שאלה לבנות

Molly88

New member
שאלה לבנות

זו הפעם הראשונה שמישהו הולך לרדת לי
איך אני אמורה להכין את עצמי ? ברור שאני אתקלח ואשים המון סבון וכל זה, אבל.. אתן הבנות, נוהגות לשים קרמים למטה? משהו שישמור על ריח נעים? נ.ב אין לי בעייה של ריח רע שם למטה, ממש לא, אני פשוט רוצה שגם הוא יהנה מזה. תודה

ohadz

New member
בשעה טובה ../images/Emo13.gif

רחצה עם מים וסבון מספיקה לצורף העניין. לפעמים, השימוש בבשמים וקרמים, רק מעיב על ההנאה עקב טעמי הלוואי של הקוסמטיקה. בהצלחה :)

daniella1980

New member
אל תשימי קרם, בטח לא סמוך

לזמן הירידה (קרעת אותי אגב עם המישהו הולך לרדת לי היום) משום שקרם הוא מאוד לא טעים - הוא מריר ומגעיל בפה. את יכולה לשים שם קרם אחרי מקלחת, אבל מספיק שעות לפני הארוע המרגש, שיספיק להספג היטב בעור. חוץ מלהיות נקיה ונעימה, רצוי שתהיי משוחררת ומוכנה להתמסר לעונג עד תום- אז תאמיני לי שהוא הכי יהנה מזה בעולם. בהצלחה:)

תגלחי (לא באותו יום)

לו זה יהיה הרבה יותר נוח ומה שיותר חשוב - את תיהני מזה בטירוף (בעיקר אם הוא יודע כיצד לנצל זאת ולגרום לך הנראה רבה יותר).

Octopussy

New member
קרם

או ברולה (הזהרי עם להבת האש), או שוקולד, או אייריש קר(י)ם

53RJ0

New member
אין יותר מידי דרישות:../images/Emo204.gif

בעיקרון, מקלחת פשוטה עם סבון רגיל או תחליב רחצה בניחוח עדין. לאחר מכן יבוש, ובמקום להשתמש בקרם את יכולה לשים מעט שמן תינוקות כדי לשמור על לחות העור. גילוח, רק יוסיף לך נקודות (אלא אם כן הוא מעדיף שעיר) אבל השתדלי לגלח עם כיוון גדילת השערה כדי למנוע חתחים בעור, מה שיוצר אחרכך פצעים קטנים ואדומים או מוגלתיים (לא מראה הכי נעים לעין), או הכי טוב השתמשי בתכשיר הזה שלא מצריך סכין גילוח, או במידה ואת ממש רוצה עז שעווה (רק שזה די כועב בפעמים הראשונות) זה המראה הכי יפה, רק שיש לעשות אותו כמה ימים לפני. אבל בתכלס, אנחנו הגברים מוכנים להתפשר על רוב הדברים. כך שתהני לך, אני בטוח שכך תעשי!

הזוייה

New member
הו.

(מתרגשת לרגל המאורע החגיגי) "בראשית כל נאחל לחייל בהצלחה בדרכו" הוואגינה היקרה בהחלט צריכה טיפוח, רק במינון נכון. אל תשימי סבון (אלא אם כן את רוצה שהוא יפריח בועות משם). קרם- כמו כל קרם גוף שנספג אחרי ששמים אותו. תמרחי "קורט" קרם. זה גם ישמור על ריח נעים וגם על הרגשה טובה. הרי הוואגינה היא לא מסכת פנים שצריך לשים עליה מלפפונים, אצות ושאר ירקות ולהמתין עד שתיבהלי מעצמך. ולגבי הריח, זה לא שצריך לשים "עץ בניחוח אורנים" כמו ששמים על המראה באוטו שתפיץ ריח. הסבון, והקרם כבר עשו את העבודה. אם תפזרי עזרים טאקאטים ריחנים את עלולה למצוא את עצמך מנודה לכורסאות העור של סטארבאקס. בקיצור, טיפול עשרת אלפים יסודי של תגלחת, מקלחת, קרם ואת מוכנה ומזומנה. בהצלחה וספרי חוויות

respect men

New member
רק לשטוף,אל תשימי קרמים ,לדעתי

זה מגעיל,פעם יצא לי לרדת למישהי ששמה גלון של קרם וממש לא נהנתי והרגשתי שגם היא לא נהנתה,כי לא יכלתי לסבול את טעם הלוואי.

שום קרמים....

אני ממליצה על טיפול שעוה איכותי. מייד אחרי המריטה, ג'ל אלו-ורה ושמן תינוקות או מסג' בערב, למחרת את מוכנה. נקיון של סבון ריחני וזהו. כל המוסיף לדעתי גורע. הפרטנר שלי אם הוא מריח קרמים ובשמים שם.. זה לא עושה לו טוב. הוא אוהב ריח אמיתי. הוא טוען שיש לי ריח אננס וגם טעם דומה.

חופ שיה

New member
ההכנה הכי טובה שאתה יכולה

להכין את עצמך , אחרי הניקיון שתעשי מספר שעות מועטות לפני הסקס זה ללמוד לשחרר כל עקבות שקיימים בך לגבי הוג'איינה שלך.

למעלה