שאלה לגבי אימון.....

Ytsejamer

New member
שאלה לגבי אימון.....

אלוהים ישמור כמה זמן לא כתבתי פה....אבל אני תמיד עובר ובודק הודעות ותמיד כיף לראות אאיך כולם מתחדשים להם וכל... אז ככה: איך הולכת רוטינת האימונים שלכם? זה לא איזה סקר, אני שואל כי אני אשכרה לא יודע איך להתחיל... עד היום הייתי מתאמן רק על דברים שקשים לי ודברים שאני לא יודע. הייתי מזניח את כל ה 1-1 2-2 והפראדידלים ולא מזמן נחת לי האסימון שאני עושה שטות נוראית. אז איך אתם מתחילים אימון איך אתם מתחממים וכו'... אז תודה לכולם, Drums 4 Ever!!!!!!! והוספתי תמונה עדכנית של הסט שלי....Pearl Export ELX

kfirshap

New member
קודם כל הסט שלך יפהפה=]

ומה זה המערכת המעניינת הזאת של הרשת בסנר השמאלי? האימון שלי מתחיל בחימום לחימום אין שום משמעות ברמת איך בדיוק תבצע אותו ההעדפה היא ל1-1 מפרקים 1-1 אצבעות 2-2 אם אתה משתמש במולר אז גם מולר אני מציע לך להקציע לזה מינמום 15 דק' של ישיבה עם מטרונום או מוזיקה [בגלל שזה חימום אפשר להשתמש במוזיקה] אח"כ תעזוב את הכל תמתח קצת את הידיים תנוח לך 2-3 דק' ואז תתחיל אימון אינטנסיבי אני מציע לך לפחות חצי שעה שיתחלק 15 דק' ל1-1 בשתי הצורות ועוד 5 דק' 2-2 [תשים לידך שעון שתדע בערך כמה זמן עבר] ועוד 10 דק' לפחות שתבחר בין פראדידלים לתרגילים מתוך חוברות או תרגילים שכתובים לך או מולר וכו'. האמת היא שחצי שעה זה אימון קצר מאוד אבל רוב האימונים שלי הם כאלה. זה רק על הפד. על המערכת לא פחות חשוב להתאמן בהתחלה על תרגילים מאוד בסיסיים כמו 1-1 4 פעמים על כל תוף ואז 2-2 פעמיים על כל תוף [יענו שש עשריות] פראדידלים שלישונים זה חשוב מאוד אם מעניין אותך לאתגר את עצמך עשה תרגילים של הזזת הדגש קדימה ואחורה בכל האחד מהתרגילים למעלה בסה"כ אין לי הרבה מה לחדש לך - אתה פשוט צריך לשבת ובאמת להתאמן על כל מה שאמורים להתאמן ולא רק לדעת שאמורים להתאמן על זה.

היי

מתחיל ביסודות, ומשם על תרגילי בית שהמורה נתן לי כשאינ מסיים עם זה, אני מנגן מה שכיף לי.

offry13

New member
דבר ראשון, המערכתתתת

תן לי אותה
בקשר לאימון, בדר"כ אין לי יותר מדי זמן, ושישי שבת אני מוותר על אימונים בגלל המשפחה שסובלת מזה והשכנים וזה.. אבל בימים שכן איכשהו יוצא להתאמן איזה שעה (במקרה המאד אופטימי לצערי הרב) זה הולך ככה.. אני מתחמם רבע שעה בערך, 1-1,2-2, פרדידל, לפעמים כשמתחשק גם פרפרדידל, 4-4, טריטונים וכל מיני תרגילים בסיגנון, ודאבלים על כל המערכת עם משחקים של בייס דראם. אחרי זה, אני מנגן את מה שקיבלתי בשיעורים, משתדל להכין את זה כמה שיותר טוב, ואחרי זה בדר"כ אני אומר לעצמי שעוד שנייה אני צריך לקום מהמערכת אז אני מנגן סתם מה שמתחשק לי, ואז בערך אני חייב לטוס משם =\ אני מציע לך אם אתה רוצה להתמקד בבסיס וזה, את רוב האימון שלך תשקיע בזה..

למעלה