שאלה לגבי איליינר

נחשצפע

New member
שאלה לגבי איליינר

באיזה סוג של איליינר הכי קל להשתמש ?
אני מנסה כבר זמן רב (שנים בעצם) להניח אייליינר כראוי אבל יש לי ידיים דיי שמאליות ..הבנתי שעם עיפרון זו אמורה להיות הדרך הקלה אבל גם עם זה לא יוצא לי משהו .אמנם לא עקום אבל לא נראה לי גם מספיק טוב .

אשמח מאד להצעות !!
תודה !

lilo4

New member
נוח זה משהו ממש אישי

אני עשיתי כמה נסיונות עם כמה מוצרים. לדעתי האישית הכי נוח זה ללמוד לעבוד עם מברשת ועם אייליינר ג'ל, ככה מגיעים לתוצאות הכי מדויקות שאפשר.
אני אוהבת גם לעבוד עם עפרונות, עם עיפרון אני עובדת מהר מאוד אבל לא מגיעה לתוצאות מדויקות. יש אפשרות לעבוד עם אייליינר טוש, או להשתמש במברשת דקה ובצללית- יבשה או להרטיב את המברשת.

אייליינר זה בעיקר עניין של טכניקה נכונה והמון המון אימונים. יש ברשת כמה מדריכים, גם כתובים וגם מצולמים. זכרתי שהיו שלושה מדריכים כתובים בעברית שאהבתי, משום מה אני מצליחה למצוא עכשיו רק אחד

מצרפת לך קישור למדריך מעולה של טל פלג, אני למדתי ממנו המון.
תנסי להסתכל עליו, אם יש לך כרגע בבית אייליינר מסוג כלשהו תעבדי איתו, ומקסימום תחפשי סוג אחר אם לא יתאים לך, כי זה באמת עניין של ניסוי וטעייה. בתקופה האחרונה ניסיתי 4 מברשות אייליינר שונות עד שמצאתי אחת שטובה לי, וגם היא לא מושלמת.
ועוד טיפ משלי- תעבדי מול מראה נוחה. לי למשל יש בעיות ראייה והמראה שלי לא מספיק טובה, וזה ממש מקשה עלי.

נחשצפע

New member
תודה !

צפיתי בהרבה סרטונים ..אני יודעת להניח בתיאוריה רק שבמציאות זה לא ממש יוצא משהו ..מה שכן עם מכחול עדיין לא ניסיתי אז באמת אנסה .

lilo4

New member
זה המון עניין של תרגול

תנסי לתרגל כשיש לך זמן בשקט, אפילו בערב כשאת לא אמורה לצאת לאנשהו ויש לך זמן לתרגל בלי לפחד שתאחרי או שתיראי מוזר.

יש כל מיני סוגים של מברשות, לי לקח זמן להבין איזה סוג אני צריכה

מאוד משתנה מאחת לשנייה

יש כאלו שרק עפרון, יש כאלו שרק ג'ל ויש כאלו שמה שיש זה בסדר.

תנסי מברשות שונות שלדעתי זה העיקר, תמצאי זמן לתרגל כמה שיותר ועם הזמן זה ישתפר.

למעלה