שאלה לבנות

memran1979

New member
שאלה לבנות

יש אנשים שמצרפים קבצים המכילים תמונות של איברים של עצמם או תמונות של אחרים. מה התחושה שלכם כאשר אתן רואות איבר של גבר שהוא לא החבר שלכן כאן בפורום או במקום אחר ?
 
תודה ששאלת!!../images/Emo24.gif

האמת לא משהו. איבר מין נטו בד"כ לא מעורר אצלי תחושות חיוביות. אני מתגרה יותר משאר הגוף (חזה, בטן, כתפיים, גב...זרועות שוות וכיו"ב) אני כבר די גדולה ופעילה מינית לא מעט שנים, ותמיד אינטנסיבי ביותר, ועדיין לוקח לי זמן להקשר לאיבר חדש. קראתי מחקרים שחקרו את העיסוק האינושי באיבר המין הגברי. מסתבר שרוב העיסוק הוא גברי. נשים פחות עסוקות באיבר שלכם, ואני דוגמא די טובה. למשל מחקר שבדק את כמות המנויים שהיו לירחון (נדמה לי פלייבוי/פלייגירל?) לפני ואחרי שינויי קונספט שעשו בו (החליטו להפסיק להראות פיניונס..) החוקר שקיבל לידיו את הנתונים גילה שמי שאוהב לראות פינים הם גברים (סטרייטים וגאים). אנקדוטה קטנה ולא מייצגת ששמתי לב אליה: יצריות אומנות במככב בן איבר מין גברי הם בד"כ או אפילו לחלוטין בלעדית יצירות של גברים.
 

חופ שיה

New member
אז אני כנראה מהאחוז הנשי הקטן

שכן אוהב תמונות והתעסקויות עם האיבר הזה שנקרא זין/שטרונגול/פינס/שמוק.... וכו'. כל מה שקשור בו עושה לי את זה , כמובן שלא כל זין, בדיוק כמו שלא כל ציצים עושה את זה לגבר. אז אני בעד פירסום במיוחד כמו התמונות שהבחור שפירסם היום - יש לבחור בתמונה זין גדול ומדהים.
 
ממ....מי? ראיתי היום משהו יפה...

אבל זה בא עם בטן וחלקים נוספים, ואם לא היו שם עוד חלקים התמונה לא הייתה עושה לי כלום, ואולי טיפה דוחה...
 

november76

New member
../images/Emo45.gif

גם לי המראה של זין עושה את זה... ואכן, התמונה של הבחור פשוט תמונה משובחת ומחרמנת.
 
ואוסיף עוד משהו..

זין שמוט לא עושה לי את זה, רק זה שעומד דום בגאווה, ואני משתוקקת באותו רגע שיחדור אלי.. ולגבי המגזינים: המגזינים לא הולכים בקרב הנשים כי הגברים שם מצולמים עם כלים נפולים (יש איסור לפרסם תמונות של כלים זקורים). וזאת הסיבה שזה לא הולך. זה כמו לפרסם בפלייבוי לגברים חזה נפול מאוד.
 
דיי מיותר לדעתי להעלות קלוזאפ של ז

כמו שבלולה, גם אני אתגרה יותר משאר הגוף ( ככה שכל מי שרוצה להעלות תמונות של - חזה, כתפיים, גב, טוסיק, מרפק או עקב מאוד מוזמן
)
 
מצטרפת לקודמותי

כדי להגיע לגירוי מיני וחשק לעשות סקס מוצלח עם גבר יש שלבים שקודמים לרצון לראות את הזין שלו. שיחה מעניינת יכולה לגרות אותי הרבה יותר במיוחד אם היא אינטיליגנטית ושנונה
 

מקודה

New member
זה לא עושה לי כלום (במקרה הטוב)...

או מגעיל אותי (במקרה הפחות טוב).
 

Nilly1925

New member
זה לא עושה לי את זה ..

אני נאמנה אך ורק לאיבר של החבר שלי והוא האיבר היחיד שמדליק אותי
 
או כמו שאמרה פעם מישהי (חנהלסלאו?

או ציפי שביט?) "מה שחשוב במשמו של הגבר, זה אל מי הוא מחובר" לדעתי המשפט הזה אומר הכל (כל עוד המשמו בגבולות הנורמה)
 

startingover

New member
אף פעם העיבר עצמו לא ריגש אותי עד

שהיתי עם אותו בחור שסיפרתי עליו לפני כמה ימים- ראשית רק המחשבה על העיבר שלו משגע אותי. אני רואה את הרגע שבו ראיתי את העיבר בשניות הראשונות over and over in my mind. שנית אפילו המחשבה שהעיבר קיים במכנסיים שלו מטרפות אותי מוציא אותי מכל יכולת של ריכוז. אני חייבת לציין שהוא היה הזין הכי יפה שאי פעם ראיתי- הצבע הצורה הגודל הכל. אחרי שכתבתי את המסר אני פתאום חושבת שאולי מיבחינה אוביקטיבית אולי העיבר של ידיד שלי לא מיוחד. אבל אני מיתרגשת מימנו ובגדול.
 
בחילה עד הקאה.

לא כיף לראות קלוזאפ של בולבול/איבר מין נשי...בתוספת כל החורים. ואין קשר לבן/בת זוג..זה פשוט דוחה.
 

חופ שיה

New member
עם בחירת המילים כמו שלך

אני מתפלאת שאת בכלל מזדיינת עם הדבר הזה.
 
למעלה