שאלה לגביי חבר

שאלה לגביי חבר

יש לי חבר שהוא מכיר אותי גם מחות לפייסבוק כי הוא שכן שלי שהוא אמר לי לפני חצי שנה בערך (פחות או יותר) לא להגיב אצלו יותר בקיר וזה כי זה מבייש אותו והוא אמר שהוא יודע שיש לי אספרגר אבל בחרים שלו לא והם כל הזמן שואלים עלי וזה מבייש אותו זכותו לבקש שלא אגיב הוא תירץ את זה שיש לו א רגישות גבוהה לזה ושהוא יודע לזהות לתת לא יחס או שלא ?

אם זה חבר שלך, תתחשב בו

זה כמו שיש לך חבר שמגיב לך על הקיר וכותב דברים שאולי לא מוצאים חן בעיניך. במקרה כזה גם אתה היית מבקש ממנו להפסיק.

אם החבר שלך ביקש, תסכים לבקשתו. או שהוא בסופו של דבר הוא עלול למחוק אותך מהפייסבוק ואז תיפגע עוד יותר

אם זה חבר שלא יתבייש באור האמונה

מה שמזכיר לי שילד בשכבה של הבן שלי, דווקא ילד נחמד שמחבב אותו מאד ואפילו "הלשין" למורה, כשילד אחר הציק לו (לילד שלי) בתחילת השנה, ביקש ממנו שלא יתייג אותו בפוסטים שלו (כשהוא אומר "שבת שלום" לאחרים, אותם הוא גם מתייג). הבן שלי לא מבין למה וגם אני לא, אבל אמרתי לבן שלי שלא יתייג אותו יותר. אולי זה לא בגלל שזה הבן שלי, אולי זה סתם מציק לו שמתייגים אותו.

למה אתה חושב שהוא תירץ? אולי הוא אמר לך סיבה

ואתה חושב שזו לא סיבה מספיק טובה?
אז גם אחרים רואים אותך וחושבים שאספרגר לא סיבה מספיק טובה להתנהגות שלך...

לא כתבתי משהו נורא

כתבתי תגובות רגילות וקראתי לו בשמות חיבה מידי פעם שזה אני מבין למה הוא התבייש אבל הוא אמר לי לא להגי סכלל לא דאמר רק לגביי שמות החיבה

בשבילך שמות חיבה זה לא משהו נורא

בשבילו זה כנראה שכן. והוא לא יודע מה עוד בשבילך יהיה "לא נורא", לכן הוא מבקש שתפסיק לכתוב לו על הקיר, ולא מוחק אותך.

הוא יכל להגיד שמפריע לו דבר 1

שאני קורא לו בשמות חיבה אבל הוא לא אמר והא מתבייש בכל מה שאני מגיב ככה שלכן שאלתי מה עושים

בדיוק. ממש חבר

למעלה