שאלה לבעלי סוסים/חווה

אימהית 1

New member
שאלה לבעלי סוסים/חווה

שלום לכולכם, אני כותבת בשם בני (כיתה ג') הוא מכין עבודה לביה"ס (נושא אישי) על הסוס. (למד לרכב כשנה בעבר...ומאוד מאוד אוהב סוסים). הוא עכשיו בשלב בעבודה שעליו לראיין בעל סוס / חווה. אני כותבת פה את השאלות שחיבר. ומי מיכם שמתאים לו ומוכן , נשמח מאוד לעזרה. תודה מראש. 1. בן כמה הסוס שלך? 2. כמה שנים יש לך אותו? 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? 4. איך אתם מבלים יחד? 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? 6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? ושוב תודה.

עונה

1. בן כמה הסוס שלך? הסוסה שלי בת 5 עוד חודש 2. כמה שנים יש לך אותו? שנה וחודשיים 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? כל יום מטפלים בה מספר פעמים...האכלות זה עובדי החווה עושים, ואני מטפלת בה בערך שעתיים ביום (כולל רכיבה). 4. איך אתם מבלים יחד? אמ....טיולים נורא כיף לבילוי....רכיבה טובה 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? נותנים לה לאכול בשקט...חח 6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? לא...אבל צילומים של ממש כן

fliperit

New member
התשובה שלי...

1. בת שנתיים וחצי-שלוש 2. 4 חודשים 3. חצי שעה-שעה 4. ברכיבה וטיפול 5. נושפים לה על האף...ואז היא נותנת "נשיקה" 6. רק בוידאו

עונה גם...! ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

1. . בן כמה הסוס שלך? הסוס שלי בן 5 2. כמה שנים יש לך אותו? בדיוק היום חודש!
3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? אממ...... אני מטפלת בו כל יום.... 4. איך אתם מבלים יחד? אני באה לחווה ומטפלת בו, מלטפת אותו, מפנקת אותו ורוכבת עליו...!
5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? שאני באה אליו אל התא [ולא נכנסת לתא] והוא מתחיל להתפנק עליי...! חח כזה מתוק
6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? רק תמונות...! [לבינתיים] מקווה שעזרתי וגם הנה תמונה...!

שירלי317

New member
עונה :]

1. בן כמה הסוס שלך? 4 וחצי 2. כמה שנים יש לך אותו? שנה 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? חצי שעה-שעה כמעט כל יום, לא כולל האכלות שזה בעלי החווה עושים. 4. איך אתם מבלים יחד? רכיבה, טיולים, טיפול ופינוקים. 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? שנותנים לה כל מיני ירקות או חטיפים מעניינים. וכשמפנקים אותה ומנגבים לה את הפנים במגבת אחרי המקלחת
6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? כן, קצת..

cowgirl Ms

New member
אני

1. בן כמה הסוס שלך? 12 בערך.. 2. כמה שנים יש לך אותו? שנתיים וחצי. 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? שעה וחצי - שעתיים.. 4. איך אתם מבלים יחד? רוכבים, טיפולים, שיחרור במגרש ומשחקים שם.. 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? עוזבים אותו במנוחה
6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? לא.

Ontario R Z Y H

New member
גם אני גם אני

1. בן כמה הסוס שלך? 11 2. כמה שנים יש לך אותו? שנה וחצי 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? צריך? כמה שיותר.... 4. איך אתם מבלים יחד? הרבה (ואני אחזור הרבה) גזר... ליטופים דיבורים מוזיקה (באמאשלי הסוס שלי אוהב לשמוע מוזיקת רוק חח) 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? גירודים, ליטופים, וכשנותנים לו גזר, הוא מראה הכי הרבה חיבה כלפי האדם שנתן לו את הגזר 6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? לא. אבל ראיתי כמה דקות/שעות אחרי

Yaniv212

New member
גמני

1. בן כמה הסוס שלך? הזקן בן 17 ,8,5, 2 וחצי ושנה וחצי 2. כמה שנים יש לך אותו?מאז שהם נולדו 3. כמה זמן ביום צריך לטפל בו? כשעה ביום אם הכל תקין 4. איך אתם מבלים יחד? משתדלים שלא 5. מה הסוס שלך הכי אוהב שעושים איתו / לו? מניחים לו לנפשו או שמשחקים לו בין האזניים 6. האם ראית פעם המלטה של סוסה? כן מספר פעמים.

למעלה