שאלה לבנים

aravi18

New member
שאלה לבנים ../images/Emo35.gif

שלום ... אתם מגלחים את הזין?
אם כן אז איך? והכל??? אם לא אז למההההההההה?!?!??!!?!? גילתי את הזין שלי ולא אהבתי איך שיצא
(רוצים לראות P-:) ??

אני לא חושב שזה מוסיף הרבה

לדעתי טבעי זה הכי יפה. אבל יש כאלו שאוהבים את המראה הזה גם וזה סבבה...

yotem 16

New member
חחח ../images/Emo12.gif../images/Emo83.gif

קודם כל, תודה על ההצעה הנדיבה, אבל לא.
דבר שני, לגלח את הזין לדעתי זו טעות P: זה לא יפה, מן הסתם כמו כל גילוח זה הופך להיות קוצני ומציק, וזה נראה מוזר.

DxJx GADRIEL

New member
קודם כל

לגלח באזור הזין אני לא חושב שמישהו יגלח את הזין בכוונה...לא באופן חובבני לפחות לא...פשוט אל תעשו את זה

אהלן סהלן

לגלח שם הכל זה לא טוב, ומצד שני גםםםם להשאיר את זה טיבעי זה מזעזע. (כמובן זה תלוי מאדם לאדם. לא כולם קופים) פשוט לקצץ, לסדר את זה. זה מאוד פשוט. מכונה יש לך? אם לא אפילו מספריים, אבל מאוד להזהר שם שלא תגזור אותו (לא מניסיון אישי ^^ )

Alnilam

New member
אני היחיד שחושב שזה

אני היחיד באמת שחושב שזה קצת מיותר לקחת סכין ~מאוד~ חדה ולהצמיד אותה לאיבר הכי חשוב בגוף שלך? [ואל תתחילו עם לב/מוח, בנים חושבים ומרגישים דרך הזין]. לא תודה. להצמיד אותה לגרון זה מוזר לי מספיק, אבל יש מקומות שאני ~באמת~ לא מוכן לקחת סיכונים איתם. Alnilam

דווקא רק לי יש תגובה אופטימית? ../images/Emo9.gif

לגלח את איבר המין זה אחלה של דבר וגם יותר סקסי, ואם באמת בא לך - אתה מוזמן לעלות תמונה
או לשלוח לי...

resputin

New member
דבר ראשון, לא להעלות תמונות.

הן ימחקו ואתה תחסם :). עכשיו שסיכמנו את זה - נעבור לנושא; אני אישית לא אוהב שאנשים מגלחים ובטח שלא מגלח בעצמי. זה נראה יותר מדי UFO-like לטעמי, אבל יש כמה אנשים שאני מכיר שאוהבים, או שעושים את זה בעצמם. אני אומר, אם כבר משהו, אז לקצץ, אבל שיהיה שיער. זה פשוט.. לא נראה טבעי שכזה (למרות שגם חזה חלק לא נראה בהכרח כזה טבעי - וזה דווקא סקסי בעיניי). לא אהבת איך שיצא? חבל. שיער צומח :)

Alnilam

New member
זה כן נראה טבעי . . .

אם אתה ילד בן שמונה. ואם אתה ~לא~ ילד בן שמונה, אז אתה תראה כמו אחד, וחבל. :p [בעיניי, כלומר.]

Alnilam

New member
אבל אמרתי שמונה, לא שמונה עשרה. ><

חוצמזה, גם לילדים בני 14 יש שערות ערווה, תודה לאל. ><

חח פעם ראשונה שקוטלים את רביב.

האמת? גם אני חשבתי שמונה עשרה. פשוט הגיל הזה כל כך נחשב... להכנס למועדונים מגיל 18, בנים לא קטינים מגיל 18, נפרדים מגיל 18 והרשימה לא קצרה. משהו הבהב לי שמונה עשרה, לא שמתי לב אם לא היית כותב את ההודעה

gooligay

New member
../images/Emo3.gif חשבתי דווקא שילדים בני שמונה...

זה בדיוק הקטע שלך

Alnilam

New member
תקשיב . . .

שיהיה בן ארבע מבחינתי, אבל שיהיו לו שיערות ערווה. >< [חוצמזה, זה שאני לא יוצא עם גריאטרים, כמוך, לא אומר שאני אוהב ילדים קטנים. ^^] Alnilam

למעלה