שאלה לגבי בטרייה

marand

New member
שאלה לגבי בטרייה

איפה אני קובע מתי הוא מטעין את הבטרייה שהמחשב גם מחובר לחשמל וגם הבטרייה בפנים אני יכול לקבוע שרק שזה ב20% של הבטרייה שיתחיל להטעין שאני מחבר לחשמל ? ככה שלא יטעין אותה כל הזמן גם שהוא מחובר לחשמל וגם שהבטרייה בפנים פעם קראתי בפורום על זה אני לא בטוח שזה נכון אבל אמרו שזה מקצר חיי סוללה תודה

marand

New member
מקפיץ

מקפיץ כי זו שאלה אמיתית ולא שאלת ייעוץ לי גוץ לי

Jan22

New member
נתחיל בזה שאני לא מכיר בWINDOWS

אופציה כזו אבל כן מכיר תוכנה שHP מצרפת ללפטופים שלה (לפחות עד לפני שנתיים). תריץ על זה חיפוש בגוגל ואני מעריך שתמצא תשובה (משהו בסגנון של how to charge laptop battery from specific percentage) בכל אופן ,נתחיל בזה שלא מומלץ שתשים את הסוללה בתוך הנייד מכיוון שתמיד סוללה בתוך נייד מאבדת מאורך החיים שלה , בגלל החום של הנייד וככל שהטמפרטורה תהיה גבוהה יותר כך ה''איבוד'' מהיר יותר ,ומכאן מגיעה ההמלצה של להשאיר את הסוללה במקום קריר ושאין גישה לקרני שמש אליו. סוללה בסופו של דבר תגיע לקיצה ,כל מה שאתה יכול הוא רק להאריך את משך ההחזקה שלה. אם אתה חושב שהסוללה לא תתרוקן אם היא לא תהיה פעילה בתוך הנייד - אתה טועה. ככל שהיא גדולה יותר ונמצאת למכביר יותר בתוך הנייד ,הטמפרטורה של הנייד תגרום לריקון של הסוללה מהר יותר. http://www.laptop-battery.org/batterytips.html http://www.laptopmag.com/Features/Five-Tips-For-Better-Notebook-Battery-Life.htm

marand

New member
בואנה זה מוגזם

אפשר לחשוב מה כל פעם שבן אדם ידליק את הלפטופ הוא ייבדוק שהוא מוציא את הבטרייה יאללה כוס אמק אז שייקנה אחרי שנתיים בטריה ב500 שקל עדיף על במשך שנתיים להכניס ולהוציא סוללה כמו איזה יצור שבת שלום וחג שמח

Jan22

New member
יש ייצורים שאין להם 500 שקל לבזבז.

ואגב ,אם אתה חושב שבמשך שנתיים הסוללה תחזיק ,אתה טועה !

marand

New member
השאלה אם המחשב יחזיק שנתיים גם טובה

למה כמה זמן מחשיב נייד שנתיים שלוש לא ? אתה לא חושב שזה פסיכי קצת להוציא בטרייה כל פעם שאתה מחבר את המחשב לחשמל ומנתק אולי אם המחשב בבית כל הזמן אז אפשר אבל מי שבאמת משתמש בנייד לשם הניידות שלו, לא נראה לי שכל פעם שהוא יהיה ליד מקור חשמל הוא יוציא את הבטרייה ויכניס ואפשר לחשוב מה זה 500 שקל בשנתיים

Jan22

New member
לכמה זמן מחזיק מחשב ? אותו דבר כמו לשאול

לכמה זמן תחזיק הטלויזיה שלך .אתה לא יכול לדעת ,יכול להחזיק שנתיים ,4 שנים ,עשר שנים או אפילו שבועיים. כל מה שאתה יכול לעשות זה להקטין את הסיכוי שהוא ייהרס. תדע איך לשמור עליו ,תדע להרחיק אותו משמש , לאחסן את הסוללה במקום קריר ,אופציונאלי - לדאוג שיהיה אל-פסק לנייד (במידה ואתה עובד עם סוללה בחוץ ,למקרים של הפסקת חשמל) וכו' (חפש בגוגל laptops tips ) BY ALL MEANS ...הפורום סל הכל ממליץ. בחוץ שוררת דמוקרטיה ואתה רשאי לעשות מה שאתה חושב לנכון.

Jan22

New member
אכן. ואם אתה מעוניין לראות חוות דעת נוספות

כנס לגוגל ותריץ חיפוש על בטריות ...משהו בסגנון של laptops batteries expectancy .

למעלה