שאלה לבסיסט

Jerzy Drozd

New member
בשנות ה60

זה היה מקובל,למרות שעדיין לא הרבה מפורסמים השתמשו במפרט על בס,הוא בין הבודדים. ואל תביא לי עכשיו דוגמא של רוג'ר ווטרס כי הוא גיטריסט שהוכרח להיות בסיסט XD איזה סגנון הלהקה שלך מוגדרת? פאנק רוק? אחי אם כל הכבוד זה הכי לא פאנק רוק האופי של הלהקה שלכם

black rock star

New member
אמממ../images/Emo103.gif

לפי מה שאני יודעת, פאנק רוק זה מוזיקה מהירה, והם מנגנים ממש מהר! אז כן, נראה לי שזה פאנק רוק.

animal bar

New member
פאנק רוק זה לא רק מוזיקה מהירה../images/Emo211.gif

המון דברים משתנים עם השנים, ככהגם האיכות של הפאנק רוק האיכותי באמת, לא מתלוננת על מהשיש עכשיו אני מתכוונת בסגנון הכתיבה, המשמעות וכו'.. פאנק רוק זה סגון מוזיקה מחאתי, כנראה בגלל זה חושבים ששייגעצ פאנק רוק רק בגלל האלבום הראשון והמחאתי שלהם P: עכשיו, אחרי כל השנים, פאנק רוק רוק הפך רק למוזיקה מהירה

המצב שלך קשה..ברצינות

אין לך מה לעשות??אתה יודע איזה להקות יש שהבסיסט שלהם מנגן עם מפרט?? בסיסט ולא מבין מהחיים שלו

maxooma

New member
LOL

א.כוס אמא שלך עלק ''שיט כמו איירון מאיידן'' ב.הבאסיסט של איירון מאיידן מנגן עם העצבעות ג.אישית אני אוהב לנגן עם הצעבעות אבל זה לא קשור ד.למרות זה.אכן,רוב הבאסיסטים הטובים מנגנים עם אבעות ויקטור וותן,ג'אקו פאסטוריוס,קליף בארטון ז''ל ומי מביא את הבסיסט של גרידן דיי כדוגמא כל שיר שלהם 4 תווים

zohar d

New member
בתור בסיסטית יש לי משהו להגיד לך..

זה שבסיסט מנגן עם מפרט זה לא אומר שהוא לא טוב או שהוא לא יודע לנגן. זה אומר שככה נוח לו, וככה הוא מנגן. אין פה שום בושה. אני מנגנת עם האצבעות שלי ולפעמים עם מפרט בשירים מסוימים. זה ממש ממש לא קשור. יום טוב לך.

למעלה