שאלה לבנות

ohadz

New member
אז זהו, שהיא לא מזדיינת.

היא עושה סקס/שוכבת/מקיימת יחסי מין/עורכת משגל

חחחחחחח...../images/Emo45.gif

daniella1980

New member
אמרת שמעולם לא

עשית מין מתוך אהבה נכון? אולי כשזה יקרה זה ישתנה, פתאום הכל יראה לך מקסים.

חופ שיה

New member
עוד אחת שמזדיינת עם איבר

שמגעיל אותה, לכי תביני מה הן בכלל עושות בפורום הזה, ממש בדיחה.

daniella1980

New member
ניסחת במדויק.

יחד עם זאת יש גם גברים שנגעלים מאיבר מין נשי אבל מאוד אוהבים סקס כל עוד הם לא צריכים להתקרב אל האיבר (שמענו כאן לא מעט סיפורים על נשים שלא יודעות איך לשכנע אותם לרדת להן, זה מגעיל אותם וכו'). לדעתי אגב, יש קשר הדוק מאוד לחינוך שהם קיבלו - מסר שהוטמע - איברי מין זה דבר דוחה, מלוכלך וכו'. האמת שאני מאמינה שדברים כאלו יכולים להשתנות עם ניסיונות חיוביים או עם הפרטנר הנכון שיפקח עיניים ויגרום לך להסתכל על דברים קצת אחרת וללמוד להתקרב אל עצמנו ואל המיניות שלנו.

חופ שיה

New member
עם כל הכבוד לגברים

שאוהבים סקס אבל לא אוהבים איבר מין נשי - אני חושבת שהם לא אוהבים מספיק סקס,רוב האהבה שלהם לסקס היא בגלל תכתיבים חברתיים - עניין פסיכולוגי ולא ממש מעומק הוויתם. הרבה אנשים מעידים על עצמם שהם אוהבים סקס אבל כשהם מגיעים למיטה יש להם הרבה איפה ואיפה , מעניין אותם האורגזמה הפרטית שלהם בלבד ועוד כהנה וכהנה, זה לדעתי לא אנשים שאוהבים סקס וגם אם הם אוהבים סקס הם אוהבים אותו חד צדדי- בטוחה שיצא לך להתקל בכאלה.

התכוונת שהם לא אוהבים לרדת לאישה

כי אם הם לא אוהבים לחלוטין את איבר המין הנשי - למה הם שואפים להחדיר לתוכו את הזין שלהם? לא נראה לי שיש באמת הרבה כאלו שאומרים שהם אוהבים סקס רק בגלל תכתיבים חברתיים. הענין לדעתי הוא שאופי מחורבן משתקף גם במיטה. מי שאין בו פתיחות וגם לא יצא לו להכיר פרטנרית שתלמד אותו את רזי הסקס פשוט לא ימצה מהסקס את כל מה שאפשר. לגבי גברים שלא אוהבים לרדת לאישה - זו באמת תופעה בלתי מובנת לחלוטין לי. אולי אם יש פה בפורום גבר כזה שינסה להסביר לנו מה מרתיע אותו בדבר שהוא בעיניי הדובדבן שבקצפת.

daniella1980

New member
אין סתירה בעיני

לחדור אליו זה להנות פיזית מהתחושה שנסגרת להם על הזין - חמימות, רטיבות, לחץ. אין שום אינטרציה ויזואלית עם האיבר הנשי, אלא רק ניצול שלו להנאה שלהם, ואולי יש גם פאן של תחושת "כיבוש" וכו' - חדירה לבנאדם אחר, לאישה. אבל זה ממש לא כמו לרדת למישהי - כשאתה יורד למישהי אתה לא חוטף אורגזמה בפה שלך, אלא אתה נהנה מהנתינה, אולי, וזה בעיני אם אתה יודע להעניק מין אוראלי *באמת* טוב - אתה גם אחד שממש מתגרה מזה מינית. אבל אם זה קורה זה בעיקר מהראש (מן הסתם) - ולא מהפיזיות. זה מראה שלך אין תסביך הגעלות מהאיבר, אלא להפך, אתה נדלק ממנו. מי שנגעל מהאיבר - נגעל מלרדת, מלהתקרב אליו עם הפנים, מלהתעמת איתו ועם כל מה שקשור אליו, מקרוב. לחדור זה לחלוטין סיפור אחר. תראה את תגובתי בנוגע ל"סקס חד צדדי", כאן למטה.

daniella1980

New member
את חושבת?

אולי הם אוהבים פשוט סקס-חד-צדדי, כלומר הם נהנים לחדור למישהי, נהנים אולי מהתחושה הפיזית של הנרתיק מבפנים, נהנים אולי מתחושת ה"כיבוש" אלק וכו' וכו' אבל סולדים מלהתקרב ממש לאיבר המין שלה. אפשר בטח לתת לזה המון הסברים פסיכולוגיים וחברתיים - כמו שאמרתי, חינוך להגעל מאיבר מין נשי ומלוכלך שיוצא ממנו מחזור, שיוצאים ממנו תינוקות וכו' וכו', או בכלל לפחד מאישה ומהמיניות שלה ולהתיחס אליה ככלי קיבול (ולהנות ממין בצורה הזו). אני כמובן מסכימה איתך שזה מין גרוע ביותר ולא הייתי נשארת עם בנאדם עם כזו גישה למין. מבחינת הניסיון, יצא לי להתקל אך למזלי לא הרבה:) יצא לי להתקל גם בהפך הגמור והמשובח:)

אולי לא הבינו אותי נכון..

כשאני נמצאת עם בחור, אני לא נגעלת משום איבר שלו. להיפך! אין שום קשר לחינוך!
אני לא נגעלת מלראות פה בולבולים, אבל רוב הזמן אנשים שמים פה תמונות מזעזעות של איברי מין.. וסליחה, זה דוחה.

daniella1980

New member
ליאתוש

מרענן לראות הודעה שלך עם אייקונים מחייכים ולא ירוקים!! ואני מסופקת אם יש *משהו* בהתסכלות שלנו על העולם, שאין לו קשר כלשהו לחינוך - לא רק של ההורים אלא של החברה והסביבה שלנו (גם אם הוא הפוך מהחינוך שקיבלנו - עדיין זה סוג של קשר).

למעלה