שאלה לגבירופאים

שאלה לגבירופאים

ערב טוב בנות. שמחה לבשר שחתמנו (הפרטנר ואני) על חוזה "זוגיות" לצורך IVF (דרישה של משרד הבריאות לזוגות שאינם נשואים). אני רוצה להתחיל לבדוק לגבי רופאים ולבדוק את האפשרויות. הכוונה היא להתחיל את הטיפולים באוקטובר. אני יודעת שיש הרבה רופאי פריון המתמחים באנדו' אבל מקריאת ההמלצות בפורום אני מתכנסת לפרופ' שולמן, ד"ר אליצור או זיידמן. האם חברות הכללית יכולות לתת לי מידע אם הקופה משתתפת בהוצאות עבור רופאים אלה? אני מבינה ששולמן מנהל את יח' הפריון בבי"ח מאיר, אך למעשה אף אחד לא מבטיח לי שאם אגיע לשם, אטופל על ידו אישית, נכון ? כמו כן - האם אתן יודעות אם יש זמן המתנה ארוך למישהו מהרופאים? לא רוצה להגיע לאוקטובר, שיאמרו לי שיוכלו לקבל אותי רק בדצמבר... וחוץ מזה, אשמח להתעדכן בהמלצות רלוונטיות. המון תודה ולילה טוב.

זואילי

New member
את צריכה להחליט אם את רוצה פרטי או ציבורי

ולשלושה שהזכרת ניתן כמובן ללכת בפרטי: שלושתם עושים טיפולים באסותא רמת החייל. אם יש לך מושלם אז ההשתתפות שלך לאסותא היא 600 ש"ח. (זה התשלום בכל מקרה אם את בוחרת באסותא) התשלום לרופא (בפרטי) הוא בנפרד, כל אחד ומחירו הוא וגם על זה את יכולה להשתמש בהחזרים שמגיעים לך מהמושלם על 3יעוצים בשנה. אופציה נוספת, 3 רופאים אלה מקבלים גם עם טופס 17 באסותא אבל אז זה קצת כמו בציבורי, כולם מעורבים ואחד מהם יעשה שאיבה/החזרה. חפשי פה את הלינק שגלים נתנה על אסותא או שתעשי גוגל. לגבי ציבורי: פרופ' שולמן מנהל IVF במאיר, ד"ר אליצור ופרופ' זיידמן עובדים בIVF תה"ש. את יכולה להיות מטופלת באחד מבתי החולים האלה עם ט. 17. אבל בשיטה של הציבורי אין רופא אחד שמלווה אותך אישית לאורך כל הטיפול. אז נכון - אי אפשר להבטיח שטתופלי רק ע"י אחד מהם. זמני המתנה אליהם, בין אם ציבורי או פרטי - בד"כ יש זמן המתנה ארוך כי הם "מבוקשים". לכן כדאי לך כבר עכשיו לקבוע.

מצטרפת לזואילי ../images/Emo25.gif

מברכת על החתימה ומאחלת הצלחה מהירה

תודה יקירה

על התשובה המקיפה -כהרגלך. למרות הבירורים המקדימים נראה לי שלבסוף אני אלך על האופציה הפרטית. עכשיו נשאר להחליט אצל מי ומתי... בשבוע הבא אתחיל בירורים עם הקופה שלי לגבי החזרים וכו'. רופא הנשים שלי הפנה אותי גם להתייעץ עם רופא הפריון במרפאה שלנו - ד"ר ריקובר יגאל - משיהי שמעה? אין לי מושג מאיפה מתחילים... אבל כמו בכל דבר (ובטח כמו באנדו') אני יודעת שמתחילים מכלום ידע, ובהמשך הופכים למבינים גדולים ונותני עצות לבאים בתור
בינתיים בבדיקה ידנית וגם בתחושות שלי, יש לי רגישות באזור השחלות וקצת מוטרדת. רופא הנשים שלי סובר שזה אולי בגלל הידבקויות, אבל בכל מקרה הפנה אותי ל- US. אעדכן בהמשך. שתהיה לכן שת מקסימה (ושיבוא כבר הסתיו...)

למעלה