שאלה לבסיסט

Tombac

New member
שאלה לבסיסט

ראיתי קליפ שלכם "כמו שלך" , אתה לא תמבייש לנגן עם מפרט על בס? בושה לקהילה!

Frankielover7

New member
וואטדהפאק?O:

אתה יודע כמה אנשים פאקינג משתמשים פאקינג מפרט!!?!?!??!? יוווו. אפילו הלהקות הגדולות ביותר משתמשות עם מפרטטטטט>> אם אתה לא יודע, אל תשאל. ס'טיפששששש.

Tombac

New member
מה לא יודע חח

רק מעפנים פורטים על בס עם מפרט ואל תתן לי דוגמאות כמו איירון מיידן ושיט כזה. אני בסיסט ובחיים לא ראיתי בסיסט טוב שמנגן עם מפרט. ובחיים לא ראיתי להקת "פאנק רוק" שמנסה להיכנס למיינסטרים כ"כ,כל הקטע בפאנק זה מחאה פוליטית ומחתרת,שתי דברים שאין בלהקה הזו חוץ משירים בסגנון שייגעצ. חוץ מזה,המתופף טוב :)

animal bar

New member
דאמ!!!../images/Emo211.gif

אין שום דבר דומה בין ביט69 ושייגעצ!!! מתי אנשים יקלטו ששייגעצ לא פאנק?! הם רחוקים מפאנק!!! ואבי[
] משייגעצ מנגן במפרט וכוא הכי לא מעאפן בארץ!!! אתה מעאפן! מלא באסיסטים מנגנים עם מפרט! אתה יודע, לא כולם מנגנסים בסלאפ באס או סלייד באס פשוט... שתוק!!!! ואם עוד פעם אחת מישהו יורד על באסיסטים [לא משנה איזה!] אני יורדת על האמאמא שלו!!!!

Frankielover7

New member
BULLSHIT!

אל תתן לי דוגמא שאתה באסיסט, כי גם אני, ואני משתמשת במפרט בהרבה מהמקרים. מלאאאאא להקות פאנק מעולות מנגנות עם מפרט. אני מכירה איזה מישהו שהוא בלהקת פאנק ממש גדולה והוא משתמש במפרט. מייק מגרין דיי משתמש במפרט, ג'ק קיוט, האנטר-AFI,טייסון,מייקי ועוד רבים אחרים. שתוק.

black rock star

New member
אם אתה בסיסט כמו שאתה אומר../images/Emo103.gif

אז אתה הבסיסט הכי אידיוט שראיתי O_O גם פיט, מפול אאוט בוי משתמש במפרטט
מה ציפית?

J Lafferty girl

New member
אוקיי אני מצטערת אם אני אשמע מגעילה, אני פשוט

כבר לא יכולה להתאפק. זאת ממש לא הפעם הראשונה שאני רואה שאת מדברת אל אנשים בשפה די מגעילה ומתנשאת לאנשים שבסה"כ מביעים את הדעה שלהם, אז אוקיי את לא מסכימה איתו ,אני לא מבינה בכל הקטע הזה של בס ומפרט וכאלה ואני לא בסיסטית, אבל לא נראה לי הכי מתאים שהוא כותב את זה פה, למה ישר להגיד לו "אתה אידיוט"? מצטערת אם העלבתי, זה פשוט ממש הפריע לי><"

black rock star

New member
סבבה,,../images/Emo103.gif

אני הבנאדם הכייי לא מתנשא שאת אי פעם תפגשי, ואנלא אומרת את זה בסנוביות או משהו, כי אני יודעת שאני ממש לא! ושמעי לא התכוונתי שהוא אידיוט, מבחינתי זה איזה שהוא ביטוי, אז אני מצטערת אם הוא לקח את זה בתור עלבון. סבבה?

J Lafferty girl

New member
סבבה, פשוט נראה לי שיהיה יותר נחמד אם תדברי

בצורה יותר נחמדה ובביטויים יותר נחמדים:) ואני מקווה שלא העלבתי אותך או משו.

black rock star

New member
לאא :]] ../images/Emo103.gif

אני כבר רגילה לזה מאיזה שהיא סיבה לא מוסברת ומוזרה. אני גרה בסביבה דוחה ועכשיוש אורמים לי את זה באלי להעיף לעצמי 2 סטירות על זה שאני כבר לא שמה לב מה אני עושה ומתנהגת כמו כל הילדים בסביבה שלי. איכס אני מגעילה P:

3has3

New member
כי אנחנו מתעוררים? XDD חח לא יודעת

קמתי בשמונה וחצי :|
אבל הייתי מתה עכשיו לעוד איזה שעה לישון D:

3has3

New member
דווקא הלכתי לישון ממש מוקדם אתמול XDD

איזה עשר וחצי
שיעמם לי כל כך :| והיה לי יום ארוך כזה ומשעמם עוד יותר אז פשוט נרדמתי

למעלה