שאלה לגבי אחריות.

respecto

New member
שאלה לגבי אחריות.

1. האם שווה להגדיל את האחריות משנה לשלוש שנים בתוספות 1000ש' ? 2. האם אחריות של טושיבה בינלאומית היא טובה ומי אחראי על כך? ניופאן? תודה מראש ושבת שלום

respecto

New member
עוד 2 שאלות קטנות...

האם רצוי להשקיע 150ש' ביחידת איורור חיצונית לקירור המחשב? והאם כל חיבורי הUSB מזיקים? חיבורים כמו מאוורר אישי, מנורה, שואב אבק וכל שאר הגאדג'טים..... תודה רבה אוהד

eladts

New member
2 תשובות קטנות

1. מיותר לגמרי - מחשב שמתוכנן כמו שצריך ע"י יצרן רציני לא אמור להזדקק לאורור חיצוני. 2. הצעצועים האלו לא מזיקים למחשב אלא אם כן אתה פועל על בטריה ואז כמובן הם יגרמו לבטריה להגמר יותר מהר. מצד שני, הצעצועים האלו לא ממש מועילים בגלל ההספק הנמוך שניתן לספק דרך USB (בקושי 2.5W) , הם לא יותר מצעצועים.

יאיר B

New member
לגבי האחריות:

1. תיקון מחשבים ניידים הוא לרוב יקר מאוד. החלקים לא סטנדרטיים ולכן דרושה מעבדה מקצועית (שלא כמו בשולחניים שכל אחד יכול להחליף חלקים חופשי). האם להוסיף עוד שנתיים? אם אתה יכול מבחינה כספית (כי זה לא זול), הייתי מציע לעשות את זה. זה קצת כמו ביטוח לאוטו: אם במשך שנה לא הייתה שום תאונה - הלך הכסף, אבל אם הייתה תאונה או שהרכב נגנב... 2. האחריות של מחשבי טושיבה ניתנת ע"י חברת "מפעיל". ניופאן מתעסקת על טלויזיות/אודיו/וידיאו. מפעיל ידועה בשוק המוסדי כנותן שירות מצויין (מכונות צילום/מדפסות). כעת הם נכנסו לשוק הפרטי ואני מתקשה להאמין שהם יורידו את הרמה.

respecto

New member
תודה לכולם ועוד שאלה....

האם ישנן מס' תוכנות ממולצות שאיתן כדאי לעבוד כדי לשמור על תקינות המחשב הנייד, הסתכלתי בפורום של מחשבים ובעוד כמה אתרים ואלה התוכנות החשובות שנראו לי, אשמח אם תתקנו אותי ו/או תוסיפו. 1. REGISTRY BOOSTER 2. HI JACK THIS. 3. XP MANAGER. 4. AD AWRAE SE. האם אני צריך את כולן והאם יש עוד כמה חשובות? תודה רבה אוהד

למעלה