שאלה לבעלי Mio P350...

Ofirmmm

New member
שאלה לבעלי Mio P350...

צריך קצת את עזרתכם.... היו לכם אי אילו בעיות עם ה- GPS ? הגדרות.. משהו? ישר הוא עבד לכם אחרי שהתקנתם את התכנה או שהייתם צריכים לעשות משהו לפני....

Ofirmmm

New member
כמה...

התקנתי Destinator6 ואחרי שראיתי שזה לא עובד.... התקנתי IGO.... שמשם מה עבד לי רק באנגלית.... צריך לבדוק מה קורה שם... אבל ה GPS.... אף אחד לא זיהה אותו....

BravoMan

Active member
יש לזה פתרון פשוט מאוד:

קנה תוכנה חוקית ותראה איך היא עובדת בלי שום בעיה.

Ofirmmm

New member
באמת תודה

IGO חוקית. של אבא שלי שכבר לא משתמש במכשיר שלו. כי שלו נשבר. Dest 6 של חבר שחזר מחו"ל עם המכשיר. תודה שוב על העזרה שלכם.... קצת אמון אנשים....

AYELET1

New member
בבקשה חמוד.דסטי 6 לארץ יצאה אך ורק למכשיר

מיו 138, שזה PND . לא פוקט. אז את סיפפורי אבא, סבתא , חבר וכו', שמור בבקשה למקום אחר. קרא את תקנון הפורום.

Ofirmmm

New member
למה את ככה... ?

חשבתי שעוזרים בפורום הזה ולא מנסים לרדת אחד על השני. אני לא כל כך מבין למה אני ממשיך את זה... אבל אני רוצה. לאבא שלי יש את המכשיר Asus Mypal A632. ועם זה הוא קיבל (או קנה לא זוכר) את Dest6. המכשיר לא נקנה בארץ. לחבר שלי יש מכשיר אחר (לא זוכר מה יש לו) אבל מכיוון ש Dest6 לא ממש עבדה אצלי הוא הציע שאני אבדוק עם התוכנה שלו. ב-2 התוכנות אין עברית. אני מאוד חדש בתחום אז אין לי מושג גם מה זה PND.... בקשר לבעיה שלי. ה- GPS כן עובד. מסתבר שהייתי צריך לחכות קצת.. או לא יודע.. אבל בסוף הוא כן הצליח להסתנרכן. פעם ראשונה שלי בפורום הזה. לא מאמין שכל מה שקיבלתי פה זה רק הרגשה רעה.

AYELET1

New member
לא חוקי ואף לא ניתן טכנית להעביר תוכנה ממכשיר

של החבר למכשירך. לא חשובה הסיבה. אם הצלחת הרי התוכנה אינה חוקית. לא משנה למה עשית זאת- כאן בפורום לא ניתן לדון בתוכנות שאינן חוקיות. יש לכך סיבות לא מעטות. הואל בבקשה לכבד את הבקשה! עזרה תקבל אך ורק בתחום הלבן לחלוטין! איילת

Ofirmmm

New member
תיקון קטן...

זה לא היה באמת לחכות קצת... זה היה יותר לצאת מהבית, כנראה הוא לא נקלט מתוך הבית... לא ידעתי... עכשיו כן.

למעלה