קרישיות יתר בעקבות נתוח קיסרי
הי, לכל אחת ספור מדהים משלה... אז אצלי לאחר נתוח קיסרי פרץ לו Lupus anticoagulant שזה קרישיות יתר, שכמעט מתתי מהקרישים שנוצרו בעקבות הנתוח, ועד שגילו למה יש חום כל כך גבוה, בקיצור לאחר טיפול ארוך נעלם כלא היה ומסתבר שזה מופיע רק סביב הריונות. אז הריון אחד באמת הערכים עלו מיד וטופלתי בקלקסן ל - 3 חודשים ראשונים ואחרונים, ועכשיו אני כבר 3 שנים לא מצליחה להכנס להריון אחרי 5 הזרעות הגענו לגונל וזה חייב ליווי של קלקסן אז ככה אני כבר חודשיים עם מלא זריקות כל יום מיואשת מכל הסימנים הכחולים צהובים בבטן, אבל עם הרבה תקוה... אני מטופלת בתל השומר בהמטולוגית, אצל ד"ר אופירה סלומון שכתבה דוקטורט על קרישיות דם בהריונות, אני הייתי ממליצה, אם יש בעיה להתייעץ עם המטולוג. לרוב רופאי משפחה לא ממש מבינים מהחיים שלהם וחבל על הזמן. כמובן שלא יתנו סתם קלקסן אם לא צריך, גם לו יש תופעות לוואי ולא מומלץ לקחת אותו לתקופה ארוכה. גם אני בכללית וגם אני עשיתי כמה פעמים את הבדיקות כיון שלא לקחו מספיק מבחנות, ולוקח בערך שבועיים עד שיש תוצאות וגם שילמתי בערך 400 שקל או יותר על בדיקת LAC כיון שהיא לא בסל הבדיקות. בהצלחה