שאלה לגבי אירופה

שאלה לגבי אירופה

מי יודע איזה יערות/ מסלולי טיול במרכז אירופה (גרמניה\צ'כיה\שוויץ\אוסטרייה עם עדיפות לגרמניה) הכוללים שינה בשטח עם אוהלים אפשריים בחודשי האביב אפריל-מאי? תודה!

כן אני קמצנית מסריחה

שום בית מלון\ אכסניה או אתר קמפינג שלוקחים יותר מ30 שקל לשינת שטח! רצוי בלי תשלום בכלל

Yo-man

New member
בעסה........

או שאולי (ותסלחי לי אם אני הולך פה נורא רחוק ומדמיין כל מני שטויות) אף אחד מחברי הפורום לא עשה טיול תרמילאים בארצות עליהם את מדברת, ולא רוצה לענות על דברים שאין לו מספיק מידע עליהם. יכול להיות ? לא. בטח זה פורום מת. את יכולה לגשת לפורום של "פרוייקט Y", הוא תוסס ולכולם יש שם דעה על המון נושאים. בהצלחה.

sela v

New member
מצטער

אבל בסוף השבוע אני לא כל כך פעיל בפורום. בחודשי אפריל ומאי עדיין קר באזורים אלה, האם זה מפריע לך? יכול להיות שאפילו יהיה קרח ושלג דבר שללא נסיון דרוש לא כדאי לטייל באזור עם קרח לבד. אם את רוצה קישורים לאתרים בשפה האנגלית בנושא, אני יכול לנסות ולעזור לך, ויש גם ספרים על מסלולים באזורים אלה. שוויץ/גרמניה ו... מדינות מאד מפותחות, ואפשר למצא הרבה אינפורמציה ברשת, וגם כתובה על טיולים באזורים אלה, ואפשר גם לקבל מידע מלשכות התיירות שלהם. אני הייתי לפני שנה בבואריה בגרמניה, ועשיתי טרק של יום אחד באזור. אני לא זוכר כרגע את שם העיירה, אבל היא עיירה פחות ידועה לתיירים מבחוץ. בקיצר יש הרבה מידע, ואני אשמח לעזור. לכמה זמן אתה רוצה לסע? וכמה אנשים?

ashmash

New member
למיטב זכרוני

שם העיירה הוא Oberstdorf. בכל מקרה, קיימים רבבות קילומטרים של שבילי הליכם ביערות באירופה, לרוחבה ולאורכה, אשר חולפים על פני אזורים מדהימים.

נכון אבל מכוון שבאירופה התרבותית

עסקנו... אז קמפינג כך סתם באמצע הדרך אסור... יש המון טרקים באיזור האלפים ויש שם מקומות מוסדרים לקמפינג... אין לי מושג אם בתשלום או כמה... אבל לחנות כך סתם באמצע הדרך עלול לזכות בקנס...(שיהיה הרבה יותר גדול מאשר הוצאות הלינה המוסדרים...)

א י י ל 20

New member
נדמה לי שבשוויץ אפשר

להקים אוהל ככה סתם, "באמצע הדרך", מהשעה 7 בערב עד 7 בבוקר.

sela v

New member
כל מדינה יש לה

חוקים משלה בנוגע לקמפינג. שווה לברר אם לשכת התיירות של אותה מדינה.

תודה רבה לכולם!

אני יהיה באירופה בכל מקרה, אז מה אכפת לי לטייל אין מה לזלזל בנופי אירופה, למרות שלטייל שם טיפה יותר "בורגני" ממקומות אחרים. לא נורא

sela v

New member
אין בעד מה

אם תצטרכי עוד עזרה את תמיד מוזמנת לשאול בפורום.

למעלה