ביישנית ברמות מטורפות.. גם אם נראה שמישהו מנסה להתחיל איתי אני נכנסת לתוך הקונכייה שלי ובורחת.. או שאני מתחילה לגמגם דברים מפגרים.. לאחרונה אני דווקא יותר משוחררת בעניין ואני מסוגלת לנהל שיחה נורמלית מדי פעם אבל אני עדיין לא בשלב שאני מסוגלת להתחיל עם מישהו...
הכי שווה שער ארוך וחלק!!! ממראה הטום קרוזי בעינים עצומות לרווחה עד למראה הבראד פיטי בראיון עם ערפד אחחחחחחח אלוהיםםםםםםםםםםם מה יש לי לעזזל עם שער ארוך שכלכך מושך אותי?!!?!??!?!?!?! וד"א לשאלה? אני ממש לא נוהגת להתחיל עם בנים מרגישה הכי חסרת ביטחון בעולם בנושא הזה ובפעמים הבודדות שניסיתי מזה נסגרתי מהר והתחלתי להתנהג כמו איזה ילדה קטנה ובישנית שהבחור החזיר לי מבט פדיחה רצינית
שמתי לב לעובדה שגם עם הגבר לא הכי מושך אם יש לו טיפה שיער ארוך הוא נראה לי הכי מדהים בעולם... זאת הפרעה.. אבל חיובית! ובראיון עם ערפד הוא היה מדהים אבל לא כמו ברוחות של תשוקה... אחח טריסטן...
כנראה היה לנו בחיים מישהו שהשפיע עלינו עם שיער ארוך או שזה סתם משהו בגנים.. בכל מקרה אין שום דבר שעושה לי את זה יותר מקצת שיער להעביר בו את האצבעות...חחח
אבל בינתיים הינה מישהוא שראיתי בסרט שישי הפוך ואיך שראיתי אותו אמרתי הוא פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (ושאני אומרת מושלם אני מתכוונת חיצונית) ועד בכלל מסתבר שהוא שיחק בעוד כמה סרטים שאני מכירה כמו בית השעווה וסיפור סינדרלה (שמזה ראיתי רק קטעים כי עצבן אותי איך שתמיד לתפקיד של החנונית לוקחים מישהיא כוסית ופוסטמה כמו הילרי דאף עם השכלה של דף פוליו) תנו לי רגע לטבוע בריר של עצמי געעעעע געעעעע געע גלווו גלוווו גלוווו
יקירה שלי.. אני מכורה לצ'אד מייקל מורי כבר כמה שנים טובות.. הוא הסיבה שהתחלתי לראות מגרש ביתי והדבר הזה שהוא יותר מדי מושלם להקרא סתם "בן אדם" פשוט עוצר נשימה!! אחח.. איזה תענוג... אנחנו יכולות לפתוח עמותת מכורות לבלונדינים עם שיער ארוך... בטוח נמצא עוד מכורות לתמיכה.. או שמקסימום נשגע אחת את השנייה...חחחח