שאלה לגביי לטאות...

שאלה לגביי לטאות...

אני מאוד אוהב את החיות האלה,תמיד עניינו אותי...אני דיי בור בעניין,רציתי קצת לברר על סוגים של לטאות שאפשר לקנות בארץ,חוץ מלאפורדים-נראה לי שזה השם:\,ואיגאונות...אם מישהו יכול לתת לי פרטים קצת על עוד לטאות שיש בארץ שאפשר לקנות זה יעזור לי מאוד...

חשבתי אולי ללכת על בירדי-חרדון

מזוקן,נראה לי חיה חביבה מאוד,הטיפול בו מסובך או שאפשר להסתדר? אני דיי חדש בעסק אז אני צריך קצת עזרה:\ על איזה חנויות אתם יכולים להמליץ לי לקנייה של בירדי+ טרריום כמו שצריך...וכמה לדעתם צריך לעלות לי כל ה"חבילה" ?

gaichuk

New member
היי אביב

חוץ מלאופרד גקו ואיגואנות ניתן להשיג גם חרדונים מזוקנים,לטאות כח ממינים שונים וחומטים.ויש מצב גדול לעוד סוגים. לטאות הן לא בדיוק השטח שלי אבל יש כאן כמה עם המון ניסיון (ואולי גם למכירה). הבירדים באמת לא מסובכים לגידול ודווקא די חמודים. מצד שני לטאת כח יכולה להיות השקעה מעניינת שדורשת קצת יותר...

נראה לי אני ילך על הבירדי...

הוא לא מגיע לגדלים עצומים כמו חומטים נכון? אני רוצה משהו חביב כזה:) הדבר היחיד שאני צריך מכם זה אולי המלצה לחנות טובה שמתעסקת בזוחלים,וגם שיש שם את הסוג הנ"ל...שמעתי פה פעם על רפי אם אני לא טועה,מישהו יכול לתת לי הסבר איפה ממוקמת החנות כדי שאוכל להגיע לברר פרטים...? אני גר באיזור השרון ליד רעננה יש אולי עוד חנויות מומלצות לידי?

naja

New member
אם אתה מתעקש על חנות.

יש בצומת סגולה סניף של "זו ארץ זו". יש שם שניים בני שנה. אבל אני הייתי מחפש אצל מגדלים פרטיים. השנה עוד לא ראיתי אבל בשנה שעברה נמכרו לא מעט חרדונים שבקעו אצל מגדלים במחירים ממש נמוכים.

איך אפשר ליצור קשר עם מגדלים פרטיים

יש כאלה מוכרים בפורום שאפשר לפנות אליהם במסר או משהו? תודה רבה על העזרה עד עכשיו... ועוד שאלה חשובה,עד איזה גיל בערך הם מגיעים? וגם לאיזה גודל...? אמרת שבסניף הנ"ל יש שני פריטים בני שנה,לאיזה גודל בערך הם מגיעים?

למעלה