שאלה לגביי אינדיגו

cookimonster

New member
שאלה לגביי אינדיגו

ילדי האינדיגו נחשבים לאנרגיה חדשה (יחסית) האם הכוונה שהנשמה היא נשמה צעירה?

רותי 11

New member
ממש לא ההפך הם נחשבים לנשמות

מאוד עתיקות, מאוד גבוהות ובוגרות

cookimonster

New member
האם בגלל זה ההילה שלהם כחולה?

איך אני יכולה בוודאות לדעת שאני ילדת אינדיגו? לפי דורין וירטו יש לי את כל המאפיינים, כולל כל הדברים "הרעים" שבאים עם זה....:) וכשהייתי צעירה יותר מישהי אמרה לי שבזמנים של אנרגיה מוגברת (כשהתלהבתי ממשהו) אני מקרינה הילה בצבע כחול .....

רותי 11

New member
קוקי בואי אסביר לך משהו לגבי ההילה

לכולנו ללא יוצא מן הכלל יש את כל קשת הצבעים בהילה אבל ממש ככה ומעל לקשת הזאת יש את הצבעים הכספים והזהובים של הילהשאלה הם החלקים הגבוהים/רחוקים ביותר של ההילה. איך את יכולה לדעת אם את אינדיגו ? פשוט בתקשור

cookimonster

New member
בואי נגיד ככה

הייתי בקשר עם 3 מתקשרות בזמנים שונים של חיי אף אחת לא אמרה לי שום דבר בנושא (גם לא שאלתי) כל השלושה אמרו לי שאני מתקשרת...... (אני עדיין מחכה
)

רותי 11

New member
קוקי את היית צריכה לשאול

שנית, למי את מחכה ? תתחילי אל תחכי לאף אחד כדי להתחיל לתקשר יש לך את זה

cookimonster

New member
תראי

כשהייתי אצלן לא ידעתי בכלל מזה אינדיגו, לראשונה הלכתי מתוך סקרנות ובקטע של לעשות משהו חדש ושונה, לא ממש הכנתי שאלות נתתי לה לכוון את השיחה כי לא ידעתי בכלל מזה תקשור היא דיברה איתי שעתיים על אבא שלי (ניסיתי להסביר לה שזה לא הכי מעניין אותי וגם לא נראה לי פאייר לדבר על אבא שלי שלא בנכוחותו- אבא שלי בעצמו קורא בטארוט כתחביב של שנים וכן מתעסק בקריסטלים ועוד...) היא אמרה שאני אתקשר בגיל 32 (לטענתה כי זה לא יעניין אותי לפני) השניה הגיע אלינו הביתה (חברה של חברה (כשגרתי עם שותפה, וגרמה לה לבכות (לשותפה) מהתרגשות שהיא סיפרה לה על המחלה ממנה היא סובלת וגם איך זה הולך להפטר) לי היא אמרה ב4 עניים שבעוד 4 שנים אני הולכת לקבל "מתנה" ולראות דברים כמוהה (הייתי בת 28 ככה שזה מקביל לתקופה שהשנייה אמרה) לפני כמה שבועות נוצר לי קשר עם בחורה חמודה שהסתבר שגם היא מתקשרת היא אמרה לי דברים מדהימים לגביי החיים שלי, וכששאלתי אותה לגביי זה שהאחרות אמרו שאני אתקשר בגיל 32 היא אמרה שאין לה מושג למה אמרו 32 ושהיא רואה שכבר אני מקבלת מסרים רק לא מקשיבה/ שומעת אותם....

רותי 11

New member
הבחורה החמודה צודקת

למה לתחום את הדברים ? זה לא עובד ככה בגלל זה אני לא אומרת עתידות כי זה לא נכון זה מכניס אנשים לתבניות/מסגרות והם לא עושים הרבה כי זה מה שנאמר להם. זה ממש לא נכון כל קטע העתידות. לגבי התקשור כולנו מתקשרים העניין הוא שאנחנו לא שמים לב לזה זה הכל. פשוט צריך לחדד את עניין ההקשבה ולשים לב

cookimonster

New member
אני מבינה את זה

אבל יש אנשים שמדווחים שפתאום הם נפתחו לזה והם קיבלו מסרים מאוד ברורים לגבי דברים ממש רואים מסר שנכתב או רואים תמונה שקוראת וכאלה, אני מצד שני תוהה לפעמים כמה פעמים אני "מקבלת" את התשובות שאני רוצה לשמוע ואל את האמת....

רותי 11

New member
קוקי מה שאת אומרת

למעשה זה משהו שכולם חווים כל אחד מתקשר אחרת ולכולם בהתחלה יש ציפיות מהתקשור וכמובן הספק האם מה שאני מקבל זה נכון או מה שאני רוצה לשמוע. את זה אפשר לפתור כאשר משחררים ציפיות, וכאשר מתאמנים ולומדים לזהות מתי זה תקשור ומתי זה הגיון.

Curious

New member
רותי, אם אפשר ועד כמה שניתן כאן

כיצד מבדילים בין הגיון ומחשבות לתקשור? כיצד מבדילים בין סימן לרצון להעניק משמעות?

רותי 11

New member
כמו שאמרתי זה לא קל

צריך לדעת לזהות למשל כאשר אני שואלת שאלה בתקשור הדבר הראשוני אפילו כמעט לפני שהספקנו לסיים את השאלה התשובה מגיעה, זה קורה עוד לפני שההגיון מספיק להשתלט ושוב הכל עניין של תרגול לאט לאט לומדים לזהות

Curious

New member
המקרה שתארת

הוא תקשור או התערבות המוח? האם בתקשור צריך "לתפוס" מיידית את התשובה הראשונה שמגיעה כפי שתארת? או שמא יש להמתין לתשובה שבאה באופן מיוחד כלשהו?

רותי 11

New member
כמו שציינתי - מיידית

כי אם אני אחכה כאן כבר יש את התערבות המוח

cookimonster

New member
ומה עם ילדי הקריסטל

למה הם מגיעים לפה? הרי אומרים שהם משוללי קרמה.....

רותי 11

New member
לא בדיוק משוללי קארמה

אבל ילדי האינדיגו למעשה סוללים את הדרך לילדי הקריסטל הם ילדים רגישים יותר יש עוד פרטים שקשה להסביר אותם למי שלא למד את זה . אבל בגדול האינדיגו עושים את העבודה הקשה העבודה "השחורה" הייתי אומרת ילדים אמיצים מאוד

למעלה