שאלה לגבי אירופה

Widsith

New member
שאלה לגבי אירופה

שלום, אני בקרוב מתחיל ללמוד לתואר ראשון ואחריו אני מתכנן להתחיל את השני ודרכו לעבור לאירופה או לצפון אמריקה. אבל יש לי בעיה אחת - נראה שרוב אירופה בדרך להיות מדינה מוסלמית. מישו מכיר מדינה שלא במזרח אירופה שכנראה הולכת להשאר אירופאית ולא טהראן בשנים הקרובות? כי אני לא רוצה לעזוב מדינת שהופכת למדינת קיצון יהודי לטובת מדינה אסלאמית עתידית (ולכן אני שומר את אופציית קנדה, כי אני יודע ששם בכל מקרה ארצות הברית לא תרשה מדינה אסלאמית קיצונית על הגבול)...

Widsith

New member
התואר שלי יהיה

ככל הנראה במתמטיקה או לפחות על בסיס נושא זה. ולא, אני לא הולך לכיוון הייטק.

Mazzini

New member
משום מה יש לי הרגשה שאתה לא כ"כ יודע מה שאתה

רוצה מסתובב בפורומים ושואל שאלות על ימין ושמאל יש לך תעודת בגרות?? נרשמת לתואר ראשון?? באיזה מקצוע?? מי לימד אותך שבירתה של פרס(אירן) ניקראת טהראן ולא טהרן (אתה צודק) תישמור על האופציה הקנדית ויש גם פורום ייעודי לצפון אמריקה ושם תקבל תשובות עוד דבר קצת למעלה כותבת איזו אחת מביילורוסיה -תנסה לעזור לה אבל תהייה עדין כי היא גם משתמשת במילים כמו שאתה כותב אז שלא יהיה פיצוץ. תודה

Widsith

New member
מה שאני רוצה זה לעזוב את הארץ

ואם אתה לא מתכנן לתת לי תשובות כמו ריבוי טבעי בין המהגרים באירופה לעומת המקומיים וכיצד יש השפעה תרבותית על התרבות המקומית (ובצרפת האסלאם זה אחוזים בודדים? ממתי בדיוק? ובסקנדינביה גם? ובאנגליה אין הקצנה אסלאמית רצינית?), אז אל תגיב. אני רוצה לעזוב את ישראל, נקודה. בקנדה יש מערכת סינון שבאירופה פחות אפקטיבית בגלל העבר הקולוניאלי. אם את מעוניין להתנשא אל תגיב.

Nobilis

New member
תשובה רצינית

מערכת הסינון באירופה לא פחות קפדנית מזאת בקנדה. למעשה, קל יותר להגר לקנדה מאחר שיש לה שיטת נקודות שמזמינה מהגרים משכילים, מה שלא קיים באירופה. ולכן, ומאחר שאתה מעדיף את קנדה שכן אתה מאמין שארה"ב לא תיתן לה להפוך למדינה מוסלמית, פנה לפורום הזה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=1712

TrigATUSA

New member
ורק אזהרה ממקור ראשון

היום היו איתי במעלית בקנדה לפחות 3 נשים עם רעלות ובדרך לקפה ראיתי לפחות שתי מסעדות קבבים ראה הוזהרת - האיסלם הרצחני בכל פינה בקנדה, כנראה שהאמריקאים פיספיסו משהו

Widsith

New member
ועצה קטנה שלי

אם אתה מנסה להיות סרקסטי ולכתוב כדי להעליב, לפחות תעשה את זה חכם ובצורה שנראית כמו בנאדם נורמלי ולא ילד בן 5. מאחר שכן יש לי בגרות, אז אלמד אותך שבהבעה כותבים סימן שאלה בודד, בסוף משפט שמים נקודה, ובחלקו פסיק. רואה? ככה כותבים כמו בנאדם ולא כמו גולש חסר חיים. מילים אחרות - תעלה רמה לפני שאתה מנסה לרדת על אנשים, במיוחד אם אתה מנסה ללעוג למישהו לגבי לימודים ומתנסח ככה.

Nobilis

New member
אה...

שיעור המוסלמים בקנדה זהה לשיעור המוסלמים באירופה (אחוזים בודדים). לא רחוק במיוחד גם מאוסטרליה. אם עוד לא התחלת את התואר הראשון, ואתה רוצה לעבור בתואר השני, על מה אנחנו מדברים בעצם?

Widsith

New member
כן

אבל נדמה שבקנדה יש פחות בעיות קיצוניים אסלאמיים מצרפת או אנגליה לדוגמא, מה גם שאני בטוח שארה''ב לא תרשה מדינה אסלאמית על הגבול...

