שאלה לגבי בס..

שאלה לגבי בס..

נמאס לי לחפש יד שניה אני אקנה יד ראשונה עכשיו השאלה, התקציב שלי הוא בערך 1400 לגיטרה, ו500 מגבר. הייתי באתר של כלי זמר, יש שם גיטרות של פנדר, איבנז, ימהה וסקוויר. עכשיו אם למישהו יש כח ותודה מראש וכאלה, שיסתכל על הגיטרות שם, ומה שבערך בתקציב שלי, ותנו לי דגמים ששוה לנסות, לצמצם את האפשרויות. אין לי מושג בעצמי אנלא אעביר סיבוב ואבין מה עדיף לי, כי אין לי הכי מושג במה כדאי. קיצור זיינתי את השכל אבל אם מישהו הבין אז.. זה האתר http://www.kley-zemer.co.il/category/bass_page ולא אכפת לי גם בחנות אחרת, העיקר גיטרה שווה בתקציב הזה.

eran377

New member
מציע לך לבדוק באסים בבודגוב.

ולא משנה איפה תקנה, אנחנו לא נוכל לקבוע לך מה לקנות. אתה צריך ללכת בעצמך לחנות ולנסות באסים ומגברים בתקציב שלך ולקנות את מה שהכי תאהב.

גיטרה באס

שמע בתקציב שלך יש אחלה גיטרות של איבנז ואני מציע לך לנסות את הסקויר PJ שנראת לי אחלה גיטרה אבל גם אני וגם אף אחד אחר לא יכול להגיד לך מה לקנות אתה צריך לנסות ולבחור את מה שהכי נוח לך נ.ב סתכל במסרים

RoieL

New member
PJ?

פרסז'ן ג'אז?

כן יש באתר איזה דגם כזה

נראה לי שווה לנסות http://www.kley-zemer.co.il/default.asp?catid={E78DF952-76CD-4A73-A184-3870EB0D61AB}&details_type=1&itemid={385FE045-A742-4A2A-BFB1-30BBBEFE23CF}

Aviraman

New member
נסה לחסוך עוד טיפה ל1800

ב1800 יש לך באס מעולה אצל בודגוב - המיוזיק מן שלהם מדהימה, גם יפה וגם צליל חבל"ז, אני ממש אהבתי אותה כשניסיתי אותה :] בודגוב זה חנות שהסניף המרכזי שלה הוא בגרוזנברג (5 נדמה לי), בדרום ת"א, זה רבע שעה הליכה מתחנה מרכזית, אתה מקבל שם אחלה יחס והכלים שם מעולים.

Aviraman

New member
לגבי מגבר

למרות שנשבר לך מיד שניה, חפש בכל זאת מגבר יד שניה, לבאסים יש אחלה מגברים ביד שניה במחירים יחסית אטרקטיביים. ביד ראשונה עם 500 שקל אתה תצליח להשיג 15 וואט - גג 20!

חזוז

New member
בודגוב ולא אחר

בקטע הזה אין עליו אין מה לעשות,מוכר גיטרות במחירים האלה ברמה יותר טובה מכל חנות בארץ,ויש את המגברים הקטנים שלו שהם נחמדים וזולים,ציוד אדיר לתקציב כזה.. אם לא בודגוב הייתי לוקח קורט כלשהי,נחמדות מאוד.

אתן לך הצעה.

על הגיטרה שברשותי. washburn t-12, אחלה בחלה של גיטרה. עלתה לי בדיוק 1400 שקלים, והיא בינתיים הגיטרה הכי נוחה שניגנתי עליה. ובדקתי המון איבנזיות וקורט (למרות שקורט הם ממש סבבה). יש לה סאונד מעולה ביחס למחיר שלה, סאונד שמתאים מאוד לפ'אנק, ואפילו למטאל (במיוחד אם מנגנים עם מפרט), לסלאפים היא פשוט מושלמת. וגם יש לה את הגוון הרך יותר שהוא גם מצויין. בקיצור, המלצה שלי- נסה אותה.

אהה שכחתי

את הגיטרה תוכל למצוא בחלילית, אני קניתי בב"ש, אני לא יודע מה לגבי השאר.

למעלה