שאלה לבעלי 4150 (בעיקר)

איצקיס

New member
שאלה לבעלי 4150 (בעיקר)

אני מתכוון לקנות IPAQ מדגם 4150 מכיוון שהוא משלב את כל התכונות שאני צריך (BT+WiFi, קומפקטי ועוד). בכל הביקורות שקראתי ברחבי הרשת יש בעיה אחת שחוזרת על עצמה - גוון צהבהב למסך כאשר מסתכלים עליו בזוית. חלק מהביקורות פטרו את זה כמטרד זניח וחלק אחר התייחסו אל זה כבעיה של ממש. שאלתי היא לבעלי הנסיון - עד כמה הבעיה הזו באמת רצינית ? ושאלה כללית יותר - האם הייתם כבר מחכים מעט להתייצבות המחירים וקונים 4700 במקום?

AYELET1

New member
לגבי השאלה האחרונה:

תלוי מאד מה אתה מחפש. כי ה-47 הוא הרבה יותר מה-41 אבל דבר אחד הוא (ה-47) ממש ממש לא: לא קומפקטי...

איצקיס

New member
לינק לביקורת שמתייחסת לבעיית המסך

כולל צילומי מסכים. לפי מה שהבנתי יש מכשירים שבהם הבעיה מאוד בולטת ויש כאלה שבכלל לא רואים אותה. עוד משהו לבדוק לפני הקניה ...

montyburns

New member
לי יש אחד כזה,

מעולם לא שמתי לב לבעיה שכזו. אחרי כל מה שכתבתם, ניסיתי לחפש את הגוון הצהוב, ונכון, בזוית חדה המסך אכן מקבל גוון צהבהב קל, אבל אני לא נוהג לצפות במכשיר בזויות כאלה. בזוית עבודה רגילה התמונה מצוינת ! בקיצור - לפחות לגבי המכשיר שלי אני יכול להעיד שאין בעיה אמיתית.

2cookie

New member
יש בעיה

אתה פשוט לא רגיל אליה. נראה שיש כאלו שמבחינים בגוון צהוב יותר ויש כאלו שפחות. אני למשל, שם לב לגוון צהבהב קל ב-X30 שלי לאחר בהייה ממושכת ב-LCD של הנייד (סוני). הכל תלוי בהרגל שלך...

2cookie

New member
רק בזוית?../images/Emo67.gif של עומרי כתום לגמרי

גם כשאתה מסתכל מולו... למה שלא תקנה RX3715?

איצקיס

New member
3715 נראה כמו אופציה טובה...

אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. מצלמה - ממש לא צריך אותה. 2. העובי שלו.

Blueye1

New member
לאחי יש את המכשיר שבנדון....

אכן למסך יש גוון צהבהב בעיקר כשמסתכלים עליו מהצד. כאשר עובדים עם המכשיר (לפחות בזה של אחי) זה לא מורגש. יחד עם זה, לדעתי, ה 4150 מצוייד במסך לא מרשים כלל. במקומך הייתי ניגש לאחת החנויות המאפשרות משחק עם המכשירים השונים ובודק במציאות איזה נראה לך יותר !! בהצלחה

למעלה