שאלה לבנות

אנארכיה

New member
1)אחל'ה...../images/Emo98.gif

2)ולכן קודם כול רשמתי שתעשי דברים שנוחים לך בלבד כמובן. 3)כמו כן התפיסה לגבי: לרדת או חדירה מה יותר אינטימי זה אינדוודואלי כמובן. דעתך מבורכת.. ודא....
תתפלאי יש בנות שרואות בירידה אקט מהנה גם לעצמם. כמו שאני נהנה מאוד לענג אישה...
אייל

הבנת הנקרא.....

"3. אין לי בעיה עם ירידות, אני דווקא אוהבת את זה ולפי דעתי גם מבצעת "עבודתי" נאמנה ועל הצד הטוב ביותר.." אין לי בעיה לרדת לבן זוג, אבל כסטוץ- כן, זה חד צדדי ביותר.

לא מסכימה עם זה שזה חד צצדי

אני נהנית לא פחות מהגבר, אומנם לא מגיעה לאורגזמה אבל נהנית מאוד מאוד.

חופ שיה

New member
גם אני לא מסכימה עם הקביעה שלך

בעניין החד צדדיות של הענקת סקס אוראלי. אני יכולה לומר לך שאני אתבאס מאוד עם אפגוש בגבר שלא אוהב שמוצצצים לו, אני אישית מתגרה מזה מאוד , זה מבחינתי פור פליי לא פחות מגרה מנשיקה , ליקוק באוזן ושאר ירקות.

גם אני חושבת שלרדת לבחור..

זה הרבה יותר אישי ואינטימי מאשר זיון.. אף פעם לא הבנתי את כל אותם הבחורים שאומרים "אז רק תמצצי לי.." מצד שני, אני רחוקה מלהיות בחורה של סטוצים.. אצלי כל ענייני "המיטה" תמיד באו מהרגש, מהלב.. מעולם לא הצלחתי לעשות את ההפרדה שבין סקס לרגש..

אנארכיה

New member
ואין כול רע בכך...../images/Emo8.gif

מין מלווה ברגש הוא הטוב ביותר לדעתי. גם עם מתחרים מכובדים כמו "סקס פראי" "סקס לא מחייב" וכו' הרגש נותן לכול מגע משמעות וגורם לנסיקות אדירות במין. שמח בשבילך... אייל

daniella1980

New member
רק שאלה

מה זה (לכל הרוחות) "בחורה של סטוצים", מושג פלא שחזר על עצמו מספר פעמים בשרשור, ובהקשר של בחורה שמסבירה שהיא איננה כזו. מה זה אומר? איך אדע אם אני בחורה של סטוצים? האם יש גם "בחור של סטוצים" מקביל?

דניאלה, את באמת שואלת?

בחורה של סטוצים היא אחת שאוהבת את זה, או שלא אכפת לה. בכל אופן, אחת שיש לה סטוצים.. בחורה שהיא לא כזו (כמוני) לא אוהבת ולא תעשה סקס חד פעמי עם מישהו שפגשה כמה שעות לפני. אני אישית לא אקיים כל מגע מיני עם בחור שרקד איתי במועדון הרגע, או הסתכל עליי בפאב... אני לא בחורה של סטוצים אפילו בציניות לא הייתי שואלת את השאלה הזו

daniella1980

New member
חח לא הבנתי, נפגעת מהשאלה??

