שאלה לבנות

noo name

New member
סליחה?? חח

התכוונתי שזה השרשור האחרון שאני אפתח בנוגע לנושא ההוא

אם זה מה שאת מקבלת

רק 40 שניות, אז נראה לי שעדיף לך להמשיך עם האצבעות עד שתמצאי מישהו שיהיה איתך 40 דקות ואולי אפילו 4 שעות!

בין 20-30 דקות-אידיאלי עבורי

פינקו אותי לאחרונה. לא מוכנה לרדת לפחות מזה. רק ככה אני מצליחה לגמור מהחדירה.

חופ שיה

New member
אני חובבת

משגל ארוך , מניסיוני (הדל :( ) המשגל הארוך יכול להביא לרמות הנאה עצומות , כאלו שכל הגוף מקבל זרמים ונמצא באקסטזה מינית מעולם אחר.

daniella1980

New member
זה קשור גם

להרבה דברים אבל, אותן אקסטזות, ואני חושבת שאני מבינה על מה את מדברת (לעולם לא נוכל באמת להשוות:) ). אבל זה קשור גם לחיבור עם אותו גבר באותה נקודת זמן, ולמצב המנטלי\פיזיולוגי שלך באותו רגע ולחיבור הפיזי והמנטלי בינכם, לא? כלומר זה לא שמשגל ארוך ---> אוטומטית מביא לאקסטזה מינית מעולם אחר. כלומר, לפחות לא מניסיוני. אני מסכימה שלעיתים כשאת במצב הנכון, ועם הגבר הנכון, והסטייט הנכון, אז משגל כזה אינסופי מכניס אותך להיי מטורף ולאקסטזות אחרות, פשוט כי נכנסת עמוק למוד הזה של החיבור המיני וככל שזה ממשיך, הגירוי מתגבר ונכנסים להיי של הגוף, לריחוף, לחיבור מקסימלי עם עצמך. אבל תארי לך משגל בו גמרת כבר פעמיים והיה מדהים, ואז ממשיכים וממשיכים וכבר השרירים כואבים ועייפים ואת לא במוד רגוע ושלו ולא נכנסת להיי הזה.. אז זה לא ממש מגיע לשום אקסטזה :) רק מקסמום לכאבים בפתח הנרתיק מרוב החיכוך.

חופ שיה

New member
כרגיל, מצד אחד

מתנגדת ומביאה סייגים ומצד שני תומכת ומחזקת דברים.:) כמובן שאני מסכימה לסייגים שלך, לא תמיד מתאימה לי חדירה ארוכה, מצד שני הגדרת יפה את האיכויות שקיימות באקט החדירה הארוכה.

חופ שיה

New member
נכון.

אבל המציאות שלי היא שלרוב אני חובבת חדירה ארוכה.:) רק על עצמי לספר ידעתי.

למעלה