שאלה לבעלי gs

dinomax

New member
שאלה לבעלי gs

אני שוקל לקנות gs ומכיוון שלא היה לי אופנוע עם קירור אוויר אני לא יודע אם הוא יתמודד בנסיעה איטית בעיר
הוא מתחמם בנסיעות כאלה?
מישהו במקרה מוכר gs במכיר הגון?

אא1233

New member
סליחה על השאלה..
..אבל יש דבר כזה BMW GS מקורר אויר?

gamgam

New member
בוודאי. כל מנועי הבוקסר לדורותיהם היו מקוררי אויר

עד שינוי תקנות זיהום האויר.

oren_hershco

New member
טוב, לא ענו לך אז אשיב מנסיוני עם הדוקאטי

במונסטר 796 (קירור אוויר + מצנן שמן) יש חיווי בלוח השעונים, של טמפ' שמן המנוע. החיווי הוא בקווים: קו אחד = מנוע קר, שבעה קווים = מנוע חם מאוד, שבעה קווים מהבהבים = עצור מייד.יש בספר הרכב תרגום למע' צלזיוס, אבל זה לא באמת מידע נחוץ.מעולם לא ראיתי יותר מארבעה קווים, וגם זה אירוע ממש נדיר, שמתרחש כשאתה עומד כמה דקות בפקק, בצהריים, בשרב.אני מניח שב BMW למיניהם המצב דומה.לגבי שאלת ה"מחיר ההוגן" - לא ברור לאיזה מחיר אתה מצפה. אם אתה חושב שתמצא אחד סביר ב 17000 ש'- שכח מזה.

אא1233

New member
לדעתי פות״ש מחפש סוזוקי gs500 ולא ב.אמ.וו ממודל 1960..

אני אישית לא מכיר את האופנוע הזה כך שאין לי תשובה לשאלה הספציפית שלו. מה שאני כן יודע להדפגיד זה שזה אמור להיות אופנוע נינוח מאוד. לא ספורטיבי וגם לא עם ביצועים של קטנוע. http://www.fullgaz.co.il/tests/2005/500.php

gray

New member
BMW GS עבר לקירור מים ב2013

אז גם אם הוא מתכוון לGS 2012 זה קירור אוויר.
אגב, הוא מתכוון לסוזוקי בכלל.

הוא מתחמם כמובן, אבל לא יותר מידי

בתור בעלים של כזה (כבר לא רוכב עליו, הוא מושבת ויש לי בנדיט
) אין לו שום בעיה גם באמצע הקיץ ברכיבה בתוך העיר במהירות איטית, בתנאי שאתה עוקב אחרי כמות השמן ויש לו מספיק (האופנועים האלו נוטים לאכול שמן).
&nbsp
ברכיבת המחאה שהיתה בזמנו הוא שרד יפה מאוד את כל הרכיבות האיטיות.
&nbsp
לא יודע כמה אתה תשרוד את החום של יולי-אוגוסט במהירות זחילה בתוך מעיל(מעיל קיץ כמובן), כפפות, קסדה מלאה, נעליים גבוהות ומגיני ברכיםם/מכנס רכיבה, אבל זה כבר עניין של העמידות האישית שלך לחום.

למעלה