שאלה לגבי איפור כלה

תיקתקית

New member
שאלה לגבי איפור כלה

היי בנות,
חברה שלי מגרמניה מתחתנת, והצעתי לה לאפר אותה לחתונה (היא תיכננה להתאפר בעצמה). החתונה בארץ בתנאי הלחות הרגילים, אז חשבתי שכדאי שאעזור

אני לא בטוחה לגבי צורת העיניים שלה - אלה עיניים עגולות? אני מצרפת תמונה.

אני אשמח לקבל טיפים כלליים לגבי האיפור, היא רוצה משהו מאוד עדין, ויהיה סגול בשמלת הכלה שלה. אני חשבתי על לנטרל את כל האדמומיות בפנים קודם כל וללכת על גוונים ורודים קרים או אפרסקיים מבחינת סומק ושפתון, ולגבי העיניים אולי אעשה משהו מאוד עדין עם סגול - אבל כדי להתחיל אני צריכה לקבל כיוון מה האיפור הנכון לצורת העיניים שלה. אח"כ אני ממשיכה עם הסומק והשפתון בהתאמה. (בסיס והכל זה מובן מאליו).

אשמח לשמוע כל טיפ בנושא, אני רוצה שזה יצא יפה ועמיד

liorweizman

New member
איפור כלה

היוש!
כמו שזה נראה בתמונה להערכתי מבנה העיניים הוא עגול... נראה גם שהן קרובות זו לזו ושקועות. באופן אישי ובהתאם לסגנון הכלה שמשתקף מהתיאורים שלך הייתי הולכת על איפור אנטומי בצבעים של סגול חציל - על הקשת של החומים - הכי טבעי שיש - מכיוון שהיא בהירה. הקשת של העין בסגול והמילוי בקרם טבעי ... אולי קצת מבריק כי זה קיץ... אפשר איילנר בעפרון מרוח בפינות החיצוניות של העין וצבע קרם מבריק בפינות הפנימיות בכדי להרחיק אותן מעט זו מזו... בשאר הפנים- ההסמקה והשפתיים הייתי משתמשת בחומים - אפרסקים טבעיים כדי שתהיה הרמוניה עם הסגול ולא יהיה מצועצע מדי... בהצלחה !:)
ליאור ויצמן - אומנות האיפור

yulka303

New member
ממליצה לראות לך את המדריך של סם

לאיפור בסגנון של אנג'לינה ג'ולי, שבו בין היתר היא מסבירה איך ליצור מראה יותר מוארך לעיניים עגולות עם אייליינר :)
http://www.youtube.com/watch?v=pxox_MFpy7c

TroubledWater

New member
מסכימה, ומוסיפה

התמונה לא הכי ברורה אבל לפי מה שאני רואה יש לה עפעף נפול רק בזווית החיצונית של העין ועיינים קרובות.
לעיינים שלה חשוב לשים צללית בהירה ומבריקה בזווית הפנימית כדי להרחיק אותן. וכדאי להכהות את הזווית החיצונית כדי להאריך את העין ולמשוך אותה החוצה וגם בגלל שהעפעף שם נפול.
אם את עושה אייליינר לא להמשיך אותו יותר מידי בזווית הפנימית של העין.

marina4o

New member
אני הייתי האמת הולכת על שפתיים מודגשות

בגוון כמו בתמונה, אולי מעט לכיוון קריר וממקדת את איפור העיניים בריסים ותיחום העיניים. את יכולה לקבל השראה מתמונות בגוגל אם תעשי BRIDAL MAKEUP FOR BLONDES

למעלה