שאלה לגביי כלב בן 10

yarivlevi

New member
שאלה לגביי כלב בן 10

יש לי כלב בן 10 (רוטווילר מעורב עם לברדור) והוא חי אצלנו בחצר (בית פרטי) בשבועות האחרונים אני שם לב שהוא מתקשה לעמוד על הרגליים האחוריות אחרי שהוא יושב או שוכב וכשאני לוקח אותו לסיבוב אז בצעדים הראשונים הוא קצת לא יציב ולעתים אפילו נופל מהרגליים ורק אירע שאנחנו מתחילים ללכת הוא מתעשת , איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת אצלו ? חשבתי אולי לעשות לו סיבובים יותר ארוכים כדיי ששרירי הרגליים שלו יתחזקו ואולי אפילו להריץ אותו פעמיים בשבוע (אני מוציא אותו פעמיים ביום לסיבוב של 10-15 דקות הליכה) נ.ב - הכלב בעל מבנה גדול יחסית (משהו כמו לברדור גזעי) בתודה מראש,יריב.

be_roo

New member
אל תריץ אותו ואל תשנה דבר

עד שלא תקבל איבחון מדוייק מוטרינר. יש לו בעיה ברגליים, אך לא ידוע אם זו בעיית מפרקים, שרירים או גידים. ולכל בעיה טיפול משלה. טיפול לא נכון עלול להחריף את הבעיה.

666 האחד

New member
כדאי לגשת לוטרינר

היי כלבך מבוגר ויתכן שיש לו בעיה רפואית כלבים גדולים בגיל מבוגר יכולים לפתח בעיות באגן או בעיה אחרת ולכן כדאי שלפני תעשה דבר על דעת עצמך גש לוטרינר שיבדוק את מקור הבעיה וימליץ לך על טיפול מתאים. וגם כלבך כבר מבוגר וכנראה שקשה לו ללכך בקיצור ממולץ לגשת לוטרינר לבדיקה . יום טוב.

מייקלס

New member
גיל 10

הוא לא בדיוק הגיל המתאים להתחיל להכניס כלבים לכושר וחיזוק שרירים, בעיקר כשמדובר בגזע גדול - גם כאשר מדובר בכלב בריא לחלוטין. מצטרפת להמלצות קודמיי, לקחת לבדיקה. לא לתת לכלב לסבול כאבים, לא מגיע לו. יש לעשות איבחון מדוייק ולטפל בהתאם. (כפי שצויין, יש מגוון אפשרויות). נשמח לשמוע עדכונים.

ניל´´י

New member
יריב לוי... אתה רואה בכל הפורומים

עונים לך בדיוק את אותה התשובה!!!

למעלה