שאלה לגביי מאמן אישי

שאלה לגביי מאמן אישי

מאמן אישי יכול לעזור במקרה של תקיעות, חרדות, פחד ודיכאון.? אני צריכה שמישהו יפלס לי את הדרך החוצה מהמנהרה החשוכה. אני מחפשת את האור בקצה המנהרה.

אופטימית יקרה

בהחלט יש מקום לאופטימיות - בוודאי שיכול לעזור! (-: איפה את נמצאת כרגע? איפה היית רוצה להיות? לאן את רוצה להגיע? טלי מליון אימון קו-אקטיבי 077-9235122 054-4417138 [email protected]

bridges

New member
יש דברים שאפשר להיעזר באימון ויש דברים שלא

מאמן אישי בהחלט יכול ללוות אותך בתהליך של יציאה מתקיעות ובהתמודדות עם פחד. יכול להיות שאם תצאי מההתקיעות אז גם הדיכאון יעלם ועם תתעמתי עם הפחד החרדות יעלמו, אבל... אם את מדברת על חרדות ודיכאון מהבחינה הקלינית (הפסיכולוגית), אין למאמן את היכולות והכלים לעזור לך להתמודד איתם . במקרה כזה אני מציע למתאמנים לפנות לפסיכולוג ואז בהמשך להשתמש בתהליך של אימון (במקביל או אחרי טיפול פסיכולוגי). מצורף שאלון שאלון לאבחון עצמי של דיכאון (זה הראשון שמצאתי באינטרנט יש עוד הרבה כאלה). רונן

אני חושבת שכן

לפי השאלון, אני בדיכאון. איך יודעים אם הוא קליני או לא? אני צריכה פסיכולוג שהוא גם מאמן אישי. יש דבר כזה? מישהו יכול להמליץ לי? באיזור רחובות-ראשל"צ? אני מאוד מאוד פוחדת. איבדתי אמון בעצמי ובאחרים.

שלום לך אופטימית

ראשית אני משוכנע שבעזרת מאמן אישי תגלי שיש פנס תלוי לך על החגורה ולא סתם פנס אלא מג-לייט רציני בעזרת הפנס תוכלי לגלות בעצמך היכן בדיוק את נמצאת, גודל המנהרה, כיווני יציאה אפשריים וכו הרי עד עכשיו היית בחשיכה ולא יכולת לראות באמת, אולי קצת להרגיש אבל זה אף פעם לא נותן תמונה מדוייקת ובסופו של דבר עם סיוע של המאמן בחקירת הסביבה ובתפעול אפקטיבי שלה(ך) את תמצאי בעצמך את היציאה המפתיע הוא שאת עשויה לגלות שאת כלל לא במנהרה חשוכה אלא סתם בסלון בבית ושכחת להדליק את האור. לסיכום היחידה שיכולה לפלס דרך היא את כי אם משהו אחר יפלס דרך, תהיה זו הדרך שלו ואת רוצה למצוא את הדרך שלך ברכות

אוריק3

New member
מאמן אישי יכול מאוד לעזור במקרים שאת מציינת..

הכי חשוב שאת צריכה לרצות לראות את האור בקצה המנהרה... גם לא שיפלס לך את הדרך, את תפלסי. המאמן יעזור לך עם הכלים שלו. זאת הגישה שלי, אם מתאים לך בסבבה..

האלי

New member
הרי זה לב העניין

הפחד משתק אותך ובגלל שהפחד משתק אותך את לא יכולה לצאת מהמקום הזה שאת נמצאת בו... קוראים לזה vicious cycle - מעגל מכושף. הדרך היחידה לשבור מעגלים כאלו היא לשבור אותם. מאמן בהחלט יוכל לעזור לך בנושא הזה. וגם פסיכולוג טוב יוכל לעזור לך. אבל היחידה שיכולה באמת לעשות זו את. אם תחליטי, החלטה חסרת פשרות לעשות, יהיה הרבה יותר קל לעזור לך. ועכשיו בואי נשאל: "מה את רוצה?" אחרי שנדע מה את רוצה אפשר יהיה לחפש את הדרך הטובה ביותר עבורך להשיג את מה שאת רוצה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
במקרה של דיכאון

מניסיוני, העבודה האימונית פחות מתאימה. תלוי כמובן במצב, אבל נתקלתי בכמה מקרים בהם חוסר האנרגיה היו חזקים מיכולת הפעולה. המתאמנים היו מגיעים לאימון ויוצאים ממנו עם תחושה טובה של שינוי ועשייה, אבל כמעט כלום לא היה משתנה עד לפגישה הבאה. הדיכאון לא ממש אפשר להם לפעול. אני חושבת שניצול אפקטיבי יותר של הזמן שלך עשוי להיות בטיפול פסיכולוגי.

