שאלה לגביי Creative Zen Micro

E i t a M a r

New member
שאלה לגביי Creative Zen Micro

שלום
יש לי נגן של Creative, ולא מזמן הוא הפסיק לעבוד, הוא מעלה את המסך הראשון, עובר לשני ונתקע עליו עד סיום הבטריה, אי אפשר לכבות אותו והוא אינו מגיב לשום דבר כמעט. חיברתי אותי אל המחשב והמחשב לא זיהה אותו אך המכשיר הציג תמונת מצב של "מחובר ומעביר נתונים" Docked קיצר. מישהו יודע אולי איפה אני אוכל לבדוק אותו? תודה רבה רבה!
 

tweeg

New member
אמממ

*דבר ראשון לבדוק עם זה לא עניין של מצבי usb *ניסית ריקבורי מוד?
 

יאיר B

New member
לזן מיקרו אין מצבי USB (היה לי בעבר אחד כזה)

(יש משהו שנקרא מצב DOK אבל זה לא רלוונטי עבור המקרה הזה). לשואל: הוא לא נפל לך בטעות, נכון (הוא מבוסס דיסקשיח). לגבי בדיקה: אני מניח שהנגן כבר לא תחת אחריות, מה שאומר שזה יעלה. היבואנית בעיקרון היא איסטרוניקס. אני לא בטוח שזה כדאי (תסתכל כמה יעלה חדש בעל אותה הקיבולת).
 

E i t a M a r

New member
אממ הרצתי אותו עוד פעם, מחובר למחשב ו...

recovery mod עלה, על "SCAN DISK" אז הרצתי.... זה ככה כבר כמה דק', יש עוד משו שאוכל לעשות? לדעתכם זה יעזור?
 

tweeg

New member
אני הייתי נותן לו להתייבש יומיים שלוש

ואם אין אחריות פותח ומחפש קורוזיה/חלודה/השלישי שאני לא זוכר איך קוראים לו אם יש אחריות לשלוח לתיקון בריקבורי מוד יש רק סכן דיסק או ישיש עוד אפשרויות?
 
למעלה