שאלה לבנים שבינכם

גולבי

אצלי הקריש הגיע לאחר הרבה שנות שימוש בגלולות... ללא נטיה גנטית משפחתית ,ללא תופעות לואי בכל השנים הללו, סתם כך משום מקום בערב בהיר אחד,שהביא בעקבותיו חודש וחצי עד שאותרה הבעיה...

גולבי

New member
WOW

אני חייבת להודות שעל זה עוד לא שמעתי. את בטוחה שאין נטייה גנטית שאת לא יודעת עליה? (אצלי גילו את הנטייה לשאר המשפחה רק אחרי שגילו אצלי. אמא שלי לא ידעה שיש לה את אותה בעיה ואחרי הסיפור שלי הלכה להבדק וגילתה את זה, כנ"ל אחותה ואמא שלהם (סבתא שלי). ). סליחה על החטטנות, אבל זה ממש מעניין אותי - את מעשנת כבד?

עברנו את הבדיקות

כן גם את אלה שקופ"ח לא מממנת באלפי שקלים ו..כלום. אכן אני מעשנת וכנראה זה הקשר... זרקתי את הגלולות והסיגריות? נו באמת יש גבול

גולבי

New member
לא רוצה להפחיד

אבל אם יש לך נטייה לקרישתיות יתר, גם בלי גלולות אבל עם סיגריות את יכולה לפתח קרישים. כל טריגר בעייתי - לצורך העניין, אני הייתי בהודו, בלי גלולות ובלי עישון, ורק מהנסיעה של 15 שעות באוטובוס נוצר לי קריש בברך (מה שנקרא "תסמונת מחלקת תיירים"). אני האחרונה שיכולה לדבר על להזהר כי אני מודעת לכל זה ועם זאת אני מעשנת, ואם הייתי מסוגלת לסבול את הכאבים בלקחת גלולות הייתי לוקחת, ואני לא מקפידה על שתיה וכו וכו´, אבל לפחות כדאי שתדעי במודע שזה מה שאת עושה. אני כל יום אומרת שהיום אני מפסיקה לעשן, אבל איכשהוא זה לא קורה..... אבל זה כבר ממש אוף טופיק.

אהה...

אז ככה, אולי סוף סוף משהו יגרום לי להפסיק לעשן... לעבור בדיקה מביכה כל חצי שנה ממש לא מזיז לי, כנ"ל גם לבדיקות הדם... אם הכבד שלי עוד לא הרוס מהאלכוהול אז סבבה...
אני חושב שזה שווה את זה..

גולבי

New member
תשובה על החלופות

התקן - אסור לפני הריון ראשון דיאפרגמה - טובה ב- 80% גלולות אחרות - לא יכולה לקחת בריאותית כל השאר - אחוזי בטחון נמוכים מאד. כבר כמה וכמה גניקולוגים הבהירו שהאופציה היחידה היא קונדום.

גולבי

New member
ועוד הערה

על המדבקות/התקנים שמפרישים הורמונים/זריקות וכו´ זה פיקציה אחת גדולה אם מדברים על זה כאמצעי חלופי. הדברים האלה טובים רק כדי לשנות את דרך קבלת ההורמונים. בחורה שלא יכולה לקחת גלולות לא יכולה להשתמש באף אופציה מאלו שמוזכרות כאן כי מה שסור לה זה לקבל הורמונים מלאכותיים. זה לא משנה איך הם נכנסים לגוף.

גולבי

New member
לא נכון

פשוט יקח לתופעות לוואי יותר זמן להגיע. ואם כבר מדברים על זה, אז האופציות האלה בד"כ הרבה יותר מסוכנות כי אם אחרי שהזריקו הורמונים לשלושה חודשים מתחילות תופעות לוואי אי אפשר למנוע את ההורמונים מיתר התקופה, לעומת גלולות שאפשר פשוט להפסיק לקחת.

voguemaster

New member
לא בדיוק

שתלים למניעת הריון אפשר להסיר בימינו בקלילות. פעם הם היו מושתלים עמוק מדי והיה קשה ומסוכן להוציא אותם.. אלי

dudusch

New member
אם אתה אוהב אותה

אתה תבין ותקבל את אי יכולתה להשתמש בגלולה ותחפש בנרות איך להשתמש בחלופות... בהצלחה!

יש המון ועוד קצת סיבות לא לקחת

את הגלולות הרגילות למניעת הריון, אני לא יודעת מה הסיבה שלה אבל למשל מחלות כרוניות למניהן שלא מאפשרות תוספות הורמונליות חיצוניות, או נטילת תרופות שמתנגשות או סותרות את הגלולות, או מחלות תורשתיות למניהן, בעיות בדם, בכבד, בכליות, ועוד ועוד ועוד...

yulinka

New member
בדיוק מה ששאלתי...

האם זה בעיה רפואית ? או סתם לא בא לה והיא פוחדת?

גולבי

New member
סטיתם קצת מהשאלה

את הדיון באמצעי מניעה חלופיים העדפתי לחסוך. מעניינת אותי התגובה שלכם (בחורים) למצב. עד כמה זה היה מבאס אתכם? מה היתה התגובה האמיתית שלכם, לא זו שאתם מעדיפים לספר עליה, אלא איך הייתם באמת מרגישים עם זה? ועוד שאלה - האם זה היה משנה לכם מתי ואיך היא מספרת לכם? אם כן - אז מתי הוא הזמן "הנכון"?

ליאן.

New member
אבל מדוע אתה מצפה ממנה ליטול

גלולות מסוכנות שכאלה בתור ברירת מחדל ??? רק 30 אחוז מבנות ארצנו לוקחות גלולות. (בערך) בחו"ל זה מקובל אפילו פחות ונדמה לי שגלולות מסוג דיאנה לא מאושרות בארה"ב בכלל. ממליצה לך לעלעל בכתבה הזו - ´על מה את ?´ ובתגובות שלאחריה.

יניב ה

New member
אחי, אהבה...

בוא נגיד את זה ככה אני יודע שזה נדוש אבל אהבה מפצה על הכל... היתה לי פעם חברה שאהבה שלנו אחד לשני היתה מאוד גבוהה מה שנתן לי בפעם הראשונה (והיחידה לצערי) לגמור להיתנקות וישר אחרי זה לגמור עוד פעם ואחרי זה ישר עוד פעם(3). אני יגיד לך העצה שלי לך לחנות מין בלי להתבייש ולהתיעץ לגבי שימוש בעוד אביזרים או סוגים חדשים של קונדומים(ראש פתוח מוסיף למין מאוד!!!) דבר שני יש בשנקין מקום שנקרא המרכז למיניות האדם, מקום שיש בו סקסולוגיות מצוינות... הן נתנו לי עצות מצוינות... אף אחד לא נולד מאומן ממין אחרת מיו לא היתה כזו חויה נהדרת(כשיש אהבה לפי דעתי לפחות). מקווה שעזרתי
בהלחה

למעלה