שאלה לבנות

מוקתית85

New member
אני באופן אישי

ביישנית ברמות מטורפות.. גם אם נראה שמישהו מנסה להתחיל איתי אני נכנסת לתוך הקונכייה שלי ובורחת.. או שאני מתחילה לגמגם דברים מפגרים.. לאחרונה אני דווקא יותר משוחררת בעניין ואני מסוגלת לנהל שיחה נורמלית מדי פעם אבל אני עדיין לא בשלב שאני מסוגלת להתחיל עם מישהו...

אני אישית...

לא מתחילה אבל אני חולה על בחורים עם תלתים כמו ביסלי ובמבה וצ'יטוס

נאאא אתן לא מבינות כלום אתן!

הכי שווה שער ארוך וחלק!!! ממראה הטום קרוזי בעינים עצומות לרווחה עד למראה הבראד פיטי בראיון עם ערפד אחחחחחחח אלוהיםםםםםםםםםםם מה יש לי לעזזל עם שער ארוך שכלכך מושך אותי?!!?!??!?!?!?! וד"א לשאלה? אני ממש לא נוהגת להתחיל עם בנים מרגישה הכי חסרת ביטחון בעולם בנושא הזה ובפעמים הבודדות שניסיתי מזה נסגרתי מהר והתחלתי להתנהג כמו איזה ילדה קטנה ובישנית שהבחור החזיר לי מבט פדיחה רצינית

מוקתית85

New member
אני איתך... שיער ארוך זה הכי סקסי

שמתי לב לעובדה שגם עם הגבר לא הכי מושך אם יש לו טיפה שיער ארוך הוא נראה לי הכי מדהים בעולם... זאת הפרעה.. אבל חיובית! ובראיון עם ערפד הוא היה מדהים אבל לא כמו ברוחות של תשוקה... אחח טריסטן...

מוקתית85

New member
זה משהו מהילדות...

כנראה היה לנו בחיים מישהו שהשפיע עלינו עם שיער ארוך או שזה סתם משהו בגנים.. בכל מקרה אין שום דבר שעושה לי את זה יותר מקצת שיער להעביר בו את האצבעות...חחח

אולי משחק ממושך בברבי?

כי עד היום יש לי משיכה לגבוהים עם שער ארוך עור בהיר עם שער בלונדיני ועינים כחולות (ועוד אחרי זה אני מתפלאת שאני נופלת על רוסים)

מוקתית85

New member
נראה לי שעלית על משהו!

או שיש פה כוחות אפלים או שזה באמת הברביות... כי זה בדיוק הטיפוס שלי! עיינים כחולות,שיער בלונדיני.. ואני מעדיפה אותם ארגנטינאים...חחח

דיייייייי צריכים לעשות עם זה משהו!

אבל בינתיים הינה מישהוא שראיתי בסרט שישי הפוך ואיך שראיתי אותו אמרתי הוא פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (ושאני אומרת מושלם אני מתכוונת חיצונית) ועד בכלל מסתבר שהוא שיחק בעוד כמה סרטים שאני מכירה כמו בית השעווה וסיפור סינדרלה (שמזה ראיתי רק קטעים כי עצבן אותי איך שתמיד לתפקיד של החנונית לוקחים מישהיא כוסית ופוסטמה כמו הילרי דאף עם השכלה של דף פוליו) תנו לי רגע לטבוע בריר של עצמי געעעעע געעעעע געע גלווו גלוווו גלוווו

עופר 123

New member
התבלבלת ../images/Emo13.gif

האייקון של המסנג'ר זה האייקון עם האנשים הקטנים.
ע'

עופר 123

New member
../images/Emo13.gif

ששיחות צ'טיות מעבירים לכלים צ'טיים כגון מסנג'ר, איסיקיו, מסרים, מיילים, טלפון נייד וכו'
.
עופר

מוקתית85

New member
אני בכלל לא צריכה לפתוח את הקישור

יקירה שלי.. אני מכורה לצ'אד מייקל מורי כבר כמה שנים טובות.. הוא הסיבה שהתחלתי לראות מגרש ביתי והדבר הזה שהוא יותר מדי מושלם להקרא סתם "בן אדם" פשוט עוצר נשימה!! אחח.. איזה תענוג... אנחנו יכולות לפתוח עמותת מכורות לבלונדינים עם שיער ארוך... בטוח נמצא עוד מכורות לתמיכה.. או שמקסימום נשגע אחת את השנייה...חחחח

venus 22

New member
הכל תלוי בשיטה

שירה המחייכת... אני אישית קצת ביישנית אבל אחד הדבר שאישה יודעת לעשות טוב הוא להציב לעצמן מטרות. אני בעד כיבוש... כמובן אם הוא לא גורם לאיזו מלחמה
. תתכנני צעדים להיראות לו מול הפנים... יש סיכוי די טוב שהוא יעשה את השאר אם יידע שאת מעוניינת. זה עובד- - - מניסיון! בהצלחה יקירתי!!!

למעלה