קנדה, אירופה והמיתוס שבינהן

היי, בנוגע למצב האחוזים של האוכלוסייה האיסלמית, נוביליס אכן צודק - בקנדה ובאירופה הם די זהים, קשה פשוט לראות זאת, מכיוון שקנדה היא מאוד גדולה מבחינת שטח וקטנה מבחינת אוכלוסייה. בנוגע לכך שארה"ב לא תרשה אף פעם מצב בו מדינה מוסלמית קיצונית על גבולה (קיצונית או לא, זה עניין פילוסופי ופרספקטיבי - לענייננו, אירן היא קיצונית, אולם איך היית מתאר כעת את טורקיה ? בדרך להיות קיצונית ? כבר קיצונית ?), אני לא חושב שהיא יכולה לעשות הרבה בנידון, אם המצב אכן יקרה. תראה את ההיסטוריה הקרובה שלנו ותראה שאפילו בזמן המלחמה הקרה, ארה"ב לא יכלה לעשות המון בנוגע לעלייתה של קובה הקומוניסטית (אולי לא היו עליה טילים גרעיניים, אבל כל הניסיונות האחרים להוריד אותה ממסלול זה, לא בדיוק הצליחו). בכל מקרה, בנוגע למצבך, אם היעד הסופי שלך הוא קנדה - אז לך על זה ישר, אפילו עם אזרחות קנדית - היחס שם לזרים נעשה קשה עם השנים (כמו כל מקום אחר בעולם). שיהיה בהצלחה, עמית

בקר12

New member
הראיה שלך קצת שטחית

נושא המוסלמים הוא באמת לא הדבר העקרי שאתה צריך לשקול בהקשר של המדינה שאתה רוצה להגר אליה. יש בערך 1001 גורמים אחרים יותר רלוונטים כמו יכולת לקבל ויזה, שפה, יכולת לעבוד במקצוע, מזג אויר, מצב כלכלי, רמת חיים, קהילה יהודית ו/או של ישראלים ועוד ועוד אתה פשוט מושפע מכותרות סנציוניות בתקשורת בדיוק כמו שאנשים באירופה חושבים שבארץ יורים כל היום ברחובות ומתפלאים נורא שיותר בטוח פה ברחוב בלילה מאשר במדינתם

Karenovadia

New member
הדאגות שלך די מיותרות...

העסק השכן לחנות שלי הוא מצרי מאלכסנדריה ואחד החברים הטובים שיש לנו פה ברחוב, הבחור שמכר לנו את החנות הוא איראני והספק הכי גדול שלנו הוא טורקי שנולד בעיראק. כול האנשים שציינתי ועוד הרבה מהם נמצאים באירופה או מהגרים כי לרוב (כמו לנו) לא היה להם טוב במדינת המוצא שלהם, אם בגלל מלחמות, פיגועים, משטרים דיקטטורים ועוד.. כולנו היגרנו במטרה לחפש חיים יותר שקטים וטובים ולא בשביל לחפש איפה הישראלי הקרוב לבית מגוריך כדי למרר לו את החיים. דרך אגב- רוב המוסלמים שיוצא לי לפגוש דווקא אוהבים לדבר איתנו ולקנות אצלנו כי יש דברים קצת משותפים, הרי כולנו מאותו איזור. ונכון- יש קבוצות מוסלמיות קיצוניות, אבל נדיר שתיתקל ביריקות, מכות או שיחטפו אותך באמצע הרחוב על בסיס היותך ישראלי לשעבר. לא הייתי מבססת את המעבר שלי למדינה מסויימת בגלל אחוז מוסלמי כזה או אחר, ההגירה היא מטורפת פה באנגליה וכל אדם שלישי בערך הוא ממדינה אחרת. בהצלחה!

Nobilis

New member
בהערת אגב

אין להתבלבל בין אנגליה/בריטניה לבין לונדון. לונדון היא אכן עיר גדולה וקוסמופוליטנית עם מהגרים רבים. בחלקים אחרים של אנגליה (לדוגמא - קורנוול) תצטרכי לחפש עם זכוכית מגדלת בשביל למצוא מישהו זר.

בקר12

New member
בהחלט, רוב המהגרים מרוכזים בערים הגדולות

וגם בהם ברובעים מסויימים וה נכון לא רק למוסלמים

Karenovadia

New member
im saying this

from my own life just out side of Bristol... im sure in London there is much more, but we are & have enough here as well..

Nobilis

New member
כפי שבקר12 אמר...

מסביב לערים גדולות אפשר למצוא מהגרים (בדרך כלל), כאשר לונדון מובילה בענק. באזורים פחות עירוניים - בזכוכית מגדלת לא ימצאו (למעט המסעדה ההודית האזורית, אולי). בסך הכל אומר - לונדון היא לא אנגליה.

EfratUK

New member
יש ישראלים בכל מקום

(אפרת, שגרה בכפר מחוץ לברייטון ומוצאת מדי פעם ישראלים במקומות עוד יותר לא צפויים).

למעלה