שאלה לגבי בולם manitou minute 2 spv

Get This

New member
שאלה לגבי בולם manitou minute 2 spv

הבולם הנ"ל נמצא אצלי בשימוש כבר כמה חודשים.. לפני מספר חודשים כפתור הריבאונד שברגל התחתונה נתקע , וכתוצאה מנסיונות לסובב אותו הבורג (פלסטיק!) נגזר מבפנים. הזנחתי את המקרה ועכשיו זה מתחיל להציק לי כי אין לי שליטה בריבאונד ככל , וגם במילא הבולם זקוק לטיפול השנתי שלו. אגב-הבולם הוא בולם אוויר עם מערכת spv. ועכשיו לשאלות... 1.מהו המניע למקרה כזה? 2.כמה עולה טיפול לסיפור הזה + החלפת אטמים ושאר הירקות? (מי שכבר ביצא טיפול דומה עם אותה תקלה). לאלו שיגידו תתקשר ליבואן ותשאל אותם....ליבואן אין תשובה ספציפית לתקלה ולמחיר הכולל לכל הסיפור (מצד אחד אני מבין זאת , כי עד שלא יפתחו את הבולם , קשה לשער את המחיר..) אבל בכל זאת אם מישהו חווה סיפור דומה אפילו עם בולם שאחר...אשמח לשמוע . תודה מראש לעוזרים! דני.

nintense

New member
מה ז'תומרת היבואן לא יודע ???

יש מחיר טיפול, הכולל החלפת שמנים ואטמים, את זה היבואן אמור לדעת. לחלוץ את הכפתור השבור, זה בלתי נמנע לצורך הטיפול, ואת זה הוא יכול להעריך טרם פתיחת המזלג.

Get This

New member
זה מה שאמרו...

פעם (לפני כמה חודשים) נאמר לי שרק על החלפת בורג הרבאונד יקחו לי 150 ש"ח לא כולל החלפת שמנים ואטמים(שזה עוד כ 150 ש"ח - לפי הצהרת חנות שהיא אחת מסניפי הרשת. היום התקשרתי עוד פעם בתקווה שהשבוע אני אשלח את הבולם סוף סוף לטיפול...ורציתי לברר את המחיר ...שפתאום נעמד ב 450 ש"ח...ולאחר שהסברתי שלפני כמה חודשים אמרו לי שהמחיר לא אמור לעלות על 350 ש"ח , אז הבחור התחיל להתבלבל ואמר "יכול להיות"... איך ומה אני בתור לקוח במדינה כל כך קטנה אמור להבין/לצפות מהמקצועיות של אותה רשת ושיטת העבודה שלה ,כשאף אחד לא יכול לתאר את אופן העבודה ואת המחיר בתמורה לו?

nintense

New member
וואלה לא יכול לעזור...

אני לוקח $90 לאטמים ושמן ברגליים התחתונות, ועוד $20 על החלפת שמן בדמפר, אתה מוזמן לעבור אם אתה בסביבה ( LA) (-:

bonanai

New member
המלצתי - לגשת לאסף ממצמן ביל"ו

לא בטוח שידע להגיד בדיוק אבל ידע להעריך את הסף הגבוה ביותר (WORST CASE SCENARIO) רק לאומדן (זה לא אותו דגם...) - מניטו אקסל קומפ עם בעיית נעילה שהייתה לי כולל טיפול והחלפת שמן עלה לי 170 ש"ח והבולם כמו חדש. בהצלחה

Get This

New member
דיברתי עם ביל"ו..אסף יהיה רק ביום ראשון..

בכל מקרה תודה על העצות,נחכה ליום ראשון!

למעלה