שאלה לבנים ולבנות

שאלה לבנים ולבנות

אני כבר בת 30 זה מתחיל להיות מבוגר
אני הולכת לדייטים ופוחדת שאני לא נותנת צ'אנס כי אין את הניצוץ ביני לבין הבחור אז יש דייט או שניים ואז לרוב זה נגמר ואלה אנשים טובים אבל לא רוצה בכוח
אני חושבת אולי אני בררנית מדי?
כי בעבודה לפעמים היו בחורים שבהתחלה לא הייתי רוצה לצאת איתם אבל כשהכרתי אותם אז גיליתי שהם דווקא בסדר לגמרי
אני מצפה שתהיה משיכה מהרגע הראשון ולא תמיד היא באה ובגלל זה אני הרבה פסלתי...

Megie

New member
היי

פשוט עוד לא פגשת את הבחור הנכון, ואם את מבססת את המחשבה שאולי את ה=בררנית מדי על סמך המשיכה, אז לא-את לא בררנית מדי...גם אני כמוך חושבת שאם אין משיכה ראשונית אז בפירוש אין כימיה..וגם לא תיהיה.

ברגע הנכון, את תכירי את האדם הנכון...
הדבר היחיד שהייתי מתמקדת בו במקומך-זאת הדרך בה את מכירה את הבחורים, המיקום, מה המכנה המשותף לאלו שאת פוגשת?
אולי את צריכה לשנות קצת מהבחינה הזאת ואז דברים יראו אחרת

Mr Blue Sky1

New member
מסכים :)

גם אני לא הייתי ממשיך בקשר אם לא הייתי מרגיש שיש 'קליק' ראשוני.
ואולי באמת כדאי לך לנסות להכיר במקומות אחרים, שבהם הסיכוי שלך להכיר אנשים איכותיים גבוה יותר.

בהצלחה !

februarygirl

New member
את לא לבד בצרה...

צרת רבים חצי נחמה... או נחמת טיפשים לבחירתך D:

חוץ מהאקס שלי שהייתי איתו שנה ארבע כל דייט שיצאתי אליו נתתי דייט שניים וחתכתי (או שהוא חתך) מה שמשעשע זה שהאקס פשוט "עבר" את הסינון בגלל שהיה ידיד שלי ולכן הדייטים לא באמת היו דייטים בהתחלה...
אולי אנחנו צריכות להרפות קצת את הרסן ולאבד שליטה טיפה... אין לי תשובה... אבל אם זה מנחם כמו שאמרתי את לא היחידה :)

sani48

New member
בכוח זה אף פעם לא ילך

ואם אין משיכה מינימילית אז גם לא תיהיה אחרי זה כניראה,לעומת זה יש כל מיני מיקרים שראיתי שהוכיחו אחרת,לדוגמא חבר שלי היה דלוק על מישהי,שלא רצתה אותו בהתחלה,כי הוא לא היה הטעם שלה מבחינת מראה,אבל בסופו של דבר היא הסכימה לצאת איתו,ולאט לאט הם יתקרבו,אחרי זה הם ניהו זוג,והיא כל כך אהבה אותו עד כדי שהיא כבר חנקה אותו,והוא נאלץ בסופו של דבר לעזוב אותה.ועוד אחרי זה היא נאלצה ללכת לפסיכולוג,כי היא לא עיקלה את הפרידה,כך שהמיקרה הזה הוכיח שהניצוץ יכול לבוא יותר מאוחר,ולבוא בגדול,כמו כן גם בלי קשר למיקרה הזה,אני רואה את רב הידידות הטובות שלי שכבר היתחתנו(וחלקן בדרך לחתונה),שהן כן היתפשרו על המראה של הגבר שאיתם,ולפני עשר שנים אין מצב שהן היו יוצאת עם אותו אחד,אבל היום דווקה הן ניראות יותר מאושרות מתמיד(וזה לא ניראה רק ככה מבחוץ,כי החברות שלנו מספיק חזקה בשביל שאני ידע אם הן מאושרות או לא),בעיני זה לא ניקרא להיתפשר,אלה ניקרא להיתבגר,ולהעריך את מה שבאמת שצריך להעריך,בעבר הן היו מסננות מיליון איש,אבל בסופו של דבר היו נופלות על הכי זבל,וכל המערכות יחסים שלהם היו שוות לתחת,ודרך אגב שלא יהיה הבנות,זה לא שהיום הן נימצאות עם מישהו שהן לא נימשכות אליו,פשוט כל מיני דברים שהיו חשובים להם בעבר,כבר הרבה פחות חשובים להם היום,כמו למשל גובה,ציבע שיער,עור וכו. התחילו לקדוח לי פה בבית אז אני כבר לא מרוכז כל כך,מקווה אבל שהבנת את העיקר

sani48

New member
תיקון קל

דרך אגב שלא יהיה הבנות=דרך אגב שלא יהיה אי הבנות

דייט

שלום לכולם.
אני חושב שצריך להיות איפה שהוא משיכה בבחור או בבחורה בדייט הראשון. אבל זה לא אומר שאם אין את הקליק הראשון בדייט אז אי אפשר להמשיך עוד דייטים?. אבל מה שאני מציע זה. לצאת יותר דייטים להכיר אותו או אותה. והעיקר לא לפסול מיד על אף שאין משיכה מיד בדייט הראשון. אני כותב את זה מנסיון גם אני בגיל הזה ועדיין לא מצאתי לי א החצי השני שלי. אני בוח שאמצא אותה בלי ספק זה עניין של זמן. ואני בטוח שגם את תמצאי כמה שיותר מהר את החצי השני שלך. העיקר בעניין הזה לא לוותר ,, בהצלחה מאיר

שלום

עזבי דייטים וקשרים מלאכותיים עם זרים. השתתפי במסגרות כמו חוגים ולימודים ושם צרי קשרים מתוך חיבה ואהבה. אז תצליחי יותר.

למעלה