שאלה לגבי אבחון

expecto

New member
שאלה לגבי אבחון

רציתי לדעת אם חובה להוסיף חתימה בתחתית הסריקה שאשלח לפורום? אני מעדיפה להשאר בעילום שם יחסי בפורומים :) תודה!

expecto

New member
מצורף כתב היד שלי

מצורף עם חתימה (אם זה מה שצריך, אז צריך! :) בכל מקרה, תודה רבה מראש. הכתב שלי השתנה מאוד בשנתיים האחרונות ולא תמיד מסיבות טובות לדעתי, לכן אני קצת חוששת מההערות שאני עלולה לקבל, אבל החלטתי ללכת על זה בכל זאת. תודה!

expecto

New member
../images/Emo9.gif

מנסה שוב - אשמח מאוד לשמוע דעות. תודה רבה!

shamon51

New member
למה להסמיק ?

הללוליה ברדרס, Hallelujah brothers בחורה מקורית עם יכולות חשיבה מדהימים רעיונות מקוריים ואסוציאציות מרתקות שלא תמיד ברור מאיפה היא מביאה אותם. ברצותה היא תניע אוגדות ומי שלא יזוז היא תתעלק עליו עד שיזיז תת"תחת" שמעון נ.ב.
אז זהו אחים רוצו לעמוד בתור - אם יש בכלל סיכוי. או במילים אחרות
אם הקידומת שלי היתה מתאימה
כבר הייתי בדרך

expecto

New member
אם מותר לי לשאול

תודה רבה על התגובה ועך ההערות. לא רוצה להשוויץ אבל יש לי נטייה לצוץ עם רעיונות חדשים הרבה פעמים. מה שרציתי לשאול זה איפה רואים את הדברים האלה בכתב שלי?

expecto

New member
התקרצצות זה עניין יחסי :)

(גם אני שומעת את המרתון של לנון עכשיו, אגב?)

תוספת קטנטנה.

לרשותך המון הומור עצמי ורצון להסתכל על הדברים, העבר והבאסה בחיים בעין חיובית ואופטימית ואפילו קצת לחיות לרגע בפנטסיה נעימה. רשמים בלבד.

expecto

New member
תודה רבה! האם..

אין משהו בולט או חריג במיוחד בכתה, שחשוב שאשים לב אליו? מה לגבי רשמים מבחינת המלצות לבחירת מקצוע וכו'?

shamon51

New member
מקצועות ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo28.gif

טיפוס אידיאליסט מתאים לה
מורה, מדיה תקשורת, יועץ פסיכולוגי סופר, משורר, אומן לא מתאים
מנהלת חשבון, עו"ד, צבא

../images/Emo13.gifועוד התרשמות...כתב קצת מרקד

וקצת חסר סבלנות האם את אוהבת לרקוד, לשיר, דברים שקשורים במוסיקה קצבית? מכניסה הומור לכל מצב ...אוהבת תנודות...לא סטטית.. טוב לך הוראה - עבודה עם ילדים.. יצירה ,ריקוד.. שלהבת

למעלה