שאלה לבנות

Nice Flower

New member
שאלה לבנות

בזמן קיום החדירה ללא קונדום האם אתן חשות ברגע בו השופכה הגברית ממלאת אתכן ? איך הייתן מתארות את רגע השפיכה ומה אתן מרגישות אם בכלל ?

Nice Flower

New member
ושאלה נוספת

האם מוכרת התופעה כשבן הזוג יונק את הפיטמה קיימת הפרשה כאילו והמדובר בחלב אם ?

../images/Emo207.gifשאלה לבנים

בזמן ירידה לנשים כשזרם הברתולין ממלא את פיכם עד שובע, איך הייתם מתארים את רגע השפך הרב נוזלי בפיכם ומה אתם מרגישים אם בכלל?

ובכל זאת

מה התשובות והתחושות חוץ מהציניות ? אני למשל באורלי בולע את ההפרשות של בת הזוג ויש הבדל בין הטעמים אצל הנשים. אינני יודע להגדיר מה הטעם - אבל בלעתי בכיף. בזמן חדירה ברגעי השיא ולפני השפיכה כשזה הדדי אז ניתן לחוש בבירור את ההתכוצויות של הנרתיק הלופתות את הפין וזו הרגשה מדהימה !!!!

חופ שיה

New member
אני לא מרגישה

כשהשופכה הגברית נשפכת בתוכי עד לרגע שמתווצרת רטיבות מוגברת בנרתיק - זה מבחינת התחושות הפיזיות. יש גברים שהזיקפה שלהם נעשית קשה ועבה שניה לפני האורגזמה, אבל גם את השינוי הזה מאוד קשה להרגיש.

petrovna

New member
מה יש להרגיש?..

בסך הכל הכמות הנשפכת לא עולה על שתי כפיות... וזה גם באותה הטמפרטורה של הגוף (מן הסתם), אז לא מרגישים משהו חם או משהו קר שמשפריץ פנימה כי זה בדיוק אותה טמפרטורה. לא נראה לי שמישהי מרגישה...

coffeewriter

New member
אם כבר לדייק..

זה נמוך בכמה מעלות מטמפ' הגוף, זו הסיבה שיש שק אשכים חיצוני, כדי לשמור על טמפ' יותר נמוכה של הזרע.

ממלאת? מי שישמע!!

אני מרגישה בתנוחות מסויימות את הזיקפה יותר חזקה ופועמת. את השפריץ עצמו לא. לדעתי אין שם בעומק עצבים כ"כ מובחנים, להרגיש את זה.

בדיוק ../images/Emo13.gif מרגישה את הפעימות

אבל לא את הנוזל עצמו.. וזה מוי כיף

mika9

New member
למה אני מרגישה

לפעמים שהרטיבות עולה..ממש כאילו נשפך משהו לתוכו...

נכון, לפעמים אינ מרגישה באופן עמום

את השפריץ, שלחץ נוסף. אולי אני מבלבלת את זה עם הפעימות של הבולבולון, פעימה (התקשחות כזו) בכל שפריץ.

אני דווקא כמעט תמיד מרגישה!

באופן כללי אני דיי רגישה בכל האזור הזה, הנרתיק שלי ממש רגיש לכל שינוי קטנטן, בדרך כלל אני מרגישה את הגמירה, מרגישה מין הרגשה כזו של רטיבות מוגברת וגם משהו חמים בתוכי, זה לא תמיד ככה, אם השפיכה חלשה יחסית אני לא מרגישה אותה בכלל.

למעלה