השתמשתן בביטוי כאילו שיש מושג כזה "בחורה של סטוצים" ויש אחת שהיא לא. כאילו שאחת שהיה לה סטוץ מתויגת כבחורה של סטוצים. לי זה נשמע קצת דיכוטומי לחלק בחורות לשני סוגים, הרי יש אנסוף חוויות מיניות לאינסוף בחורות, והחוויה המינית לא אוטומטית משליכה על האישיות של הבנאדם. כלומר, מה שחורה לי זה התיוג הזה שאת עושה, ההשלכה שאת עושה מאקט מיני, על אישיות. אני יכולה לומר לך שהיו לי סטוצים בחיי, אך לא הייתי ממהרת להגדיר את עצמי בתור "בחורה של סטוצים", וגם אחת שכל חייה היו לה רק סטוצים לא הייתי ממהרת לכנות אותה כך, יש בזה קצת טעם נפגם בעיני. האם בחור שהיו לו כמה סטוצים בחייו היית ממהרת לכנות אותו "בחור של סטוצים"? כלומר, זה נשמע לי כאילו אחת שמוכנה לעשות סטוץ מקבלת סוג של אות קין ממך - אה , היא בחורה של סטוצים. זה כמו שתגידי לאחת שהיתה לה חוויה מינית של אישה - אה, היא לסבית. אני לעומת זאת הייתי מגדירה אותה כאחת סקרנית ופתוחה מינית. בקיצור, פשטני מידי ואולי אני טועה בפרשנות אבל זה נשמע ממך גם עם קצת קונוטציה שלילית.

ירידה בניגוד לרוב הבנות

אני חושבת שירידה זה הרבה פחות מחדירה וזיון מלא. אפילו כבוד הנשיא אמר "לא קיימתי יחסי מין עם האישה הזו" כאשר היתה ירידה ועוד איך. ירידה זה כמו "מזון מהיר" לא ארוחה מלאה, אבל משהו טעים לחטוף על הדרך או כמנה ראשונה לארוחה שלמה

סתמישו1

New member
בול../images/Emo93.gif

מצחיק (מצחיק ?) שכששואלים כל מיני אנשים מה זה סקס, אז אומרים "מזתומרת ?? חדירה" מה שהופך את כל השאר (משחקים/נגיעות/ליטופים/חיבוקים/ליקוקים) בעצם ל.... כלום....נאדה. גורנישט. פעם הייתי עם איזו מישהי, ו-"שיחקנו מוקדם" משהו כמו שעה... כשבין השאר היו ליטופים הדדים, החלפות מיצים.... אוראלי.... 69... 21 (אני קורא לתנוחת ה-"כפית" - 21... תסתכלו טוב טוב על צורות המספרים ותבינו למה....) ... עינוגים הדדים עם אנחות שלקוחות ישר מסרטי פורנו של תחילת סוף השמונים (צ'יצולינה, טרייסי לורדס וכו'). נזלו שם הרבה מיצים ושייטה לה הרבה זיעה על הגופות שלנו. אז אחרי השעה הזו היא מתקרבת לאוזן שלי ולוחשת : "יאללה, בא לך לעשות סקס ?". ואני שומע בראש שלי את אחת הזונות מ- Sin City אומרת : "Yiiiiiish" (למי שלא ראה את הסרט - זה מין "בעעע" של גיבורי הסרט). קיבלתי שיתוק. נהייתי מר פריז (לא PARIS... אלא Freeze). אני חושב לעצמי באותו הרגע "הלללללו, כאילו דהההה ?! מה עשינו עד עכשיו ?! שיחקנו גוגואים ?? יחידה מיוחדת שלי פעלה אצלך ב-"עומק הרצועה" עם "פגיעות איכותיתיות במתקנים רגישים" .... וזה מה שיש לך להגיד לי ?!?" (אני אישית חושב שמשפט כמו "בא'לך להכנס לבית שלי ?" יכול להיות נחמד...
) באותו הרגע ישר חשבתי על שורה מ-"תרקוד" של שלמה ארצי: "זה גילה המוקדם או גילי המאוחר ?" זה ללא ספק קשור לגילה המוקדם... נו שווין

חופ שיה

New member
כתבת יפה ומצחיק

אבל אני חושבת שאין פה ויכוח מה זה סקס ? ומה לא ? בגלל שזה נושא רגיש , אני חושבת שאנחנו צריכים לתת לכל אחד ואחת את החופש לקבוע מה זה סקס עבורם ? ומה יותר אינטימי עבורם,הרי בסופו של דבר מדובר בתחושות של האדם וזה בעצם מה שקובע ולא הספר ולא אף אחד אחר שיקבע נחרצות "בולשיט".:)

למעלה