שאלה לבנות

שאלה לבנות

פעם שאלתי בחור כמו בנות היו לו, אז הוא נקב (בערך) במספר והוסיף שגם היו בנות ש"רק" ירדו לו. מאז שמעתי את העניין הזה מעוד כמה בנים. אישית, אני לא בחורה של סטוצים אבל אם היה לי סטוץ לא הייתי רק יורדת לבחור וזהו. בעצם, לא הייתי יורדת בכלל. אם כבר אז היה רק סקס. אני רואה סקס אוראלי כמשהו אישי יותר, שאתן רק לבחור שאכפת לי ממנו. השאלה שלי היא מה אתן חושבות- האם יש מצב שרק הייתן יורדות לבחור ולא שוכבות איתו, או שירידות לא באות בחשבון בסטוץ מבחינתכן?

ברמת העיקרון לא הייתי יורדת בסטוצים

ובטח שלא רק יורדת בלי "לקבל" שום דבר בתמורה אבל בכל מקרה זה גם לא הכי חכם לרדת למישהו שלא מכירים... <מחלות> ואני בהחלט מסכימה איתך לגביי "שאתן רק לבחור שאכפת לי ממנו" אין מצב שארד לסתם מישהו,

asaf007

New member
מה כל כך קשה לכם אם ירידות?

אני חייב לדעת למה כל כך קשה לכם אם ירידות?

לא קשה,

אבל כשזה סטוץ, הייתי מעדיפה להנות בעצמי בעיקר מאשר רק לרדת לגבר, ובכלל ירידה זה אינטימי ובשביל ירידה טובה צריך השקעה, ובשביל להשקיע רק בהנאה של הפרטנר צריך אכפתיות מסויימת.

לא לא וממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו שאמרת רק לבחור שחשוב לי ואכפת לי ממנו.

חופ שיה

New member
אצלי החדירה נחשבת

לאקט אינטימי יותר ממציצה. היות ואני אוהבת למצוץ ואין לי עניין עם חשבונאות במיטה, אין לי בעיה לבצע מין אוראלי בלבד. יש מקרים שאני מעדיפה שלא יהיה יותר מסקס אוראלי.

לא קטע של חשבונאות

פשוט שנראה לי (אישית!!!) מגעיל להכניס סתם זין לפה... ואולי גם קצת קטע של חשבונאות, עכשיו כשאת מעלה את זה. - זה סטוץ, למה שרק הוא יקבל? פינוק זה לחבר, לא לסתם אדם.

את לא אוהבת שיורדים לך,?

אז זה לא אמור להיות ויכוח למרות שזה לא שחור ולבן נראה לי שזה תלוי בסיטואציה ויכול להיות שלאחד תירדי ולשני לא ככה זה לפחות נראה לי

הא?

what's the connection? מגעיל אותי לחשוב שסתם זין יכנס לי לפה. וואלה לא מתאים לי. לא אכפת, ואפילו בשמחה ארד לבן זוג. ירידה בשבילי זה דבר אישי, ולא חולקים את זה עם כל אחד. אגב, גם לא ארצה שסתם אדם ירד לי. אם אי פעם יהיה לי סטוץ אזה זה יהיה חדירה נטו. אני אסביר- כשאני יורדת לחבר, זה מכל הלב ואת כל הלב לא אתן לבחור שפגשתי באיזה מקום. וסתם למצוץ זה זנותי (ויסלחו לי הבנות שלא מסכימות איתי) לדעתי.....

מנסיוני הדל אני יכול לומר

שיש כאלו ויש כאלו. יש כאלו שרואות בחדירה את האקט הכי אינטמי ויש כאלו שרואות בירידה (בטח יש כאלו שרואות באנאלי ובשאר ירקות, אבל אתייחס לשני אלו). ולפעמים הן יעדיפו למצוץ ו"לגמור את הסיפור" לפני שזה יגיע לחדירה, כי הן ירגישו שלזה הן עדיין לא מוכנות. יש כאלו שמראש הן לא ממש בעניין מציצות ויש להם עכבות מסוימות בעניין ורק אחרי שהן יפתחו רגשות/קשר הן יהיו מוכנות לבלוע (הלוואי) את ה"צפרדע".היה מעניין לעשות מחקר איך מגיעים לכל אחת מהקבוצות מבחינת הסטוריה אישית (כולל חינוך) ומבנה אישיות (שגם קשור לא מעט להסטוריה). במקרה אתמול ראינו את הסרט "מוכרים בלבד" (הראשון, לא החדש), ויש שם קטע שמישהי שואלת את חבר שלה עם כמה נשים הוא שכב והוא אומר 12. היא מתעצבנת ואומרת לו שהוא חזיר (שאלת המחבר : 12 זה הרבה???). הוא שואל אותה את אותה שאלה והיא אומרת "3". אח"כ בא לקוח לחנות והיא מספרת לו שהיא עשתה איתו "סנובול" (העבירה לו את השפיך חזרה לפה אחרי שהוא גמר שם). אז הוא שואל אותה "הרי אמרת רק שלושה כולל אני ולא הזכרת את השם שלו..."). אז היא אומרת שרק מצצה לו. הוא שואל "לכמה היא מצצת סה"כ?" היא עונה : "37... כולל אותך"

