שאלה לגבי בגד ים..

מירב555

New member
שאלה לגבי בגד ים..

אונמם אנחנו עוד בחורף.. אבל אוטוטו יתחיל האביב והקיץ ואיתו עונת הרחצה.. ומאחר ואני את החודשים האחרונים "אסחוב" בחודשי הקיץ רציתי לדעת אם יש באיזשהו מקום בגדי ים להריוניות באזור המרכז והדרום

sexy nine

New member
השאלה מה את אוהבת

אני למשל הלכתי עם ביקיני כשהחלק התחתון היה כמו בוקסר גדול, קניתי בספידו 2 מידות מעל המידה שלי. לקחתי בחשבון שבמילא בחודשים הגבוהים של ההריון אני לא אלך לים או לבריכה. אם את אוהבת בטן מכוסה ממש אז את יכולה ללבוש גופית ספגטי ותחתון תואם. כמובן שברשת רמי לי יש בגדי ים להריון.

מירב555

New member
האמת שעד היום הלכתי עם ביקיני..

אבל החזה שלי גדול גם באופן טבעי (מידה 44) ככה שעכשיו נראה לי שיהיה לי קשה למצוא משהו במידה שלי. נראה לי שזה שלעניין השלם או ביקיני זה גם תלוי בעד כמה אני אשמין בבטן עד אז, אבל הרעיון של תחתון כמו בוקסר בהחלט מוצא חן בעניי. אני בהחלט אבדוק.. תודה!!!

עוד משהו בקשר לבגדי ים

גם לי יש בעיה עם החלק העליון של בגד הים....ותמיד החלק העלין שונה מהחלק התחתון.... החזה שלי תמיד 2 עד 3 מידות יותר גדול ובחנות שם יש ממש את מה שמתאים לנשים לאחר לידה ולנשים בהריון אני ממש ממליצה לך.

היי מתוקה

אני ראיתי ביום חמישי חנות ממש מקסימה...... בשוק בצלאלל זה יוצא ליד אלנבי.....כשאת הולכת בקינג גורג לכיוון שינקיין ואז פונים ימינה מול רח בית לחם 1 חנות עם מליון בגדי ים כל אחד ב50 עד 60 שקלים...הכל מותגים...וגם הרבה מידות גדולות...לחזה כמו שלי.... בגדי ים מדהימים ויפים, לא רכשתי כי הקטנה לא נתנה לי למדוד.... אבל אני חוזרת לשם בהקדם... המשך הריון קל יובלולי

מירב555

New member
תודה רבה לך.. אני אבדוק שם

זה באמת מתסכל שמידת החזה גדולה ב-2-3 מידות מהתחתון כי תמיד קשה למצוא ותמיד אני רוצה דברים שלא במידה שלי.. למרות שיש לי חברות עם בעיה הפוכה שלא מבינות על מה כל המהומה
בכל אופן תודה לך, את יודעת אם יש שם גם בגדי ים שלמים או מכנסונים?

היי אשת בגדי הים....

חשבתי שרק אני משוגעת שמחפשת בגדי ים בחורף..... יש שם מכנסונים מדליקים...יש גם בגדי ים שלמים.. ובנוסף יש שם גלגל של 5 שקלים כל פריט מאיכות מעולה....שווה לקנות אפילו רק אתהמכנס... אני רזה בגדי הים שלי 38 גם בהריון....אך החזה אפילו 44 לא עלה עליי בהריון...תביני איזה תסכול!!!!! אני הולכת לשחות גם בחורף בבריכה בחדר הכושר ולכן אני צריכה להראות נורמלי בבגד הים....אז הלכתי בגדי ים ,ומפני שהחזה עדיין יצא לי מכל הכיוונים, לבשתי מעל גופייה קטנה כזאת את מכירה את זה (לפעמים לובשים את זה במקום חזיה) תאמיני לי לכי לשם ואת לא תתחרטי...בטוחה שתמצאי לך אפילו כמה בגדי ים. ותשאירי גם לי משהו אני בדרך לשם ביום שלישי...

מירב555

New member
תודה רבה לך אני אלך לשם כנראה ביום

חמישי.. אז נראה לי שאני צריכה לבקש ממך להשאיר לי משהו...

sexy nine

New member
נשמע ממש טוב

אני מכירה מישהי שקונה שם קבוע כל שנה 2-3 סטים של בגדי ים. באמת שכחתי מהם.

למעלה