שאלה לבשלנים

Row123

New member
שאלה לבשלנים

מה האלטרנטיבה לנסיכת נילוס וקרפיון בהולנד? שני דגי מים מתוקים שמנים- פה אף אחד לא אוכל דגי מים מתוקים מלבד סלמון ופורל...

הנסיכה

את יכולה לקנות נסיכת הנילוס כאן בחנויות טבע או בשווקי הדגים בסופ"שים, זה נקרא Nijlbaars או פשוט תקני את הלברק שנקרא baars או zeebaars (הוא חי במים מתוקים וגם במי-ים).

אני באופן אישי מאוד אוהב את הסלמון, אבל זה רק אני :)

Row123

New member
כל סוג של דג

אני אוהבת כל דג בכל סוג או צורה שהיא של בישול או הגשה אז אין בעיה

תודה על ההמלצות עמית

pussy riot

New member
אפשר להשתמש גם בקבליהו

הלא הוא הבקלה. הוא דג יחסית בשרני ומתאים לתבשילים. אני נמנעת ממנו למען האמת בעיקר בגלל שהוא בסכנת הכחדה.

בכל מקרה לא לקנות פנגסיוס, דג חסר טעם.

יש גם טילאפייה שזה אמנון, שמתאים יותר לאפייה או טיגון.

נמנע בעיקר מטונה

אבל לא ידעתי שהקבליהו נמצא בסכנת הכחדה, goed om te weten !

פחות בקטע של טילאפייה, בתכלס בתחום הדגים, אני די פשוט - אוהב הרינג ואוהב סלמון, השאר נחמדים אבל לא משתווים מבחינתי.

false flat - יאללה, צריכים לערוך איזה מפגש עם כמה wraps טובים עם זאלם בתוכם בשילוב גבינת שמנת-שמיר וקצת שום :D

Row123

New member
הרינג... יאאאאמי

אני חולה על הרינג ועל מקרל מעושן וכל מה שמסריח ומלוח וטעים... אבל זה הגנים הרוסים שלי
לגבי ראפ, הבת שלי חולה על סושי. היא מכורה! פעם כשבאה לבקר אותי פה לפני שעברה לגור לא היה לי אורז לסושי אבל היה לי סלמון טרי אז החלטתי להיות יצירתית. היו לי פנקייקים קטנים כאלה שצריך לחמם במיקרו- אבל לא הגדולים. בקיצור עשינו מהם רפים קטנים של סלמון טרי עם סויה וירקות וגינגר. היה ממש טעים. מאז זה המעדן שלנו כשאין אורז סושי :)

חנהר

New member
היייייי

אז איך מסתדר לבתך כאן בהולנד? האם כבר עברתם לבית החדש?

למעלה