף?" לופין:"יס" הארי:"יו קידינג מיי" לופין:"נופ, איים פאקינג סיריוס" הארי:"וואט?" לופין:"אופס. טו מאץ' אינפורמישאן. תנסה לבדוק אם אתה על מצב usb בשם msc נראה לי תחת ההגדרות הכלליות של הנגן (במידה ואתה מעביר שירים דרך תוכנה אז אותו דבר עם מצב mtp)

uriler

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הבדיחה...

מטומטם yet גאוני

yulishit

New member
XDD

XDDDDDD חחחח בדיחה קורעת...רגע זה בדיחה מכוונת בעקבות פורום הארי פוטר? אה ותודה על העצה אני אנסה ליישם את זה

yulishit

New member
לבנאדם שנתן לי את העצה

אני לא מוצאת את זה , הסתכלתי בsystem במכשיר ולא מצאתי, יש סיכוי אתה יותר צפציפי?

tweeg

New member
עוד בדיחה

"רמוס, איזה עיניים גדולות יש לך! איזה אוזניים גדולות יש לך! איזה..." "הלכתי למקדונלד'ס לפני כמה ימים וביקשתי צ'יפס. הבחורה בדלפק אמרה לי 'אתה רוצה צ'יפס עם זה?'" היום קרה לי,אני הולך לי עם קולה לסבארו, קונה פיצה, ו
ית שואלת אותי עם אני רוצה משהו לשתות

למעלה