לגלח שם הכל זה לא טוב, ומצד שני גםםםם להשאיר את זה טיבעי זה מזעזע. (כמובן זה תלוי מאדם לאדם. לא כולם קופים) פשוט לקצץ, לסדר את זה. זה מאוד פשוט. מכונה יש לך? אם לא אפילו מספריים, אבל מאוד להזהר שם שלא תגזור אותו (לא מניסיון אישי ^^ )
אני היחיד באמת שחושב שזה קצת מיותר לקחת סכין ~מאוד~ חדה ולהצמיד אותה לאיבר הכי חשוב בגוף שלך? [ואל תתחילו עם לב/מוח, בנים חושבים ומרגישים דרך הזין]. לא תודה. להצמיד אותה לגרון זה מוזר לי מספיק, אבל יש מקומות שאני ~באמת~ לא מוכן לקחת סיכונים איתם. Alnilam
הן ימחקו ואתה תחסם . עכשיו שסיכמנו את זה - נעבור לנושא; אני אישית לא אוהב שאנשים מגלחים ובטח שלא מגלח בעצמי. זה נראה יותר מדי UFO-like לטעמי, אבל יש כמה אנשים שאני מכיר שאוהבים, או שעושים את זה בעצמם. אני אומר, אם כבר משהו, אז לקצץ, אבל שיהיה שיער. זה פשוט.. לא נראה טבעי שכזה (למרות שגם חזה חלק לא נראה בהכרח כזה טבעי - וזה דווקא סקסי בעיניי). לא אהבת איך שיצא? חבל. שיער צומח
האמת? גם אני חשבתי שמונה עשרה. פשוט הגיל הזה כל כך נחשב... להכנס למועדונים מגיל 18, בנים לא קטינים מגיל 18, נפרדים מגיל 18 והרשימה לא קצרה. משהו הבהב לי שמונה עשרה, לא שמתי לב אם לא היית כותב את ההודעה