שאלה לגבי אחיזה - STICK CONTROL

BlockBusta

New member
שאלה לגבי אחיזה - STICK CONTROL

שלום אני איתי, מתופף כבר שנתיים בערך.. כבר כמה זמן שאני מרגיש "תקוע" מבחינת המהירות.. הבעיה היא לא במהירות אלא ביד שמאל שלי האחיזה של המקל ביד שמאל היא טיפה רופפת ולא רצינית. בגלל חוסר שימוש כנראה השאלה שלי האם פשוט צריך להמשיך לחרוש יסודות והאחיזה "תתוקן" מעצמה? או שצריך ממש לשנות את האחיזה ביד ולהתערב בתהליך? אם יש לכם עוד עצות טיפים וכו' אני נורא אשמח! אני לא רוצה להשאר תקוע אלא תמיד להתקדם, ולתקן את מה שמונע ממני לעשות זאת.. בתודה רבה, איתי

Gutterball

New member
תבקש ממורה שיעזור לך

או [כמו שאני עשיתי פלוס ההדרכה של מורה] זה תראה סרטים של מתופפים ותראה איך הם יושבים, איך האחיזה, איפה המרפקים... זה מאוד עזר לי. תנסה את הדיוידי של דייב וואקל [היותר חדש], סתם לדוגמה, הוא מסביר שם טוב על האחיזה הנכונה. לא חושב שלחרוש יסודות זה הפתרון, להיפך. בהצלחה.

TAMIR182

New member
קח עצה טובה

הפוך את המערכת לאיזה חודש ככה שההיאט יהיה לך בצד ההפוף כנל הבאס ככה שתיצטרך לנגן עם יד שמאל על ההיאט ויד ימין תעשה סנר זה ישפר אותך ברמות שלא תאמין... ותתחיל לנגן עם שירים קצת מאתגרים ובסוף שתצליח אתה מה זה תהנה... ותישב מידי פעם על הפד תעשה 2-2 או 4-4 וכאלה זה ישפר לך את השליטה ביד שמאל בהצלחה שיהיה

drums123

New member
../images/Emo207.gif מצילה חדשה

ביום חמישי החזרתי במרום את הפד הגדול שלי ונשארתי אם זיכוי אז חשבתי למה שלא אפנק ת'מערכת בעוד מצילונת? אז לקחתי קראש 14" של HH ויצאתי מאוד מרוצה. שווה כל שקל. הנה תמונות

drums123

New member
וכל הסט בחדר החזרות של הבצפר שלי:

מפרט בתמונה: סט פרימייר קבריה סטנדרט גדלי רוק |מגלגל עיניים| 12" 13" 14" 16" 22" מצילות: רייד: Sabian HHX 20" היהט Sabian HHX 14" קראשים: AAX 17" Studio Crash AAX 16" Studio Crash HH Sound Control 14" Crash אבזור- Century+Premier דאבל פדאל- DW 5000

נצל"ש חח

העברתי את המערכת תופים לחדר שלי והנה היא בגרסא הטיפה יותר קטנה שלה! premier cabria standart 22 14 14 10 12 crash:bosphorus traditional 16 istanbul mahmat 16 ride zildjian scimmiter 20 splash bosphorus 7 hh solar 14 bell home made 8 cowbell rototoms 6 8 10 cymbals home made 14 10 וזהו חח

שכחתי לומר שהפלור גם הוא צף!!

עשיתי לו הסבה לפלור צף ופירקתי את כל הברזול של הרגליים

ringo rulz

New member
גם אני אהבתי..זה ממש מגניב...

מעניין איך יתאים wish u were here בחדר שלי

למעלה