שאלה לגבי אוורסט

dimiboy

New member
שאלה לגבי אוורסט

קודם כל מה הבעיה שלי: יש לי נייד של טושיבה והוא בא עם ויסטה. לווינדוס XP לא קיימים דרייברים בשבילו. הצלחתי להשיג את כל הדרייברים/תוכנות חוץ מכפתורי ה Fn ושני כפתורי מדיה ולכן הם אינם עובדים וזו הבעיה שלי. בגלל בעיה זו אני נאלץ להשתמש בויסטה הנוראי הזה! איכסטה! חראויסטה! איך שלא תקראו לזה. כעת עלה לי רעיון אולי עם התוכנה אוורסט יכולה להציג לי את השם המדויק של המקלדת או משהו אולי כך אני אוכל לחפש דרייבר מתאים? וזו בדיוק השאלה שלי אליכם. תודה לכל מי שעוזר.

dimiboy

New member
אתם התקווה האחרונה שלי

בבקשה תעזרו לי כי אין לי יותר שום רעיון איך למצוא את הדרייברים האלו כבר ניסיתי כל דרך!

Y. Welis

New member
מה דגם הנייד?

מעבר לכך מקשי הפונקציה עובדים בלי דרייבר (אלא אם יש מקרה שלא שמעתי עליו). אם מדובר בתצוגת מצב המקשים על המסך - זו תוכנת עזר (utility) ולא דרייבר. היא לא ממש הכרחית, אבל לרוב זהה בכמה דגמים.

dimiboy

New member
הלוואי והיו עובדים אצלי

הדגם של הנייד הוא toshiba a205-s4587 זה דגם מאמריקה והוא זהה לדגמים של A200 שיש בארץ. לא ממש איכפת לי שזה יראה לי על מה אני לוחץ במסך העיקר שיעבדו הכפתורי מדיה שאחד פותח אינטרנט אקספלורר ואחד פותח את המדיה פלייר (זה ניתן לשינוי על ידי תוכנה לפחות כך זה בויסטה) ושיעבדו לפחות חלק מכפתורי ה Fn כי אני גם לא משתמש בכולם.

Y. Welis

New member
אני מאמין שכל כפתורי ה-Fn עובדים

כי כמו שציינתי הם לא תלויים בדרייברים. באשר למדיה - כאן צריך תוכנה חיצונית, שבד"כ מוגדרת תחת תחום utility בעמוד ההורדות של הדגמים. אישית לא הזדמן לי להשתמש בכפתורים האלה כמעט בכלל. אני רגיל לעכבר והמקלדת (וחבל ש-MS מתעלמת מהסטנדרט המקובל ברוב הנגנים החינמיים, שמקש הרווח = PAUSE). זו עבודה די ארוכה למצוא את כל הדרייברים (מנסיון שהיה לי עם דגם דומה של טושיבה), אבל אחרי שתנסה די תוכנות מהדגמים שקדמו לנוכחי שיש לך, תוכל למצוא את רוב החסרות. זכור לי שהיתה utility כללית שצריך להתקין לפני שאלה שמציגות את המקשים על המסך יעבדו.

dimiboy

New member
צודק אבל...

כפתורי ה Fn מה לעשות מסרבים לעבוד בלי תוכנה או דרייבר או לא יודע מה כבר... ובאמת לא איכפת לי מרוב הכפתורים אבל לפחות שליטה על בהירות המסך... או הקיצור לעשות השתקה לרמקולים זה אני פשוט צריך!

למעלה