שאלה לגבי בדיקות

שאלה לגבי בדיקות

אחרי ההתרגשות של אתמול ממרב של ערן (המון הצלחה בהמשך) קצת נחזור למציאות עגומה יותר. איזה בדיקות מומלץ לעשות בנוסף לבדיקה גנטית, קרישת דם והיסטרוסקופיה. אנחנו אחרי 3 הריונות כושלים כולל IVF. תודה.

הריונות כושלים ../images/Emo35.gif

צר לי לומר שאלה לא היו הריונות כושלים, אלא טיפולים כושלים. הריונות (עדיין) לא היו לכם (כך אני מבינה מדבריך) תקן אותי אם טועה. הכי טוב לשאול את הרופא המטפל אם יש בדיקות נוספות שתוכלו לבצע. בכל אופן, גם לא אמרת מה הבעיה אצלכם לכן לא ממש נוכל לייעץ. סאני.

הבהרה

היו הריונות והם נגמרו או בזה שלא נמצא דופק אצל העובר או שב US ראינו רק שק הריון ללא עובר. כך שהריונות היו.

anatgri

New member
בדיקות

ראשית, מברכת אותך על השם שבחרת. מה שהכי צריך הוא אופטימיות!!!!! ולגבי הבדיקות: בתור מי שעברה 7 הריונות עם ילדה אחת.... ככה: בדיקה גנטית לשני בני הזוג שנקראת קריוטיפ: מעין צילום של הכרומוזומים של שניכם. קרישת דם: ולא רק אלה סדרת בדיקות לבירור טרומבופיליה-חשוב לעשות זאת במרפאה המטולוגית משום שרק שם יידעו לעשות את כל המכלול(יש מקומות שחלק מהבדיקות בתשלום) וכמובן צילום רחם והיסטרוסקופיה. ב ה צ ל ח ה ! ! !

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אם אתם מוכנים לנסות שיטה חדשנית שלא ממש מקובלת בארץ- זאת בדיקת הזרע של פרופ´ בר טוב מבר אילן. דר´ יגודה מקרית מוצקין עובד איתו על סלקצית זרע במקרים של הפלות חוזרות. ויש להם הצלחות. שיהיה רק בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
הפירוט נמצא בלינק

תלחץ על הלינק בהודעה הקודמת שלי ותמצא פירוט. פירוט נוסף תוכל לקבל בטלפון מדר´ יגודה. נועם

למעלה