אוריק3

New member
לפיכך אם יורשה לי,האימון שליבמקרים של דיכאון

מתחיל כפעמיים עד שלוש פגישות בשבוע ושיחות ביינים בן הפגישות בפון או המסנגר..כך נשמר ראפור רצוף. בדרך זו ניתן לשמור על רמה גבוהה של רצף אנרגיה. ולמונע בכך התפרקות או שבירה. ולכן ניתן לאמן אנשים בדכאון לטעמי

isaacm

New member
אופטימיות

תכונה נפלאה. מאפשרת לראות את אותם דברים ולהבין דברים אחרים. טוב לי כשאני אופטימי. אני אוהב לראות אנשים שלא מוותרים, גם כשקשה להם. ונראה לי שאת לא מוותרת. אני שומע שמאד קשה לך, ולמרות זאת את ממשיכה להשתמש בכינוי אופטימית. (תרצי לשתף אותנו? מה זה ה - 3?) תראי, חבר טוב יכול לתמוך במקרה של תקיעות, חרדות פחד ודיכאון. מאמן אישי (זה שמגדיר עצמו כשייך למסגרת כלשהי) מחוייב לכללים של אותה מסגרת. המסגרת שהגדרתי את עצמי כמשתייך אליה לא מאפשרת לי לשמש מאמן לאדם בדיכאון אלא אם הוא מטופל ע"י בעל מקצוע, ובתיאום עם בעל המקצוע. יש מי שפועל כמוני, יש מי שלא מתקרב לדרגות הקושי האלה, ויש מי שמרגיש שזה המקום בו הוא תורם הכי הרבה. אז למה אני מספר לך את כל זה? תראי, דיכאון - בשבילי מחוץ לתחום. אבל - את לא מאובחנת, וחוץ מזה שכתבת את המילה - אני לא כל כך רואה את הדיכאון. אני כן סקרן לגבי הצורה שבחרה לבקש עזרה. את מתארת מנהרה חשוכה, ומבקשת שמישהו יפלס לך את הדרך החוצה. מעניין שאת לא מבקשת שמישהו יאיר לך את הדרך. כלומר - ברור לך שצריך "פילוס". ולמרות כל זאת את מחפשת את האור בקצה המנהרה. מעלה בך מחשבות? שתפי אם תרצי, אשמח לקרא איציק

זה מעניין מאוד

קודם כל ל-3 אין שום משמעות. פשוט הכינוי היה תפוס כבר ונשאר רק 3. זה מעניין, לא שמתי לב לזה כשכתבתי "שמישו יפלס" ואכן, אני צריכה מישהו שיאיר לי את הדרך ולא יפלס אותה בשבילי כי את עבודת הפילוס אני אצטרך לעשות בעצמי. אף אחד לא יעשה זאת עבורי. לגביי דיכאון-באמת לא אובחנתי. אני מאוד מפחדת להיפתח בפני מישהו זר, ובמיוחד שאני לא יודעת למצוא את האדם שאוכל לסמוך עליו שאמנם "יאיר" לי את הדרך . אף פעם לא הייתי מספיק אמיתית כלפיי חוץ. כלפיי חוץ אני מראה לכל העולם שהכל טוב. אבל קשה לי כבר עם ההצגה הזאת, זה לא מצליח. אני מרגישה חלשה מאוד, ופוחדת להתמסר לטיפול לא מתאים שאמנם יאיר לי את הדרך אבל הדרך תהייה ללא מוצא. אצלי כל יום בבוקר זה יום חדש, אני מוחקת את כל מה שהיה אתמול. גם היה טוב וגם היה רע. הבעיה שלי היא שאין לי מטרות ברורות לגביי המשך חיי, ואין לי מוטיבציה ויכולת נפשית להתחיל- זה מין פחד משתק, אין לי ציפייה מעצמי לכלום. איבדתי את הביטחון העצמי שלי, אני לא מרגישה נוח עם מי שאני היום, אני נבוכה ומבולבלת, ודוחה דברים למחר. הגיע הזמן להתחיל לפעול. כל זה קרה לי בעקבות משבר בעבודה, שהביא לפיטוריי אחרי הרבה מאוד שנים של עבודה.

isaacm

New member
ואם אומר לך שזה אפילו יותר מעניין, מה אז?

מה אם אומר לך שהאו בכלל לא נמצא בקצה המנהרה? מה אם אומר לך שרק נדמה לך שאת נמצאת במנהרה? יודעת, כאשר לוקחים אותך למקום לא מוכר - כשענייך קשורות ואת לא יכולה לראות טיפת אור - אוטומאטית את מתכופפת? מה אם אומר לך שדרכך מוארת ע"י זרקורים בעלי עוצמה אדירה, ואם מישהו יאיר לך את הדרך זה יהיה כמו אור הנר בנוסף לאור השמש? מה את חושבת על זה? טוב, אשתף אותך קצת במחשבותי, ונראה לאן זה יוביל. יש לך נסיון חיים, ואת יודעת איך דברים קורים. לדעתי את פשוט קצת מוצפת, וזקוקה שמישהו קצת יאיט את קצב הזרימה של האירועים, פשוט כדי שתוכלי לקחת אוויר ולהמשיך את המסע שלך במשנה מרץ. כמה רחוק התיאור הזה מהמציאות?
איציק

sigim2

New member
אשמח לעזור לך לעזור לעצמך

אף אחד לא יכול לעזור לך מבלי שתעזרי לעצמך וזה תפקיד מאמן אישי להאיר לך את הדרך אשמח לאמן אותך ללא תשלום צרי קשר סיגלית מור מאמנת אישית מוסמכת 0507877290 להפוך הווה מצוי לעתיד רצוי לראות את החיים באור שונה לדעת להתמודד ולצמוח

sigim2

New member
אשמח לעזור לך לעזור לעצמך

אף אחד לא יכול לעזור לך מבלי שתעזרי לעצמך וזה תפקיד מאמן אישי להאיר לך את הדרך אשמח לאמן אותך ללא תשלום צרי קשר סיגלית מור מאמנת אישית מוסמכת 0507877290 להפוך הווה מצוי לעתיד רצוי לראות את החיים באור שונה לדעת להתמודד ולצמוח

למעלה