שאלה לבנים

bertie

New member
שאלה לבנים

לפני זיון כדי לעשות ביד נכון? כמה זמן לפני? אודה לכם אם תגידו תשובה אמיתית ולא בדיחה או ... זה חשוב... ביי יום טוב.

הולמס 30

New member
שאלה של גיל

אם אתה בן 18 דקה לפני אם אתה בן 80, עזוב, כי אם תצליח לגמור אז הזיון הבא שלך יהיה בעוד רבעון

benzba

New member
■ כמו הבדיחה על הגבר שמתלונן בפני

הרופא, שבזיון הראשון הכל בסדר, אבל בשני הוא קצת מזיע. אז אישתו אומרת, כן בטח מזיע, כי הראשון בינואר, והשני באוגוסט.

tryme 2 m

New member
בנזבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פצצה של בדיחה!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

benzba

New member
■ אהלן TRYME לאן נעלמת?

כבר חששתי שהלכת להתחתן או משהו דומה. לא שאני נגד המוסד הזה, נהפוכו אני שונא אותו. אבל כשתצטרך שושבין...אני תיכף רץ לקנות בן זונה של טוקסידו.

tryme 2 m

New member
בנזההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה הרי יודע שאני לא שונא את מוסד הנישואין...להפך....אני מתאב אותו בכל ליבי ובכל מאודי!!!! ואתה הרי יודע שאני לא זקוק לטוקסידו....
אתה יכול לבוא CASUAL....

benzba

New member
■ ../images/Emo6.gif כן הפתק שמנפקים ברבנות

מן הראוי לעשות ממנו טיארה, או עפיפון, שיעוף לכל הרוחות.

benzba

New member
■ למה לעשות ביד לפני הזיון?

עדיף לזיין אותה פעמיים, או שלוש, או שבעים.

ענו לך מאוד ברצינות

הכל עיניין של הרגל. נסה לבדוק את עצמך. אף אחד לא יכול להגיד לך מה מתאים לך. יש כאלה שיספיק לך יום קודם, ויש כאלה שמתאים להם שעה שעתיים קודם.

bvb6

New member
אני חושב שכל הגישה מוטעת

איך אפשר לתכנן זמן לפני , יש לך ספירה לאחור??? הזמן בד"כ רץ קדימה ולכן קשה לתכנן

Bitchhh

New member
חייבת להגיד לך

שמניסיון שלי עם גברים- הם מעדיפים לשמור הכל לבחורה.. ואני דווקא ניסיתי את השיטה הזאת וזה רק הפך אותי לחרמנית יותר...

bvb6

New member
אפשר גם וגם

אפשר לשמור הכל וגם לקיים את מצוות המשפט השני

tryme 2 m

New member
זה רק בגלל שלא עומד לך ביץ'...

באמת חכמה גדולה.... נראה אותך עומדת מול בחורה (כגבר)...ואו את גומרת צ'יק צ'ק...או לא עומד לך. בעצם...תעני מה היית את עושה אילו הבחור שאיתך היה גומר מהר או לא עומד לו...

snaiberg

New member
תגובה

תלוי במצב החרמנות עם אתה חם ולא זיינת הרבה זמן ותגיעה חם לזיון יש סיכוי שבזיון הראשון תגמור מהר ואם עשית ביד ליפני זה אתה תגיעה יותר משוחרר ויהי לך זמן להכול לא תיהי להוט לחדור ולגמור

חופ שיה

New member
אם אתה

בד"כ גומר מהר במשגלים - אז מומלץ לאונן לפני זיון. אם אתה לא גומר מהר ויכול לשלוט על הגמירה שלך לזמן ששניכם שבעתם , אז כדאי לשמור את החרמנות למשגל עצמו. תקשיב לגוף שלך הוא יודע הכי טוב , כל גבר זה עולם אחר, אין שיטה אחת טובה לכולם.

למעלה