שאלה לבעלי הנסיון

קובני1

New member
שאלה לבעלי הנסיון

מדי פעם אני שוכר יאכטה מהמועדון ויוצא להפלגה באיזור המרינה של 3 שעות - לפחות לפי התכנון אך בד"כ נאלץ לקצר את זמן ההפלגה בשל האכלת דגים מרובה של חבריי גם בימים בהם הים שקט ונעים האם יש לכם רעיון כיצד למנוע את את התופעה בכדי שגם חברי יהנו (כל פעם אני מרגיש לא נעים שלקחתי אותם לסבל הנוראי הזה) האם צריך כל פעם לתדלק אותם בטרבמין לפני? כמה זמן לפני רצוי לקחת את זה והאם יש פתרונות שלא דורשים מרשם רופא כי אני לא רואה מצב כל פעם לקפוץ לרופא להביא מרשם אם כבר אז למישהו יש צפי למחר על מצב הים והרוח תודה יובל

בת ים

New member
מחלת ים../images/Emo5.gif

מה לעשות? נולדו עכברי יבשה. רובנו סובלים ממחלת ים. לא מזמן היה כאן שרשור בנושא, מקווה שהמידע יעזור לך. יש גם מספר קישורים מומלצים בעניין תחת קישורי הפורום. טרבמין היא התרופה הכי נפוצה, עקרונית דורשת מרשם רופא, אבל בביתי המרקחת לא שמעו על זה
וגם אני אשמח לשמוע צפי רוח וגלים למחר??? תודה

S K I P E R 2

New member
תחזית למחר -די דומה להיום

רוח דרומית מערבית אחר הצהריים תחוג לצפונית מערבית 8-14 קשר גלים 70-1.40 מטר.

j a k y

New member
תחזית הזאת

טובה עד סוף אוגוסט,עם בוא הצפוניות....האמיתיות,מ 20 ומעלה!

למה סבל?

לא הייתי לוקחת חברים שזה סבל נוראי בשבילם. יש מספיק חברים שאוהבים ונהנים. אם חסרים לך כאלו - רק תגיד...

אטילה

New member
כדור קטן והכל עובר

ראשית תאמר לחברים לא לאכול ארוחה כבדה לפני, סנדביץ שעתיים לפני זה מצוין - יש משהו בבטן והוא לא כבד. והנה הפטנט שעבד אצלי על המון אנשים - תאמר להם שיש לך כדור צמחי מיוחד ושיקחו אותו חצי שעה לפני ההפלגה (בערך כשמגיעים לסירה), תספר להם שלכדור אין תופעות לוואי (בניגוד לטרבמין שמרדים), והם ייקחו אותו בשמחה. מחלץ ים היא המון בראש וכמה שתשווק את הכדור כיעיל יותר וולא תופעות לוואי האמונה של חבריך בכך שירגישו טוב תגדל, ואז הם גם ירגישו טוב. כמובן שבזמן ההפלגה אם מישהו מרגיש לא טוב תן לו (או לה) להיות על ההגה. וכדור הפלאי... סוכרזית. הוא מספיק קטן ויש לו טעם מספיק מגעיל כך שאפשר לחשוב שהוא אכן תרופה, כמובן שאין לו שום תכונות רפואיות אמיתיות, אך גם לאנשים חולים / כדור (אחד) של סוכרזית לא פוגע. הכי חשוב שלא יראו שהכדור יצא מקופסת סוכרזית (אני תמיד הייתי מביא איזה 10 יחידות בתוך קופסא קטנה ותמימה למראה. לגבי טרבין (דרממין ושאר ירקות) - אלו כדורים חזקים, לתת אותם לאדם שאתם לא יודעים למה הוא רגיש עלול להיות מסוכן. גיל

למעלה