שאלה לבעלי השתלים

rikaaa

New member
שאלה לבעלי השתלים

בוקר טוב מאחר ואני מועמדת להשתלה וסוף סוף נכנסתי לתור המנותחים . אני מבקשת לשאול אם גם בשתל צריך בטריות כל הזמן או שהוא נטען בחשמל באופן רגיל כמו טלפון סוללרי לדוגמה. אודה לכם על תשובתכם

צלף

New member
בשתל של אדוונס ביוניק רק ../images/Emo134.gif נטענית

בתאורייה יש התקן power pak שניתן בה להכניס סוללות לא ניטענות - אבל תכלס זה כבר לא מופץ למכירה לציבור המושתלים - לפי מה נימסר לי זה רק בעיה של אישור FDA... במדאל וקוכלאיר אני סבור שיש אפשרות לסוללות לא ניטענות...צריך לברר בחברות הללו...

זהבית135

New member
לצלף: ענית לעניין אבל לא כ"כ... ../images/Emo10.gif

מה שהיא שאלה בעצם, הוא: האם בשתל צריך להחליף סוללות כל הזמן, או שהשתל עצמו נטען כמו מכשיר טלפון סלולרי? (נראה לי, שהיא לא מודעת לכך, שגם טלפון סלולרי מכיל בתוכו סוללה נטענת). התשובה היא, אף כי איני מושתלת: גם בשתל צריך להחליף סוללות כל יום - שזה אומר בתדירות הרבה יותר גבוהה מאשר במכשיר שמיעה. אבל השתלים מאפשרים שימוש בסוללות נטענות, כך שלא צריך לרכוש סוללות כל הזמן, אלא מטעינים שתי סוללות: אחת לשימוש ואחת לגיבוי, ומחליפים ביניהן.

צלף

New member
../images/Emo51.gif על הדיוק - בדרך כלל רצוי ../images/Emo134.gifניטענת

אבל לפעמים צריך אפשרות של להשתמש בסוללה רגילה - לא תמיד נמצאים ליד שקע חשמלי - וזה מסורבל לסחוב מטען לכול מקום....

rikaaa

New member
תודה

תודה זהבית על התשובה המדוייקת אכן לא התנסחתי אולי טוב אבל תשובתך ענתה במדויק על כוונתי.אני יודעת שבסוללרי יש סוללה נטענת. אכן התכוונתי בשאלה האם צריך לגשת לקנות כל פעם סוללות כמו במכשיר שיעה רגיל. תודה רבה לך וסוף שבוע מעולה ונעים

למעלה