שאלה לבעלי נסיון

stkachov

New member
שאלה לבעלי נסיון

יש לי דל INSPIRON 6400 כשאני עובד על המחשב ואז באמצע העבודה מוריד את המסך למטה וסוגר אותו(את המסך) המחשב נכנס למצב כזה של מסך שחור, אבל הוא לא נכבה. הבעיה היא שאחר כך כשאני רוצה לחזור לעבוד על המחשב אני לא יודע איך לחזור למצב עבודה או לחילופין איך לכבות אותו. כל כפתור שאני לא לוחץ עליו לא עוזר לי בכלום.

bar666xp

New member
תנסה להחזיק את FN כ5 שניות...

בחלק מהניידים זה להוצאה מSLEEP/HIB וכדומה.

bar666xp

New member
הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה לשנות את מה

שמוגדר בניהול צריכת חשמל לSLEEP או HIB ואז או לחיצה על FN ל5 שניות +- או לחיצה על הפעלת המחשב יפעיל אותו.

bar666xp

New member
נ.ב. המחשב לא ישאר דלוק במצבים הללו...

כלומר אם לדוגמה אתה שומע מוזיקה היא תיפסק... מה שלא הבנתי עדיין זה אם המחשב בSLEEP או פשוט המסך כבה ומאיזו שהיא סיבה לא חוזר כאשר מרימים את הLID... בדוק מה מופיע בניהול צריכת חשמל {שנבין בדיוק על מה מדובר}.

stkachov

New member
כשאני מוריד את ה LID

פשוט נעשה מסך שחור וזהו. הנורות של השן הכחולה וה WIFI נשארות דלוקות ואני שומע שהמחשב ממשיך לעבוד ברקע. רק המסך נעשה שחור. אני לא יודע אם זה מצב שינה או מצב אחר. איפה אני בודק את זה? אשמח אם תנחו אותי לאן להכנס ועל מה ללחוץ. אני מצרף תצלום של מסך צריכת החשמל.

סיגל96

New member
נסה אולי

ברשותי דייל המצב שאתה מתאר הוא "שינה" לאחר הפתיחה לחץ מספר שניות על כפתור ON אצלי מגיע המסך אותו השארתי לפני הסגירה. בהצלחה.

stkachov

New member
אין אצלי כפתור ON

יש את כפתור ההפעלה בחלק המתכתי של המחשב, אבל לחיצה עליו לא מחזירה את המסך, אלא מכבה את המחשב.

bar666xp

New member
תשנה את האופציה השניה WHEN I PRESS

לASK ME או DO ONOTHING זה צריך לעבוד אבל אז לחיצה על כפתור ההפעלה לא תכבה את המחשב... אגב תמוהה קצת הסיפור הזה כדי לבדוק אם השירות פנה אליהם בטלפון או דוא"ל. בעיקרון מסך כבוי אמור להידלק מכל תנועת עכבר ו/או נגיעה במקשי המקלדת.

stkachov

New member
איך אני פונה לשירות

נאמר לי שנותן האחראיות שלי זה CMS, אבל לא היה בקופסא שום תעודת אחראיות ושום פרטי התקשרות אליהם. אמרו לי בחנות(KSP) שאם תהיה בעיה, לבוא אליהם עם החשבונית וזהו.

למעלה