"להם עכבות" = "להן עכבות"

וב"אותה שאלה" הכוונה לאותה שאלה בהיפוך המין ("עם כמה גברים שכבת"). רק למקרה שזה לא היה ברור...

היה לי ידיד שהיה בקשר במשך

חצי שנה עם בחורה מסורתית שהיא היתה יורדת לו והוא כמובן לה, היה מחדיר לה אצבע ב"עדינות" והיו מסיימים את הבילוי באנאלי סוער. היה חשוב לה מאוד להתחתן בתולה. ואני שואלת: האם זה נקרא להתחתן בתולה?

daniella1980

New member
בשבילה כנראה כן:)

כל אחד ואיך שהוא מרגיש עם הגוף שלו. אני מסיכמה שבמקרה הזה לדת ולחינוך היתה השפעה חזקה על איך שהיא מרגישה עם הגוף שלה:)

wild orchid

New member
אני מניחה

שלמי שלא ידע מהסיפור,היא תהיה בתולה מן המניין...וזה מה שחשוב לבעלה ולמשפחות.

daniella1980

New member
אין לי כללים כאלו.

אבל כן בזמן שהייתי בתולה וצעירה ותמימה העדפתי ללא חדירה ווגינלית ומצצתי\עשיתי דברים אחרים לפי מה שהתחשק לי עם אותו בנאדם, עד היום לא ברור לי מה עצר אותי אז בקטע של האיבוד בתולים\חדירה.

אנארכיה

New member
נכון שביקשת רק בנות אבל:

כלל חשוב: אל תעשי שום צעד, גם אם ספונטני מבלי שתהיי שלמה איתו. הדבר יגרור אח"כ חרטות שקשה להתגבר עלייהם. אם את רואה במין אוראלי דבר שתעניקי רק למישהו מיוחד, זה אינדבדואלי לך ודעות של בנות הפורום הן שלהן וכבודן במקומן. מלבד זאת לעניות דעתי דוווקא אקט החדירה אצל בנות הוא אישי יותר, הערכתי היא שמבחינתך אקט מין האוראלי שאת מעניקה לגבר הוא חד צדדי ולכן לא כל כך מהנה ודי בלתי נסבל בכדי שתעניקי אותו לסתם בחור של סטוץ... לכן: ישנם כמה דברים שנשים נוטות לחשוב ש"חובה" לבצע במהלך "ירידה" ואני כגבר אנפץ לך אותם: 1) לא צריך להכניס את כול איבר המין לפיך. אפשר רק לענג את הקצה וללקק את הפין לאורכו. 2) אל תבלעי את הרוק שמצטבר בפיך וסופג את הטעם של הפין המעונג.. תני לו לזרום ו.. 3) והשתמשי בכף ידך להגברת התענוג ומניעת חיכוך כואב לפין 4) אל תתביישי לאמר לגבר שהכרת בפאב\דיסקוטק להיכנס איתך (או בלעדייך) למקלחת מענגת.. הוא לא ייעלב..באחריות. סביר להניח שהוא אף רוצה בכך ומתבייש להציע. וכך תרגישי טוב יותר. 5) אחרון חביב וחשוב ביותר: אם לא נוח לך - פשוט אל תבצעי..
אייל

again- הא???

1. לא ביקשתי עצה, סתם התעניינתי... 2. לעולם, אבל לעולם לא ארד לאחד שפגשתי לפני שניה וחצי 3. אין לי בעיה עם ירידות, אני דווקא אוהבת את זה ולפי דעתי גם מבצעת "עבודתי" נאמנה ועל הצד הטוב ביותר.. בירידה יש יותר נתינה מאשר מבחדירה ולכן לי קל לנתק סקס מרגש מאשר ירידה ורגש. שורה תחתונה- לא רציתי לדעת האם כדאי לרדת בסטוץ. אמרתי את דעתי ושאלתי לדעתן של אחרות. אה, כן, ו-דא...ברור שירידה זה חד צדדי או שאולי הבחור חושב שהוא מפנק את הבחורה בכך שהוא מעניק לה את הכבוד של למצוץ לו את הזין.....

למעלה