זה מעניין מאוד
קודם כל ל-3 אין שום משמעות. פשוט הכינוי היה תפוס כבר ונשאר רק 3. זה מעניין, לא שמתי לב לזה כשכתבתי "שמישו יפלס" ואכן, אני צריכה מישהו שיאיר לי את הדרך ולא יפלס אותה בשבילי כי את עבודת הפילוס אני אצטרך לעשות בעצמי. אף אחד לא יעשה זאת עבורי. לגביי דיכאון-באמת לא אובחנתי. אני מאוד מפחדת להיפתח בפני מישהו זר, ובמיוחד שאני לא יודעת למצוא את האדם שאוכל לסמוך עליו שאמנם "יאיר" לי את הדרך . אף פעם לא הייתי מספיק אמיתית כלפיי חוץ. כלפיי חוץ אני מראה לכל העולם שהכל טוב. אבל קשה לי כבר עם ההצגה הזאת, זה לא מצליח. אני מרגישה חלשה מאוד, ופוחדת להתמסר לטיפול לא מתאים שאמנם יאיר לי את הדרך אבל הדרך תהייה ללא מוצא. אצלי כל יום בבוקר זה יום חדש, אני מוחקת את כל מה שהיה אתמול. גם היה טוב וגם היה רע. הבעיה שלי היא שאין לי מטרות ברורות לגביי המשך חיי, ואין לי מוטיבציה ויכולת נפשית להתחיל- זה מין פחד משתק, אין לי ציפייה מעצמי לכלום. איבדתי את הביטחון העצמי שלי, אני לא מרגישה נוח עם מי שאני היום, אני נבוכה ומבולבלת, ודוחה דברים למחר. הגיע הזמן להתחיל לפעול. כל זה קרה לי בעקבות משבר בעבודה, שהביא לפיטוריי אחרי הרבה מאוד שנים של עבודה.