שאלה לגבי אוגנדה .

התמהוני

New member
שאלה לגבי אוגנדה .

שלום רב . מי מבין באי הפורום כאן טייל באוגנדה ?

shaishoo

New member
לא יש גם...

לא יש שיר "למה לא אוגנדה" של שלישיית "מה קשור?" "למה לא אוגנדה,למה לא אוגדה..הרצל פישלת בגדול.."

עוד לא..

אבל מכל מי שהיה שם,שמעתי שזה אחד המקומות היפים ביותר באזור(ובאזור דווקא הייתי הרבה :). יש שם את כל העניין של הגורילות ואומרים שזו חוויה מדהימה.

התמהוני

New member
...

ראיתי אלבום תמונות של המדינה . אכן מדינה מדהימה ביופיה . אני רוצה לארגן קבוצה לחופש הגדול של שנה הבאה וצריך שותפים לטיול . לפרטים ראו את הלינק

התמהוני

New member
עוד שאלה ,

אני לא מתכוון לטייל לרואנדה בגלל המוקשים הרבים העלולים לפגוע בי . האם גם אוגנדה מלאה במוקשים , למעט הצפון בו מתנהלת מלחמה ( בו אינני מתכוון לבקר ) ? נדב .

sela v

New member
מכיוון שגם שוחחתי איתך ב-ICQ

יסלחו לי האחרים אם אני עונה גם על דברים שלא שאלת פה. לגבי רואנדה, תסתכל בקישורי הפורום תחת מידע למטייל. תוכל למצא שם שרואנדה בטוחה לביקור מלבד מספר מקומות ספציפים, בעיקר ליד הגבול עם בורונדי, שלא מומלצת לביקור. את גורילות ההרים אפשר לראות באוגנדה, רואנדה וקונגו, שלא מומלצת לביקור כרגע. אפשר לעשות את הטיולים לבד ללא קבוצה, וככה תחסוך את עלות הטיול המאורגן. אני ראיתי את הגורילות בקונגו בזמן שהיא עוד נקראה זאיר, ואז לא היה בטוח כל כך לסע לרואנדה. אם אני לא טועה יותר זול לראות את הגורילות ברואנדה, אבל זה עדיין לא תענוג זול. המחיר לצפייה בגורילות באוגנדה מפורסם באתר של UWA-ארגון החי של אוגנדה, אם אתה קצר בזמן מוזמן להזמין את הצפייה בגורילות מראש, אחרת אפשר להגיע לשמורה, ולהיות בהמתנה בתקווה שיהיה מקום פנוי. הרבה יותר זול לצפות בשימפנזים, אני ראיתי אותן ביער קיבלה ליד פורט פורטל, ויש עוד כמה מקומות בהם אפשר לראות אותן, באופן עקרוני גם אפשר לראות אותן בהרי הרוונזורי, לא בפסגה, אבל בתחילת המסלול, רק שהסיכוי הוא נמוך, כי הן מסתתרות, וביער קיבלה, הרגילו אותן לאנשים, וככה הן לא בורחות שהן רואות אנשים מתקרבים. תסתכל גם בגלריה של הפורום תחת צלילים, יש שם קריאה של גורליה שהקלטתי ביער קיבלה.

התמהוני

New member
אוקיי .

קראתי באזהרות של ארה"ב שנחטפו ונרצחו בשנים האחרונות , כמו גם השנה מס' תיירים אמריקאים באוגנדה . האם זה נכון שהצבא מלווה את התיירים במקרים מסוימים ?

sela v

New member
אני זוכר שנרצחו

לפני 2-3 שנים תיירים בפארק הגורילות נדמה לי בוונדי באוגנדה, אבל השנה לא שמעתי על משהו שקרה, אבל אני לא כל כך מעודכן. פשוט תהיה אם אוזן קשובה, ומה לעשות מקרים מצערים קורים, ואם ממליצים לא לסע לא הייתי נוסע, אבל עובדה שגם במקומות שלא המליצו לא לסע אליהם קראו דברים וההיפך, ולא אזכיר את המקומות האלה.

למעלה